Vuoden 2018 parhaat ihonhoitotuotteet ja hiustuotteet

Kirjoitan blogissani todella paljon korealaisesta kosmetiikasta, mutta tuotenostojen joukossa on paljon myös länsimaalaista kosmetiikkaa. Kokosin tähän postaukseen yhteen kaikki vuoden 2018 parhaat ihonhoitotuotteet, joista olen blogannut ja joihin suosittelen tutustumaan.

(Teen myöhemmin vielä erillisen listan korealaiselle kosmetiikalle.)

Paras puhdistusöljy:  Yves Rocher Pure Camille Cleansing Micellar Oil

Tässä alle kymmenestä ainesosasta rakentuvassa puhdistusöljyssä on käytetty mm. auringonkukan siemenöljyä, seesamiöljyä sekä macadamiaöljyä. Vaikka kyseessä on puhdistusöljy, on sen koostumus kuitenkin hyvin ohutta ja jopa suorastaan vesimäisen juoksevaa, eli tuote on mitä täydellisin niille, jotka eivät pidä paksuista puhdistusöljyistä. Pumppupulloon pakattu puhdistusöljy levittyy iholle hyvin ja muuttuu veden kanssa hieman maitomaiseksi. Se on vaivatonta huuhtoa kasvoilta vedellä eikä iholle jää sen jäljiltä yhtään klähmäistä tunnetta.

Minusta tämä on loistava tuote nimenomaan seka- ja rasvoittuvan ihon puhdistukseen sekä niille, jotka muuten vain ovat mieltyneet ohuelta tuntuviin puhdistusöljyihin. Henkilökohtaisesti suosin hieman täyteläisempiä koostumuksia, mutta tämä oli silti loistava tuote.

Puhdistusöljystä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Paras ihonpuhdistustuote: Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser

Minulla on ollut tästä hieman arvokkaammasta puhdistustuotteesta vain matkakoko, mutta koska tuote on niin riittoisa, on siitä riittänyt iloa jo pitkään.  Tämä voidemainen, kevyesti veden kanssa vaahtoava ihonpuhdistustuote sisältää maitohappoa, jolla on ihon pintaa kevyesti kuoriva vaikutus. Tuotteessa on myös salisyylihappoa, joka on rasvaliukoinen BHA-happo ja kykenee siksi imeytymään ihohuokosiin ja kuorimaan niitä sisältä päin. Niiden lisäksi tässä on myös ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, jotka yhdessä hellästi pesevien aineiden kanssa varmistavat, ettei puhdistustuote kuivata ihoa.

Tämä puhdistustuote jättää iholle paitsi ihanan puhtaan, myös pehmeän ja aivan käsittämättömän sileän tunteen. Iho näyttää sen ansiosta heleältä ja tuntuu todella tasaiselta, minkä vuoksi tämä puhdistustuote onkin minusta aivan erinomainen tuote käyttää nimenomaan aamulla. Ihosta tulee sen jäljiltä niin sileän tasaisen tuntuinen ja raikkaan näköinen, että meikkipohjastakin tulee aivan loistava. Kuolleen ihosolukon kasvojen pinnalta pyyhkivästä koostumuksestaan huolimatta tämä puhdistustuote ei silti tunnu ihollani kuivattavalta.

Tästä ihonpuhdistustuotteesta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä. 

Paras misellivesi: Garnier Micellar Water Oil-Infused Cleansing Water

Tässä misellivedessä on erityistä nimenomaan se, että sen kaksifaasinen koostumus hyödyntää ihoa ravitsevaa arganöljyä. Misellivesi on tehty puhdistamaan kasvoilta jopa vedenkestävä meikki ja koska tavallisesti poistan silmämeikkini samalla puhdistusöljyllä, jolla poistan myös muun kasvomeikkini, ei minulla ole ollut tarvetta enää aikoihin hankkia erillistä silmämeikinpoistoainetta. Aina välillä sellaiselle olisi kuitenkin syystä tai toisesta tarvetta, joten tämä Garnierin misellivesi oli kätevä kompromissituote, joka sekä viimeistelee ihonpuhdistuksen että poistaa vedenkestävänkin silmämeikin.

