Clarins Everlasting Foundationin edullinen pikkusisko

Ylistin jonkun aikaa sitten blogissani Clarinsin Everlasting Foundation+ -meikkivoidetta. Kaikki eivät kuitenkaan tahdo maksaa meikkivoiteistaan omaisuuksia tai edes sen puolikkaita, joten tänään olisi tarjolla meikkivoide, jota voisi kutsua kaikessa loistavuudessaan tuon edellä mainitun ihmetuotteen lahjakkaaksi pikkusiskoksi.
Paljon kehuja muiltakin kosmetiikkabloggaajilta saanut meikkivoide on Rimmelin Lasting Finish 25HR Nude -meikkivoide, joka on todellakin ansainnut jokaisen saamansa kohteliaisuuden.
Keskipeittävää lopputulosta lupaileva meikkivoide lupaa tuntua kasvoilla kosteuttavalta ja ohuelta sekä mukautua iholle huokosia häivyttäen ja luonnollisen, meikittömältä näyttävän lopptuloksen luoden. Kaiken tämän lisäksi se lupaa jopa kestää iholla ympäri vuorokauden ja tunnin vielä sen jälkeenkin!
Oma ihoni kaipaa lähinnä tasoitusta punoitukselle, minkä lisäksi haluan meikkivoiteen häivyttelevän pisamiani. Tummat silmänaluseni kaipaisivat myös peittoa, mutta yleensä ne täytyy peittää erillisellä peiteaineella.
Minulla on ollut kokeilussa kaveriltani saama sävy 100 Ivory, joka oli hänelle liian tumma. Sävy ei ole ihan nappi minullekaan, mutta häivyttyy iholleni melko hyvin. Meikkivoide on saatavilla kolmessa sävyssä, joista tämä oli keskimmäinen, eli veikkaisin sävyn 091 Light Ivory olevan omalle iholleni vielä parempi.
Tässä meikkivoiteen jättämä lopputulos. Meikkivoide peitti aivan uskomattoman hyvin, mutta tuntui silti juuri niin ohuelta ja näytti ihan niin nudelta kuin tuote lupasikin. Koostumus levittyi iholle ihanan voidemaisena ja kosteuttavana, mutta ei silti jäänyt tuntumaan iholla yhtään klähmäisenä. En voi itse sietää, jos meikkivoitee pinta jaa yhtään nahkeaksi vaan puuteroin sen aina mattaiseksi, mutta tämä jäi suoraan silkkisen tahmattomaksi. 
Oma ihoni kuivuu pinnalta helposti, joten meikkivoide ei saa jäädä itsessään kuitenkaan liian kuivan puuteriseksi. Siitä huolimatta, että tämä jätti pinnan, joka ei tarvitse päälleen puuteria ei tämä kuitenkaan tuntunut yhtään kuivalta. Ihan mielettömän ihana tuote!
En ole kuvissa levittänyt meikkivoiteen päälle peiteainetta edes silmänalusille eli kuten näkyy, peittää se niilläkin jo todella loistavasti, vaikka silmän sisänurkat kaipaavatkin hieman lisäkirkastusta peiteaineesta. Lupauksiensa mukaisesti meikkivoide kestää iholla läpi päivän hyvänä ja tästä tuli kerta heitolla paras edullinen, pitkäkestoinen ja peittävä meikkivoide, joka toimii pintakuivallakin iholla! Minun omissa arvioinneissani tämä taisi mennä jopa Lumenen Mattameikkivoiteen ohi ihan vaan siksi, että tämä sopii kuivuuteen taipuvaiselle iholleni vielä paremmin.

Onko joku muu ihastunut Rimmel Lasting Finish 25HR Nude -meikkivoiteeseen?

Rimmel Lasting Finish 25HR Nude -meikkivoiteella on hintaa n. 12,90 euroa.

10 kommenttia artikkeliin ”Clarins Everlasting Foundationin edullinen pikkusisko”

  1. Meikkivoiteen kanssa näyttää iho ihanan tasaselta, mutta ei tunkkaselta ja siltä, että sitä on ängetty naama täyteen! 😀 Bongasin siun blogin tossa, kun yritin ettiä kuvia tavasta jolla aijon vrjätä hiukset. Aloin selailemaan enemmän näitä postauksia ja huomasin, että pidän kirjotus tavastas ja kuvat on hyvän laatusia.

  2. Ostin tämän mutta ajattelin ottaa talvikäyttöön. Kesällä tykkään vähän heleämmästä pohjasta ja talvella matasta 🙂 varmasti hyvä ja edullinen meikkivoide!

    • Talvikäytössä tosiaan ehkä parhaimmillaan minustakin. Itse olen tänä kesänä viihtynyt eniten Lumenen CC-meikkivoiteessa. 🙂

  3. HMMM! Tässäpä kiinnostava tuote. Itsellänikin iho kuivuuteen taipuvainen. Ongelmana on vaan toodella vaalea ihoni johon en meinaa löytää sopivan sävyisiä meikkivoiteita millään. Mutta sunkin vaalealle iholle tämä kyllä näyttää sulautuvan tosi hyvin joten ehkä mullekin sitten menisi 🙂 Markettilempparini on nykyään Lumenen blur-meikkivoide ja nyt kyllä tekee tätäkin mieli kokeilla!

  4. Nyt kuullostaa hyvältä! Täällä kanssa yksi joka vihaa tahmaiseksi jääviä voiteita, joiden päälle pitää tuputella roima kerros puuteria. Lähtee kokeiluun! 🙂

  5. Itsekin olen katsellut ko. meikkivoidetta. Harmi vain, että sävyjä löytyy vain 4 ja kaikki punapohjaisia :/

  6. Joo tämä on aivan loistavaa, minulla on jo toinen pullo menossa! Täyttää aikalailla kaikki kriteerit, mitä meikkivoiteelta haen. Pienenä miinuksena meikkivoide tummuu ihollani vähän, eli sävy voisi olla vielä himpun vaaleampi. Toisaalta tosiaan häivyttyy hyvin, joten kovin näkyviä rajoja ei jää. En kyllä halua pitkään aikaan vaihtaa! 🙂

  7. Tätä tehdään toki useammassakin sävyssä kuin mitä Suomen markkinoille on tuotu, esim. feel unique pitää valikoimissaan kuutta sävyä, joista vaalein (?) on nimeltään light porcelain, todella vaalea tapaus, varmasti sopisi monelle suomalaisellekin. Sieltä vaan tilaaman ja ehkä laittamaan viestiä maahantuojalle, tässä kohdassa lähtee moni potentiaalinen asiakas nettikauppaan kun marketeista löytyy vain muutama sävy.

  8. Miten tämä sopisi rasvoittuvalle iholle? Meikkivoiteen ostaminen tuntuu aivan mahdottomalta haasteelta. Ihoni on vaalea, rasvoittuva, mutta toisaalta kuivahtaa pinnasta todella helposti. Käytän aina mitä sattuu meikkivoidetta, sillä en ole löytänyt vieläkään sitä oikeaa.

Kommentointi on suljettu.