Ihastuttava mikrokuorinta

Koska puhdistan kasvojeni ihon päivittäin kasvojenpuhdistuslaitteella, joka jo itsessään irroittaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, kaipaa kasvojeni iho harvemmin varsinaista kuorintatuotetta. Se ei silti muuta sitä tosiasiaa, ettenkö kokeilisi aina silloin tällöin mielelläni uusia kasvokuorintoja ja siinä samalla hieman ihastuisikin niihin.

Bernard Cassiere

Sain loppukesästä blogin kautta kokeiltavakseni hoitolasarja Bernard Cassieren Micro-Peeling -kasvokuorinnan, jonka kanssa tein innolla tuttavuutta. Minulla on ollut oikeastaan pelkkiä hyviä kokemuksia tuotemerkistä, joten tähänkin tuotteeseen oli ilo saada tutustua.

Pidän mikrokuorintojen nimellä kulkevista tuotteista, joiden ideana on jäljitellä hoitoloissa laitteella tehtävää mikrokuorintaa tavallistakin pienikiteisemmällä koostumuksellaan. Jos iho on kovin herkkä, eivät ne silti ole yhtään sen parempi vaihtoehto kuin tavallisetkaan kasvokuorinnat, sillä ne tekevät kuorintatyön hieman tavallista tehokkaammin. Tämän vuoksi käytän niitä harvemmin poskillani ja nenänpielissäni, jotka muutenkin punoittavat helposti, mutta joista kasvojeni t-alue nauttii kovasti.

Micro Peeling

Bernard Cassierin kuorintatuote vei minut ylelliseen hoitolamaailmaansa samantien, sillä siinä oli ihastuttavan ylellinen ja hieman puuterimainen tuoksu. Se toi minulle mieleen juurikin sen ylellisyyttä rakastavan hienon ranskattaren ja sai minut välittömästi uskomaan ovelalla tavalla, että tässä tuotteessa on taikaa.

Bernad Cassier INCI

 

Ja taikaa tuotteessa toki olikin! Kosteuttavia ainesosia sisältävä voidemainen mikrokuorinta taikoi kadoksiin kuivan ihosolukon loihtien kasvoille välittömästi lisää heleyttä. Tuote jätti iholle lisäksi miellyttävän pehmeän ja sileän pinnan jättämättä iholle yhtään kiristelevää oloa.

Mikrokuorinta

Riittoisa mikrokuorinta riittää käytössäni onneksi pitkään, sillä ihoni ei tarvitse sitä kuin kerran parissa viikossa. Parasta tutteessa kuitenkin on, ettei se ole pelkkä kasvokuorinta, vaan itseasiassa myös ihon syväpuhdistaja, jollaisena tuotetta voidaan käyttää antamalla sille iholla hieman lisäaikaa: Tällöin tuote levitetään iholle ja annetaan sen vaikuttaa pari kolme minuuttia ennen kuin se pyöritellään iholle kostutetuilla sormenpäillä kevyesti voidetta vaahdottaen. Aina vaan paranee!

Micro Peeling

Onko teillä joku erityinen kuorintatuote, josta olette hullaantuneita?

PS. En malta olla vinkkaamatta, että elevenin verkkokaupassa ovat kaikki meikkituotteet tänään 20% alennuksessa!!

2 kommenttia artikkeliin ”Ihastuttava mikrokuorinta”

  1. Tykkään siitä livboxiin valitsemastasi dermalogican jauheesta 🙂 Ehkä hellävaraisesti kuin perinteiset kuorinnat ja sopii siksi paremmin tällaiselle hiukka couperoottiselle iholle. Myös Lumenen sensitive-naamio on löytänyt suosituksestasi paikkansa niin minun, äidin kuin anopinkin sydämessä 🙂

Kommentointi on suljettu.