Tämä misellivesi tuntuu  iholla hetken öljyiseltä, katosi öljyinen tunne katoaa kasvoilta hyvin nopeasti. Lopputuloksena on erittäin puhdas, mutta miellyttävän pehmeä iho.

Tästä misellivedestä voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä. 

Paras kasvosuihke: Pixi Glow Mist

Pixi Glow Mist on suoranaista kasvosuihkeiden aatelistoa. Ravitseva, kosteuttava ja suojaava kasvosuihke sisältää 21 luonnollista öljyä sekä mm. aloe veraa, propolista ja hedelmäuutteita, jotka yhdessä auttavat huolehtimaan, että iho voi hyvin. Kaksifaasista kasvosuihketta tulee ravistaa ennen sen käyttöä, jotta sen sisältämät öljyt sekoittuvat sen vesilikoisiin ainesosiin. Öljyt auttavat lukitsemaan iholla alleen kasvosuihkeen tuomaa kosteutta, mutta niiden ansiosta ihosta tulee kauniin kuulaan näköinen. Öljyjen osuus on kuitenkin sen verran pieni, ettei iho jää suihkeen jäljiltä liian rasvaisen klähmäiseksi.

Mielenkiintoista suihkeessa on, ettei se ole kuitenkaan ihan pelkkä ihonhoitotuote. Se on nimittäin myös täydellinen suihke täydentämään meikkiä. Kyseessä ei ole kiinnityssuihke, joka parantaisi meikin kestoa, vaan heleytyssuihke, joka luo kasvoille mitä kauneimman hehkun ja kuulauden. Suihke auttaa muuntamaan liian kuivalta ja puuteroidulta näyttävän ihon heleän kosteutetun näköiseksi ja sulauttamaan meikkipohjan iholle. Se tuo myös välitöntä helpostusta kuivalle ja kiristelevälle iholle saaden sen tuntumaan yhtä ravitulta kuin hoitoseerumin jälkeen.

Tästä kasvosuihkeesta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä. 

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras seerumi: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Hyaluronihappo on erinomainen tehoaine mille tahansa ihotyypille, sillä se sitoo jopa 1000 kertaa painonsa verran kosteutta. Sitä hyödynnetään monissa ihonhoitotuotteissa ja tämä edullinen The Ordinaryn seerumi sisältää sitä kolmessa eri koossa, jotta iho saa mahdollisimman tehokasta kosteutusta.

Seerumissa on melko täyteläinen koostumus, joka on täysin omaan makuuni – varsinkin, kun laitan päälle kuitenkin vielä kosteusvoiteen, joka vie iholta pois klähmäisyyden. Tämä tehokosteuttava seerumi on loistava kaikille ihotyypeille ja muiden The Ordinary -tuotteiden tapaan tässä on parasta tietysti se, että tämä on hyvin edullinen.

The Ordinaryn hyaluronihapposeerumista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani. 

Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras kosteusvoide: Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet

Syvennyin vuoden 2018 aikana enemmän ranskalaiseen kauneudenhoitoon ja tein tuttavuutta ranskalaisten kosmetiikkamerkkien kanssa. Niiden joukossa oli Caudalie, jonka tuotteissa hyödynnetään viinin valmistuksen sivutuotteena jäävää viinirypäleiden hedelmälihaa ja siemeniä.

Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet -kosteusvoide on merkin suosituimpia tuotteita ja tutustuin siihen itse matkakoon kautta. Sen antioksidanttinen koostumus onnistuu olemaan samaan aikaan sekä ihanan ravitseva ja kosteuttava, mutta silti myös raikkaan kevyt ja ihoa jopa kevyesti viilentävä ja rauhoittava. Voiteen ainesosaluettelo on täynnä ihoa helliviä aineita ja vakuutuin tuotteen erinomaisuudesta välittömästi. Olen käyttänyt tätä voidetta sekä päivisin että öisin ja se tuntuu sopivan iholle kumpaankin vuorokaudenaikaan.

Kosteusvoiteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Louis Widmer silmänympärysvoide kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras silmänympärysvoide: Louis Widmer Eye Contour Cream

Louis Wider Eye Contour Cream -silmänympärysvoide on kestosuosikkini, jota olen kehunut varmasti jo ainakin 15 vuotta. Silmänympärysvoiteessa on ihoa aivan huikean tehokkaasti kosteuttava ja erityisesti nimenomaan kosteutta iholle lukitseva koostumus. Se ei ole paksu ja jäykkä, mutta täyteläinen ja erittäin ravitseva.

Tämä silmänympärysvoide on omiaan kaikille meille, joiden silmänympärykset kuivuvat helposti ja olen pelastanut sillä monet kerrat jopa hilseilevän kuivan silmänympärysihon kuten olen kuullut monen muunkin tehneen. Itseasiassa tämä on tuote, jota nimenomaan aina suosittelen kaikille, jotka kärsivät hilseilevän kuivasta ja jopa atooppisesta ihosta silmänympäryksillään.

Silmänympärysvoiteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Ostolakossa Rosehip Oil Ruusunmarjaöljy kokemuksia - 1 (1)

Paras kasvoöljy: ruusunmarjaöljy

Tutustuin ruusunmarjaöljyyn viime keväänä tuskaillessani epäpuhtauksien kanssa. Kun minulle selvisi, että ruusunmarjaöljy on ihmeaine, joka tuo avun lähes kaikille, hankin sitä heti pullollisen ja se todellakin auttoi pelastamaan ihoni.

Monivaikutteinen ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, C-vitamiinia sekä  A-vitamiinia. Ruusunmarjaöljyssä on myös polyfenoleja, jotka voivat auttaa ehkäisemään tulehduksia. Ruusunmarjaöljy auttaa pitämään ihon kimmoisana ja tukemaan ihon uudistumista, minkä vuoksi sitä käytetään esimerkiksi auringon UV-säteilyn ennenaikaisesti ikäännyttämällä iholla sekä epäpuhtauksien aikaansaamien arpien hoidossa. Ruusunmarjaöljy auttaa myös heleyttämään ja kirkastamaan ihoa sekä häivyttämään pigmenttiläiskiä. Puhdasta ruusunmarjaöljyä myy moni eri tuotemerkki ja esimerkiksi The Ordinaryn ruusunmarjaöljy on todella suosittu.

Ruusunmarjaöljystä voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Paras kasvonaamio: Lumene Harmonia Turvenaamio

Lumene Harmonia Turvenaamio on tehty paitsi puhdistamaan ihoa, imemään siltä epäpuhtauksia ja tasapainottamaan sitä, myös kosteuttamaan, rauhoittamaan ja ravitsemaan ihoa. Tämä turvenaamio on loistava tuote meille, joiden iho kaipaa puhdistusta, mutta joiden iho saattaa silti kuivua helposti.

Naamio sisältää paitsi epäpuhtauksia imevää turvetta ja savea, mutta myös runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia, jotka auttavat kaikki yhdessä lisäämän ihon pehmeyttä ja heleyttä sekä huolehtimaan, ettei naamio kuivata ihoa. Naamion taika-aineena on pakurikääpä, joka kuulemma sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja. Kasvonaamiossa on miellyttävän voidemainen koostumus, joka ei sisältönsä ansiosta kuivu iholle samalla tavalla kuin esimerkiksi savinaamioilla on tapana tehdä, eli näin ollen se ei myöskään pääse kuivattamaan ihoa. Ihosta tulee naamion jälkeen puhdas, mutta samalla myös pehmeän ravittu ja heleän kosteutettu.

Tästä kasvonaamiosta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Paras kangasnaamio: Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Nämä marketeissa myytävät kangasnaamiot ovat minusta loistavia haastajia korealaisten merkkien kangasnaamioille. Niissä on mielestäni erittäin onnistunut muotoilu, jonka ansiosta ne asettuvat ainakin omille kasvoilleni hyvin tiiviisti. Ne tuntuvat miellyttävän märiltä, raikkailta ja tehokkaasti kosteuttavilta. Naamioiden vaikutusajaksi on suositeltu 15 minuuttia ja ne pysyvätkin koko sen ajan ja jopa pidempäänkin hyvin kosteina.

