JorgObé Peel Off Mask – Pohjoismaiden suosituin peel off -kasvonaamio

*Sis. mainoslinkin

Olen innostunut viimeaikoina käyttämään yhä enemmän aikaani kasvonaamioilla leikkien ja kuullut mielelläni lähipiirini naamiosuosituksia.

JorgObé Peel Off Mask

Eräs ruotsalainen kollegani kehottikin minua tutustumaan tanskalaisen JorgObé-merkin Peel Off Mask -kasvonaamiooon, johon hän oli itse ihastunut kovasti. Hän ei ollut ihastuksensa kanssa selvästikään yksin, sillä olin itsekin kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka vilkkaasti naamioita ostettiin verkkokaupastamme. Kai siinä on oltava jotain spesiaalia?

JorgObé Peel Off Mask

JorgObé ei ole kovin vanha tai laajaa valikoimaa tarjoava tuotemerkki, mutta se on todellakin osannut hurmata. Tuotemerkin tavoitteena oli oli jo alusta asti kehittää innovatiivisia ja tehokkaita tuotteita, jotka sisältäisivät mahdollisimman vähän turhia lisäaineita. He halusivat tehdä tuotteita, jotka erottuvat massasta ja jotka on pakattu ylellisiin, pohjoismaista designia edustaviin pakkauksiin ja vieläpä myydä niitä sen verran edulliseen hintaan, että kaikilla on niihin varaa.

JorgObé Peel Off Mask

Peel Off Mask -kasvonaamio on merkin tähtituote, joka oli hitti jo oikeastaan ennen syntymäänsä. Merkki myi naamiota kuluttajille 10 ml pusseissa verkossa testatakseen, olisiko tuotteelle kysyntää ja selvästi oli: kaikki 10 000 valmistettua naamiopussia oli myyty muutamassa kuukaudessa!

JorgObé Peel Off Mask

Mustan naamion ympärille oli syntynyt siinä vaiheessa jo sen verran kova hype erityisesti sosiaalisen median kautta, että naamiota alettiin valmistaa isommissa pakkauksissa ja isommissa erissä ennätysnopeasti. Musta naamio todellakin kiinnosti ihmisiä, sillä sen kehuttiin tuovan iholle välittömiä vaikutuksia ja auttavan epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon hoidossa.

JorgObé Peel Off Mask

Tavaratalot, kosmetiikkaa myyvät liikkeet ja hoitolat kiinnostuivat naamiosta yhä enemmän ja vuoteen 2012 mennessä siitä oli jo tullut pohjoismaiden myydyin peel off -kasvonaamio. Naamio kahmi runsaasti palkintoja, joiden myötä se sai entistä enemmän näkyvyyttä ja tavoitti uusia tyytyväisiä käyttäjiä niin naisten kuin miestenkin keskuudessa.

Melko lupaavan kuuloinen tuote lähteä kokeilemaan, siis!

JorgObé Peel Off Mask

Sain ihanan mustan naamion kokeiluun töistä ja levittelin sitä hurmoksessa kasvoilleni. Naamio oli tarkoitettu käytettäväksi erityisesti T-alueelle eli otsan, nenän ja leuan seudulle, mutta levittelin sitä uteliaana kuitenkin koko kasvoille. Naamion koostumus tuntui jo levittäessä poikkeavan muista peel off -naamioita, jotka ovat yleensä geelimäisempiä – tämä nimittäin tuntui levittäessä jopa hieman voidemaiselta!

JorgObé Peel Off Mask

Naamion annetaan vaikuttaa iholla 25-30 minuuttia tai kunnes se on täysin kuiva, minkä jälkeen se poistetaan iholta vetäen. Kuivunutta naamiota oli mahtavaa katsella kasvoilla, sillä se asettui niin tiiviisti iholle, että jokainen ihokarva ja ja epäpuhtaus piirtyi esiin sitä vasten!

JorgObé Peel Off Mask

Naamio tarttui iholle napakasti, mutta ei minusta silti liian tiukasti. Huokosia syväpuhdistava ja kuollutta ihosolukkoa irrottava naamio lupaa auttaa ehkäisemään ihon tukkeutumista ja pitämään epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon hyvässä kunnossa. Oma ihoni on viime viikkoina temppuillut hieman, joten sydäpuhdistus tulee tällä hetkellä sille todellakin tarpeeseen.

JorgObé Peel Off Mask

Sain tietysti hirveät kiksit nähdessäni, kuinka ihanasti naamio kiskoi mukaansa myös hentoja ihokarvoja. Naamio tekikin ihosta puhtaan ja ihanan pehmeän tuntuisen vaikkakin jatkossa tyydyn varmasti käyttämään tätä lähinnä vain kasvojen T-alueella, joilla tämä palvelee parhaiten.

JorgObé Peel Off Mask
Ymmärrän nyt täysin, miksi naamio on ollut niin suosittu. Olen käyttänyt naamiota nyt pari kertaa ja pidän siitä todella paljon. Tuubin pitäisi riittää kasvojen T-alueella käytettynä noin 20 käyttökertaan, eli se tulee myös edulliseksi käyttää.

*JorgObé Peel Off Mask -kasvonaamiota myy verkossa Kicks.fi täällä.

JorgObé Peel Off Mask

Onko joku muu kokeillut JorgObé Peel Off Mask -kasvonaamiota?

PS. Löydät vinkkini kaikista parhaista mustapäiden poistoon tarkoitetuista tuotteista täältä. Jos mietit, mitä iholle kannattaisi laittaa mustapäiden poiston jälkeen, löytyy siihen vastaus täältä

11 kommenttia artikkeliin ”JorgObé Peel Off Mask – Pohjoismaiden suosituin peel off -kasvonaamio”

  1. Mainion oloinen naamio, mutta mua jäi kiinnostamaan, mikä on tuo kynsilläsi oleva ihanan fuksia kynsilakka? 🙂

  2. En tiedä mitä tapahtui, mutta itse käytin tätä juuri tänä iltana, ja sain jonkun kauhean reaktion :/ silmiä kirveli jo laittaessa (vaikka silmänympärysihoa välttelinkin) ja kun lopulta vedin naamion pois oli ihoni kirkuvanpunainen ja samalla näytti että epäpuhtauksia olisi räjähtänyt vain enemmän naamalleni. Kolmen aloe vera-geelikerroksen jälkeen polttelu alkaa jo hävitä, mutta kyllä oli todella epämiellyttävä kokemus. En tiedä mihin ihoni oikein reagoi mutta vahva epäilys on jo tuon alcohol denat.in takia joka vieläpä komeilee INCI-listassa toisena, hajukin oli omaan nenään todella alkoholimaisen pistävä.. Herkkä- tai kuivaihoiselle en välttämättä suosittele.

  3. Ei toimi kuin nenäkarvoituksen poistajana. Kokeiltu miehelle, ja kahdelle esiteineille.

Kommentointi on suljettu.