Japanin myydyin puhdistusöljy, joka on tilattavissa kotiin helposti

*Sis. mainoslinkin

Aasialaiset ovat tunnettuja kaksoispuhdistuksestaan, jossa kasvojen iho konseptin nimen mukaisesti puhdistetaan kahteen kertaan eri tuotteita käyttäen. Ensimmäinen tuote on koostumukseltaan öljymäinen ja sen on tarkoitus pestä kasvoilta meikki ja rasvaliukoiset epäpuhtaudet. Toinen vaihe puolestaan on geelimäinen tai voidemainen, yleensä vaahtoava puhdistustuote, joka vie vielä mennessään iholta kaiken muun  ylimääräisen.

Kaksoispuhdistus

Meillä päin tavaratalojen hyllyiltä ei löydy ihan kovin montaa öljyputsaria (ainakaan edullisempien tuotemerkkien hyllyjä tutkiessa), mutta Tokiossa käydessäni saatoin todeta tilanteen täysin toisenlaiseksi. Öljyputsareita löytyi vaikka millä mitalla ja sain suorastaan arpoa, minkä niistä kotiuttaisin.

Yksi öljyputsari, jota ilman Japanista ei voi kotiin matkustaa on DHC:n Deep Cleansing Oil, joka on listattu kaikilla mahdollisilla listoilla ehdottomaksi japanilaisen kosmetiikan hankinnaksi.

Öljyn luvataan liuottavan kasvoilta kaiken meikin ja lian sekä jopa vedenkestävän silmämeikin samalla kun sen antioksidanttipitoista oliiviöljyä runsaasti sisältävä koostumus ravitsee ihoa. Tuotteen on kerrottu olevan kenties Japanin myydyin puhdistusöljy ja sitä myydään maailmanlaajuisesti yksi joka kymmenes sekunti, joten on lienee selvää, etten voinut olla hankkimatta tuotetta kokeiluun.

DHC Deep Cleansing Oil

Deep Cleansing Oilia on myynnissä ainakin sekä 70 ml pikkupullossa että isommassa 200 ml pullossa, joista itse hankin matkalaukkuni painorajoituksia huolestuneena miettiessäni sen pienemmän koon. Kun tuote sitten osoittautui käytössä erinomaiseksi varmistin heti, että saan tilattua sitä helposti myös Tukholmaan.

DHC Deep Cleansing Oil

Puhdistusöljyssä on ensinnäkin todella riittoisa ja varsin täyteläinen koostumus. Otin kaksi pumppausta öljyä kämmenelleni ja aloin aavistella sitä kuivalle iholle hieroessani, ettei se varmasti puhdistuisi kasvoilta täysin ihon vedellä puhtaaksi huuhtoessa. Ajattelin kuitenkin, että apunani on joka tapauksessa konjac-sieni ja että käyttäisin sen jälkeen joka tapauksessa vielä vaahtoputsaria ja FOREOn puhdistuslaitetta, joten koostumus tuskin olisi ongelma.

Tuotteen taianomaisuus alkoi välittömästi sitä kasvoilleni hieroessa. Se kykeni poistamaan vaivatta aivan mielettömät maskarakerrokset ja sulattamaan kasvoiltani pois kaiken mahdollisen meikin. Se myös peseytyi iholta pois ongelmitta. Monet puhdistusöljyt saattavat pestä iholta meikin pois melko hyvin, mutta silmäripsien rajaan saattaa silti jäädä hieman ripsiväriä. Tämän kanssa ihan kaikki mahdollinen lähti täydellisesti.

DHC Deep Cleansing Oil

Ymmärrän todellakin, miksi tuote on niin suosittu! Tämä on nimittäin ihan  mieletön!

Jos DHC:n puhdistusöljyyn (tai muihin merkin tuotteisiin) tahtoo tutustua tarkemmin, ei tilausta tarvitse laittaa menemään Aasiaan asti. Merkin tuotteita on nimittäin myynnissä myös Lookfantasticin verkkokaupassa ja *DHC Deep Cleansing Oil -syväpuhdistava öljy löytyy myynnistä täältä.

PS. Rakastan tämän pullon minimalistisen tyylikästä ulkonäköä!

DHC Deep Cleansing Oil

Kuka muu rakastaa puhdistusöljyjä?