Kaikissa näissä tehokkaasti kosteuttavissa naamioissa käytetty seerumi on koostumukseltaan raikkaan kosteuttavaa ja ravitsevaa ja sillä oli iholle hyvin konkreettinen, kosteusvarastoja täyttävä vaikutus. Siinä missä monet korealaiset kangasnaamiot saattavat kuitenkin jättää iholle jopa hieman klähmäisen tunteen, eivät nämä jättäneet sellaista. Iho tuntui naamioiden käytön jälkeen täyteläisen kosteutetulta, mutta silti miellyttävän raikkaalta ja jopa sellaiselta, että iholle voi hyvin laittaa naamion jälkeen meikkipohjan.

Garnierin kangasnaamioista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Paras huulivoide: Biotherm Aquasource Plump & Glow

Tämä tuubiin pakattu huulivoide sisältää huulia tehokkaasti kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia kuten karitevoita, joka auttaa pitämään huulet pehmeinä. Samalla tehokkaasti kosteuttava huulivoide tekee myös huulista täyteläisemmän oloiset, mutta ei tunnu huulilla miltään huulia pullistavalta ja ikävästi kihelmöivältä tuotteelta vaan lähinnä vain kevyesti täytelöittävältä. Huulivoiteen koostumus tuntui muutenkin huulilla mielyttävän pehmeältä, mutta ei yhtään tahmaiselta.

Huulivoide ei anna huulille varsinaista sävyä, mutta sen pehmeä, läpikuultavan roosa sävy korostaa huulia kauniisti. Lopputuloksena on juuri sellainen täydellinen your lips but better -vaikutelma, jota rakastan. Huulista tulee huolitellun näköiset, täyteläisen kosteutetut ja miellyttävän pehmeät, mutta ei silti meikatun näköiset. Tykkään käyttää tätä huulivoidetta nimenomaan päivällä.

Huulivoiteesta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Paras ripsenkasvattaja: LiLash Purified Eyelash Serum

Olen käyttänyt tätä ripsenkasvattajaa jo pari vuotta ja se todellakin toimii. Tämän avulla ripseni kasvavat lähes tuplasti tavallista pidemmiksi. Paitsi että se saa ripseni kasvamaan pitkiksi, autta se niitä myös kaartumaan paremmin.

Tilaan ripsenkasvattajani LiLashilta Yhdysvalloista ja 4 ml pakkaus riittää lähes päivittäisessä käytössä reilut puoli vuotta. Halpaa se ei ole, mutta ehdottomasti jokaisen euron arvoista. Olen käyttänyt ripsenkasvattajia vuodesta 2011 enkä enää halua olla ilman oikeasti toimivaa ripsenkasvattajaa.

LiLashin ripsenkasvattajasta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Ostolakossa Finnit Foreo Espada - 1 (5)

Paras kauneudenhoitolaite: FOREO ESPADA

Olen valtava FOREO-fani ja esimerkiksi FOREO LUNA -kasvoharja on minulla päivittäisessä käytössä. Toinen suosikkilaitteeni on  on sinisen LED-valon avulla aknebakteereita tappava ihonhoidon apuväline FOREO ESPADA, joka on tarkoitettu hoitamaan syntymässä olevia ja jo syntyneissä epäpuhtauksissa olevia tulehduksia. Se ei siis kuivata finniä pois kuten ihon pinnalla käytettävät täsmähoidot tekevät, vaan auttaa tappamaan ihon punoituksena näkyvää tulehdusta aikaansaavaa bakteeria. Samaa LED-valoa käytetään myös ammattilaisten tekemissä hoidoissa.

Tämä erittäin tehokkaaksi osoittautunut laite oli osallisena keväällä pelastamassa epäpuhtauksien kanssa taistelevaa ihoani ja käytän tätä aina, kun iholleni meinaa nousta finni.

