Huippuihana Babor-ihonpuhdistusrutiini

*Sis. mainoslinkin

Fiilistelin teille hetki sitten uusinta tuotesarjalöytöäni Baboria ja voin kertoa, että pari kulunutta viikkoani ovat muutenkin olleet melkoista Baborin fiilistelyä myös blogin ulkopuolisessa elämässä. En tiedä, kauanko esimerkiksi työkaverini jaksavat minua asiaan liittyen enää kuunnella, mutta perustelen käytökseni sillä, että perästä tulevana suomalaisena aion nyt tilien tasaamiseksi lyhyessä ajassa fiilistellä ulos kaiken sen, mitä he ovat jo parin vuoden ajan tehneet.

Babor HY-ÖL kokemuksia

Yksi parhaita tapoja tutustua Baboriin ovat paitsi edellisessä postauksessani kovasti suosittelemani ampullit myös Baborin ihonpuhdistustuotteet, joista tulin myös jo maininneeksi. Ostin itselleni muutamia merkin puhdistustuotteita kokeiluun ja olen odottanut malttamattomana, että pääsen kertomaan niistä tarkemmin teillekin.

Babor HY-ÖL kokemuksia

Kuten edellisessä Babor-postauksessani mainitsin, pääsin työkaverini kanssa käymään merkin konttorilla ja meidät istutettiin Babor-tuotteiden ääreen ja saimme paitsi kuulla niistä myös hoitaa kasvojemme ihon niitä käyttäen.

Olin kuvitellut Baborin hieman tylsäksi tuotemerkiksi, mutta sen kanssa kävikin varsinainen ”you had me at hello” -hetki, kun homma polkaistiin käyntiin esittelemällä merkin vuosikymmeniä sitten lanseerattu ensimmäinen ihonhoitotuote HY-ÖL.

Babor Phytoactive kokemuksia

HY-ÖL on puhdistusöljy ja minähän tunnetusti rakastan sellaisia. Tuotteen nimi voisi ruotsalaisittain ajateltuna kuulostaa ihoöljyltä, mutta saksalaisen tuotemerkin hittituotteen nimellä viitataan itseasiassa siihen, että se on hydrofiilinen öljy, mikä tarkoittaa, että se liukenee iholta vedellä.

Babor HY-ÖL kokemuksia

Puhdistusöljy sisältää runsaasti luonnonmukaisia ainesosia kuten soijaöljyä, seesamiöljyä sekä maapähkinäöljyä ja sitä voidaan käyttää niin vesiliukoisen kuin vedenkestävänkin meikin ja jopa silmämeikin puhdistukseen. Rakastan palavasti tällaisia öljyjä, jotka liuottavat kasvoilta vaivatta kaiken meikin, mutta huuhtoutuvat silti helposti iholta eivätkä jätä klähmäistä tunnetta.

Babor HY-ÖL kokemuksia

Baborin ihonpuhdistuksessa on kuitenkin sellainen hauska jippo, että kun puhdistusöljy on hierottu iholle, ei sitä huuhdellakaan kasvoilta heti vedellä pois.

Babor Phytoactive kokemuksia

Kaikille ihotyypeille sopivan puhdistusöljyn päälle hierotaan nimittäin vielä yrttiuutteeksi suomennettua Phytoactive-tuotetta, joka tuo iholle oman ihotyypin mukaista hoitoa ja täydentää ihonpuhdistusta.

Babor Phytoactive kokemuksia

Phytoactive-yrttiuutteita on saatavilla neljä erilaista versioita, joista itse shoppailin kokeiluun kuivalle iholle tarkoitetun Phytoactive Base -yrttiuutteen ja väsyneelle, elvytystä kaipaavalle iholle tarkoitetun Phytoactive Reactivating -yrttiuutteen.

Babor Phytoactive kokemuksia

Yrttiuute kuulostaa omaan korvaani hieman liian hipiltä ja ehdottomasti tuotteelta, jossa on luonnonkosmetiikalle tyypillinen vihreä tuoksu. Näin ei kuitenkaan (onnekseni) ollut, sillä molemmat tuotteet tuoksuivat ihanan ylelliseltä hoitolakosmetiikalta. (Selvennyksenä kerrottakoon, että oma nenäni ei jostain syystä yhtään tykkää yrttimäisen vihreistä ja luonnonkosmetiikalle tyypillisistä tuoksuista.)