20 kommenttia artikkeliin ”Japanin myydyin puhdistusöljy, joka on tilattavissa kotiin helposti”

 1. Sopiiko puhistusöljyt myös akneiholle joka ei kestä ollenkaan mitään voiteita, kestäisikö öljyjä?

  • Kunhan valitsee puhdistusöljyn, joka huuhtoutuu iholta hyvin pois niin sopii varmasti loistavasti, sillä öljy liuottaa iholta öljyisyyttä ja iho puhdistuu hellävaraisesti. 🙂

 2. Moikka! 🙂
  Musta blogiasi on mukava lukea, mutta välillä teksti on vähän ns. ”epäselkeää”. En tarkoita ettenkö ymmärtäisi lukemaani, mutta tuntuu että lisäilet ylimääräisiä sanoja tai kerrot asian jotenkin kierrellen ja kaarrellen.. Ei mitenkään negatiivisesti, tykkään blogistasi kovasti! Ihanaa syksyä Virvelle :3

  • Kiitos, että mainitsit asiasta! Yritän kiinnittää siihen jatkossa huomiota, en ollut ajatellut asiaa ollenkaan. 🙂

 3. Ensinnäkin pakko heti alkuun kiittää kun kirjoittelet näin ihanaa ja inspiroivaa blogia! 🙂

  Kysymys kaksoispuhdistukseen liittyen. Onko öljymäisellä tuotteella, siis ns ykkösvaiheessa, tarkoitus käydä koko kasvot läpi vai pelkästään silmämeikki? Mitenkä tämä öljymäinen tuote on parasta levittää iholle, vanulapuin vai ihan suoraan tuotetta iholle sormilla hieroen ?

  Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja ihanaa syksyn alkua !

  • Kiitos, ihana kuulla, että olet tykännyt blogista! 🙂
   Öljyputsarilla on tarkoitus käydä läpi koko kasvot, eli niin silmämeikki kuin kasvomeikkikin, sillä esimerkiksi meikkivoiteet liukenevat siihen parhaiten. Paras tapa on hieroa öljyä ihan vaan suoraan sormin kasvoille. Valitusta tuotteesta riippuu, kannattaako se pyyhkiä iholta liinalla/vanulla vai voiko sen vain huuhdella vedellä. Tällaiset vesiliukoiset sekoiteöljyt ovat minun mieleeni, sillä ne on helppoa huuhdella vedellä eikä iho jää klähmäiseksi, mutta puhtaat öljyt eivät puolestaan liukene veteeen vaan vaativat hieman pyyhkimisapua ennen ihon huuhtelua. 🙂

 4. Moi Virve!
  Kiitos ihanasta blogista. Pakko sanoa sellainen juttu, että sä oot jotenkin isosiskomaisen oloinen ihminen. 😀 siis sellainen turvallisen mutta hauskan oloinen, jonka luokse olisi kivaa tulla yökylään tutkimaan kosmetiikkaa ja juomaan kaakaota maailmaa piiloon 😀 kuulostaa varmasti semi creepyltä, enkä tiedä miksi moinen fiilis susta välittyy, mutta näin on! ehkä sun blogi vaan on jotenkin tosi aito verrattuna kaikkiin muihin, niiin keskenään samanlaisiin blogeihin tai jotain. Joka tapauksessa, vain positiivinen mielikuva!

  • Hihi, ihana kommentti! Kiitos, piristit päivääni todella paljon! <3 Ihanaa, että blogista on välittynyt tällainen mielikuva! <3

 5. Hei! Toivoisin postausta aasialaisista tubing-ripsiväreistä ja vertailu täkäläisiin vastaaviin olisi mielenkiintoinen 🙂

  • Olen vähän huono toteuttamaan tätä postausta, sillä tahdon ripsivärini irtoavan öljyllä ja inhoan tuubiripsivärejä henkilökohtaisesti, mutta katsotaan, jos saisin blogin nimissä joskus aikaan kokeilun! Kiitos siis toiveesta. 🙂

 6. Olen käyttänyt DHC:n öljyputsaria vuosia, se on yksi parhaista mitä olen kokeillut (monta korealaista, Shu Uemura, jne). DHC on siitä kiva tuote, että sitä saa Japanissa ihan kombinistakin matkakokoina. 🙂 Toinen lempparini on FANCL, joka ottaa myös meikin ja lian vaivattomasti pois.

  xx Laura | Laurantaina Beauty Blog

 7. Voi Virve! Rakastan sun blogia, mutta pakko antaa negatiivinen kommentti. En vaan voi enää olla huomauttamatta tosta tavasta, jolla käytät lienee-sanaa. Se ei ole ”on lienee”, vaan ihan vaan lienee. Näitä näkyy sun blogissa aina silloin tällöin, mutta korjannet asian? (-> Asia lienee korjattu.) Kirjoitat muuten niin mukavasti, tuo ”on lienee” on pistänyt kauheasti silmään. Anteeksi. Muuten tosiaan blogisi on mahtava, käyn täällä joka päivä kurkkimassa vähintään uusimman postauksen ja usein lueskelen vanhojakin 🙂 Täältä löytyy paljon hyviä vinkkejä.

  • Aina oppii uutta, kiitos tästä palautteesta! Lienee aika kiinnittää asiaan tulevaisuudessa enemmän huomiota! 😀

 8. Aika hintava putsariksi. Käytössäni on ollut korealaismerkin Innisfree Olive Real Cleansing oil, samaten japanilainen Hada Labo.. molempien teho perustuu oliiviöljyyn, kun useiden aasialaisöljyjen raaka-aine on mineraaliöljy. En viitsi käyttää mineraaliöljypohjaista, mieluiten oliiviöljypohjainen.

Kommentointi on suljettu.