FOREO ESPADAsta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Olaplex shampoo hoitoaine tuotteet kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Paras shampoo: Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo

Olaplex on ollut tämän vuoden eniten hypettämiäni merkkejä, sillä sekä sen shampoo että hoitoaine ovat olleet hiuksilleni aivan loistavia. Shampoo on koostumukseltaan paksuhkoa ja täyteläistä sekä erittäin riittoisaa. Se levittyy hiuksiin ja hiuspohjaan hyvin, vaahtoaa hyvin sekä tekee tukasta ihanan puhtaan ja ilmavan, mutta silti sileän tuntuisen. (Harrastan kaksoisvaahdotusta, eli pesen hiukset aina ensin pesevämmällä shampoolla, jotta ne pysyvät ilmavampina.)

Shampoosta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Olaplex shampoo hoitoaine tuotteet kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Paras hoitoaine: Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner

Tässä jo muutamassa minuutissa suoranaisia ihmeitä tekevässä hoitoaineessa on ihanan täyteläinen koostumus ja jo sitä hiuksista huuhdellessa tuntee, kuinka sileät hiuksista on tullut. Sileydestä huolimatta hiukset eivät kuitenkaan tunnu liukkailta, latteilta ja raskailta, vaan ne pysyvät ilmavana ja ryhdikkäänä.

Pidän tästä hoitoaineesta jopa enemmän kuin Olaplexin tehohoidosta ja suosittelen jopa hankkimaan tämän, jos täytyy valita. Olaplex-tuotteista voi lukea yleisesti kysyttyjä juttuja tästä aiemmasta postauksestani.

Hoitoaineesta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Paras hiuksiin jätettävä hoitotuote: Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends

Tämä latvasuoja on ollut luottotuotteitani jo 20 vuoden ajan ja oli sitä edelleen tänäkin vuonna, kun jälleen ostin sitä uuden tuubin. Käytän latvasuojaa pestyissä hiuksissa hoitotuotteiden jälkeen lisätuotteena tuomassa hiuksille sen nimen mukaisesti suojaa ja silottamassa tukkaa. Tämä on täydellinen tuote varmistamaan, etteivät hiusteni latvat sojota pörröisinä eikä niskaan synny keljuja takkupalloja. Hiuksia kasvattaessa tämä on minulle välttämättömyys.

Latvasuojasta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend Suihkuvaahto kokemuksia Ostolakossa Virve Vee blogi

Paras suihkugeeli: Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend

Käyn suihkussa päivittäin ja nautin siitä, ettei iltasuihkuni ole vain pakollinen homma vaan oikeasti nautinnollinen hemmotteluhetki, joka saa minut rentoutumaan. Biothermin suihkuvaahdon mieltä rentouttamaan tehty tuoksu sekoittaa marjoja ja rosmariinin aromeja. Se pursuaa aerosol-pullosta ulos kiinteän kuohkeana ja kermaisen pehmeänä vaahtona, joka muistuttaa lähinnä sheivausvaahtoa. Tuotteen koostumus hemmottelee siis sekä hajuaistia että tuntoaistia ja tekee suihkuhetkestä astetta tavallista paremman.

Suihkuvaahdosta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Paras vartalokuorinta: Flow Cosmetics Dark Coffee Himalayan Salt Body Scrub

Tämä vartalokuorinta tuoksui ensinuuhkaisulla luonnonkosmetiikalle ja yrttien sekoitukselle, mutta kun tuotetta alkaa hieroa iholle suihkussa, aukeaa sen tuoksu ja ilma täytyy ihanista kahvin aromeista, joita itse ainakin rakastan. Kuorintavoide sisältää suolaa ja jauhettuja kahvipapuja, jotka tekevät ihosta sileämmän tuntuisen. Niiden lisäksi se sisältää myös hoitavia öljyjä, jotka jättävät iholle kosteutetun ja ravitun tunteen, eli erillistä vartalovoidetta ei tarvitse tämän jälkeen käyttää.

Vartalokuorinnasta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani. 

