Luna Rossa

Kerroin jo jonkun aikaa sitten löytäneeni yhden uuden suosikkituoksun miesten tuoksujen puolelta. Tänään haluaisin jakaa teille toisenkin löytöni.
En ollut kiinnostunut tästä tuoksusta aluksi, sillä sen nimi oli minusta ensinnäkin jotenkin todella epämiehekäs. Itseasiassa niinkin epämiehekäs, että kun se oli tulossa meille myyntiin ja näpyttelin järjestelmäämme tuotteen koodia saaden eteeni vain tietokonetekstin ”Prada Luna Ros” olin varma, että kyseessä olisi naisten uutuustuoksu.
Kokeilin tuoksua sen ilmestyttyä tuoksutikulle. Njääh.
Sitten haistoin sen erään työkaverini iholla. Wow, voiko tuo ihanan pehmeä tuoksu olla se sama, jota olin tuoksutikulla pistävämpänä haistellut? Uskomatonta!

Raikas, mutta pehmeän mausteinen Luna Rossa on nimetty purjehdusveneen ja -tiimin mukaan ja pullon inspiraationa ovatkin toimineet modernit purjehdusveneet.

Tuoksussa tuoksuvat mm. laventeli ja pomeranssi ja paitsi että se on pehmeä ja mausteinen, on siinä silti raikkaan sitruksinen tuulahdus. Kun tuoksuun on vielä ympätty mukaan piparminttua ja puista pehmeyttä, on se aivan loistava jatko suosikkituoksujeni linjalle.

Olen tähänkin asti pitänyt Pradan miesten tuoksuista joten oli ilo huomata, ettei uusinkaan ollut minulle pettymys, vaikka niin aluksi luulinkin.

Oletteko te tuoksutelleet tätä?

Entäpä oletteko pitäneet Pradan aiemmista miesten tuoksuista?

2 kommenttia artikkeliin ”Luna Rossa”

  1. Jostain syystä nuo Pradan tuoksut eivät ole uusinta naistentuoksua lukuunottamatta kolahtaneet, niissä on joku pistävä ja öklötystä aiheuttava hajua kaikista, joista minulle tulee huono olo. 🙁

    Vastaa
  2. Kyllä. Luna Rossa on kyllä ihana, mulle tulee siitä mieleen joku ihana herrasmies, jolla on tuhmaa pilkettä silmäkulmassa 😀 Hieno analyysi, mutta that's it.

    Vastaa

Jätä kommentti