Babor Phytoactive kokemuksia

Olen käyttänyt molempia yrttiuutteita hieman vaihdellen ja ihoni on pitänyt niistä kummastakin. Yrttiuutteen hierominen öljyn päälle ei ole välttämätöntä ja moni tykkääkin käyttää ihan pelkkää HY-ÖL-puhdistusöljyä, mutta koska olen itse kaksoispuhdistuksen ystävä, täydennän omaa ihonpuhdistustani erittäin mielelläni myös toisella tuotteella, joka tuo puhdistukseen mukaan ihoani hoitavia ainesosia.

Babor Phytoactive kokemuksia

Yrttiuutteen lisääminen tuo puhdistukseen sitä pientä raikkautta, josta moni kokee jäävänsä paitsi puhdistusöljyä käyttäessään.

Babor HY-ÖL kokemuksia

Kun meikki ja epäpuhtaudet on liuotettu irti puhdistusöljyllä ja ihon tarpeisiin sopivalla yrttiuutteella, kastellaan sormenpäät vedellä ja ihoa hierotaan hellästi. Tässä vaiheessa molemmat tuotteet muuttuvat pehmeäksi ja valkeaksi maidoksi, joka sitten huuhdellaan iholta pois vedellä.

Babor Phytoactive kokemuksia

Tykkään suunnattomasti Baborin ihonpuhdistusrituaalista. Ihoni tuntuu sen jäljiltä ihanan puhtaalta, pehmeältä sekä raikkaalta. Tavallisesti käytän Babor-tuotteiden kanssa konjac-sientä ja koska nyt vain rakastan Etude House Baking Powder B.B Deep Cleansing Foam -puhdistusvaahdon iholleni tekemää vaikutusta, käytän sitä usein vielä lopuksi yhdessä FOREO-laitteeni kanssa ihonpuhdistuksen viimeistelyssä. Kaksoispuhdistuksestani onkin siis tavallaan tullut kolmiospuhdistus ihan vahingossa.

Babor Phytoactive kokemuksia

Babor on nyt jotenkin vain kolahtanut minuun ihan täysillä, sillä merkin valikoimasta löytyy ihan huippukivoja ja laadukkaita tuotteita enkä vaan voi lakata fiilistelemästä niitä. Minulla on nimittäin mielessä vielä melkoisen monta Babor-tuotetta, joista tahdon teille vinkata!

*Babor-tuotteet löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Babor Phytoactive kokemuksia

Joku joku on tilannut Babor-tuotteita uteliaana kokeiluun?

9 kommenttia artikkeliin ”Huippuihana Babor-ihonpuhdistusrutiini”

  1. Pakko kokeilla tänä iltana tota jippoa ihan Sensain tuotteilla, koska uskon, että fiilis jää takuulla erilaiseksi kuin silloin, jos eka pesee öljyllä, huuhtelee ja sen jälkeen toinen putsari perään. 🙂

  2. Mulla on käytössä sensain kaksoisputsari joka loppuu kohta. Pitäsköhän kokeilla tätä..

  3. Täytyy sanoa, että ihan uusi tuttavuus tämä Babor.

    Kyselisin aikaisemmin postaamastasi Lumene Invisible Illumination sävyseerumista että korvaako se päivävoiteen? Olen lähdössä 3 kuukaudeksi pelkällä repulla Aasiaan ja luonnollisesti mukaan mahtuu vain minimimäärä kosmetiikkaa jo ihan nesterajoitusten takia (otan vain käsimatkatavarat) joten jonkinlainen monitoimituote päiväksi olisi hakusessa. Illaksi ajattelin Bio Effectin seerumin ja aurinkorasvan ostan sitten ihan täysikokoisena reissunpäältä koska sitä tulee kuitenkin kulumaan reilusti.

  4. Pakko ehkä tilata kokeiluun pari Baboria! Ainakin puhdistusöljy kuulostaa hyvältä, mulla on ollut öljy nyt vähän aikaa etsinnässä mutta niitä on melko niukasti tarjolla mikä on harmi!

    • Joo, puhdistusöljyjä on tarjolla meidän markkinoillamme kyllä harmillisen vähän! :/ Tämä on minusta aivan loistava tuttavuus, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. 🙂

Kommentointi on suljettu.