Paras antiperspirantti Löwengrip Ostolakossa Virve Vee

Paras antiperspirantti: Löwengrip Count On Me Deodorant

Hyvä antiperspirantti on minulle must have -tuote, sillä minulla on käytössä vain muutama vaate enkä halua olla pesemässä niitä jakuvasti. Sekä tämä antiperspirantti että sen rinnalle uudempana myyntiin tullut Löwengrip Healthy Glow Deodorant -antiperspirantti ovat molemmat aivan loistavia, sillä ne pitävät kainaloni kuivina ja raikkaan tuoksuisina loistavasti eivätkä ole koskaan pettäneet minua pitkänkään päivän aikana. Pidän molemmista antiperspiranteista muuten yhtä paljon, mutta jos yksi täytyy valita, niin Count On Me Deodorantissa on minusta ehkä ihan vähän parempi tuoksu.

Näistä antiperspiranteista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Finnit selässä ja rinnassa Mario Badescu Special Cleansing Lotion O kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras erikoistuote vartalolle: Mario Badescu Special Cleansing Lotion ”O”

Mario Badescu Special Cleansin Lotion ”O” on nimenomaan selän ja rinnan alueen epäpuhtauksien hoitoon tarkoitettu tehotuote, jota käytetään puhtalla iholla suihkun jälkeen pyyhkimällä hoidettava ihoalue hoitonesteellä kostutetulla vanulapulla. Hoitotuotteen ainesosaluettelo koostuu vain viidestä ainesosasta ja heti veden jälkeen tulevat alkoholi ja kamferi, jotka todellakin voi haistaa tuotteen ainesosaluettelosta. Ainesosaluettelo on hurja, mutta minun ihoani se ei ole saanut kuivumaan, sillä se on auttanut niin lyhyessä ajassa niin paljon, ettei minun ole tarvinnut jatkaa sen käyttöä pitkään. Tämä hoitotuote todellakin tuo avun ja tekee ihmeitä vartalon ihon epäpuhtauksille.

Tästä hoitonesteestä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

The Body Shop White Musk Ostolakossa Virve Vee

Paras hajuvesi: The Body Shop White Musk

Minulla ei ole tätä hajuvettä, mutta rakastan silti tätä jo melko ikivanhaa klassikkotuoksua ja aivan erityisen hulluna olen tämän hajuveden pohjatuoksuun.  Tuoksu on aluksi hieman pistävämpi, mutta kun sen antaa olla iholla hetken, muuttuu se ihanan pehmeäksi. Minusta tämä hajuvesi on ajaton ja sopii kaiken ikäisille kaikkiin tilanteisiin. Jos minulta ei löytyisi kotoa niin montaa hajuvettä, ostaisin tätä varmasti.

Hajuvedestä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Kiinnostavin tuotemerkki: The Ordinary

Vuoden kiinnostavin tuotemerkki on ehdottomasti ollut The Ordinary. Sen edullisista tuotteista koostuvasta valikoimasta löytyy apu lähes jokaiseen ongelmaan ja sen tuotteet vaikuttavat niin lupaavilta, että niistä haluaa hankkia lähes jokaisen ihan vain varmuuden vuoksi. Kun tuotteet vielä kaiken huipuksi toimivat aivan loistavasti ei ole ihme, että niitä myydään aivan hulluna.

Tutustuin vuoden aikana moniin loistaviin The Ordinary -tuotteisiin ja jatkan merkkiin tutustumista tulevana vuonna, sillä minulla odottelee jemmassa useita uudehkoja The Ordinary -tuotteita, joita en ole vielä testannut.

The Ordinaryn tuotteista ja niiden käytöstä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Mitä ihania ihonhoitotuotteita tai hiustuotteita te löysitte vuoden 2018 aikana?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

11 kommenttia artikkeliin ”Vuoden 2018 parhaat ihonhoitotuotteet ja hiustuotteet”

 1. Desert Essence, luomuhiushoitoaine, Italian Lemon: aivan ihana sitruunan tuoksu joka piristää näin talvella.
  Ordinaryn seerumit, juurikin tuo hyalyronihappo.
  Tärkein löytö on kuitenkin uudenlaiset mekaaniset aurinkosuojat kasvoille, jotka eivät jätä enää juurikaan valkoista kalvoa. Korealaisen Misshan löysin ensin, mutta sen kanssa täytyy sanoa, että täytyy lukea incit joka kerta kun ostaa. Vaihtelevat koostumuksia ja ulkoasuja tuotteissa kovin usein, ja jos haluaa mekaanisen suojan, niin sitä ei suinkaan ole kaikissa vaan vain osassa, eikä siinä ole välttämättä mitään logiikkaa.
  Tämä on loistava tuote kasvoille sekaiholle: MISSHA All Around Safe Block Mild Sun SPF30/PA++
  Mutta se mitä ostan varmasti jatkossakin on Australian Gold Botanical Sunscreen Tinted Face Mineral Lotion spf 50. Tämä ei välttämättä vaadi enää mitään muuta värivoidetta päälle.
  2018 oli minulle se vuosi, kun pystyin lopettamaan tuskailun kasvoaurinkovoiteiden kanssa lopullisesti. Kasvoni ei kestä ollenkaan kemiallisia suojia, ja ne tuntuvat ja näyttävät hirveiltä. Ja jokin spf 15 värivoiteessa tms on vähän vitsi, ei se suojaa kunnolla. Kaukaa jouduin nämä uudet tuotteet metsästämään netin kauppapaikoilta, Suomessa ei taida kaupoissa olla missään kumpaakaan.

 2. Olisin kyllä odottanut tästä listasta löytyvän enemmän korealaista kosmetiikkaa.

  • Joo, kuten alussa kirjoitin, niin teen korealaisesta kosmetiikasta oman listauksensa, koska siellä on niin paljon suosikkeja, eli siksi tällä listalla ei ollut yhtään. 🙂

 3. Osaatko sanoa tuosta Elizabeth Ardenin PRO-tuotelinjasta, miten se tarkkaan ottaen on ’pro’? Kuinka se eroaa muista EA:n tuotteista, mikä siinä on erikoista? Onko kohderyhmä jotenkin toinen (esim. kauneushoitola)? Kiitos! 🙂

  • Se on kokonaan oma tuotemerkkinsä, eli ei ole vain alalinja Elizabeth Ardenille. Elizabeth Arden PRO on hoitolakäyttöön kehitetty sarja ja siinä on vielä enemmän erityisiä tehotuotteita (esim. kuorintalaput on erittäin suosittuja) kun taas Elizabeth Ardenin puolella on ”tavallisemmat”, peruskäyttäjälle tarkoitut tuotteet. 🙂

  • OK. Ilmeisesti PRO tuotteita kuitenkin myydään myös tavallisten siviilien käyttöön, ei vain kosmetologeille tms…?

   • Myydään kyllä, mutta tuotteita käytetään myös hoitoloissa kasvohoitojen tekoon. 🙂 Merkin tuotteet ovat myynnissä tosiaan mm. meillä Elevenillä.

  • Tarvitsin hieman lomaa, sillä bloggaajana sitä ei oikein koskaan saa. Teki hyvää jättää muutamina päivinä blogista stressaaminen ja saada itsensä palautumaan. Noina päivinä tosin piti kiirettä Instagram Storien puolella. 🙂

 4. Pitää kehua vielä viime vuoden löytöä, eli Korresin Olive-linjaa. Löysin pikkupaketillisen näitä Sokoksesta, mukana mm. Olive Blossom ja Verbena. Aivan taivaalliset tuoksut!

 5. Oletko kokeillut koskaan Eve Lom- merkin tuotteita, erityisesti sitä puhdistusvoidetta? Se on maailmalla todella suosittu ja innostuin tilaamaan pienen purkin netistä kokeiluun. Aika kallistahan se ainakin on, en tiedä onko kuitenkaan hypetyksen arvoinen tuote.. mutta pääsen pian testaamaan.

Kommentointi on suljettu.