Valoa huulille, jotka pimeydessä vaeltavat

Sain tammikuussa Pandan järjestämästä bloggarimiitistä itselleni erään Make Up Storen uutuuden. 
Led-valolla varustettu huulikiilto  kuulostaa jo hieman vanhalta jutulta, sillä näitä on nähty jo monia vuosia sitten muutamillakin merkeillä. 
Make Up Store tuleekin tässä hieman perässä, mutta tuleepahan kuitenkin.
Oma kiiltoni on sävyä Hot Pink, mikä kuulostaa huomattavasti villimmältä kuin miltä se huulilla loppujen lopuksi näyttää.
Huulilla sävy on nimittäin varsin läpikuultava  ja lähinnä raikkaan vadelmainen pienellä shimmerillä varustettu arkisävy, joka sopii lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Koostumukseltaan kiilto on miellyttävän kevyt eikä liiemmin tahmea. Kiilto pyyy huulilla melko hyvin ja on muutenkin kaikin puolin hyvä peruskiilto.
Mutta hei, onhan tuo valo-ominaisuus huulikiillossa nyt edelleen aika päheä juttu!
Kun kiilto on kiinni, on pakkauskin pimeänä, mutta kun sen avaa, syttyy valo itsestään.
Tässä se vasta onkin mahtava bileillan huulikiilto, jonka esiinkaivaminen saa aina aikaan keskustelua pimeässä baarin nurkassa keräten varmasti useita uteliaita katseita.
 Mutta toisaalta olen itse kuitenkin sen verran vanhanaikainen, etten minä halua meikata julkisesti. En välttämättä halua olla spotlightissa aina kun yritän lisätä vaivihkaa huulikiiltoa. Haluan mielummin olla huolitellun näköinen ilman, että kukaan näkee minun laittautuvan. Tai ainakaan tekevän sitä valaistun puikon kanssa. Tai no, toisaalta taidan muutaman kannustavan juoman jälkeen olla ehkä juurikin se tyyppi, joka baarin pimeydessä pitäisi tällaisen vilauttamista maailman cooleimpana juttuna…
Mitä mieltä te olette led-valaistusta huulikiillosta?
Hot or not?

4 kommenttia artikkeliin ”Valoa huulille, jotka pimeydessä vaeltavat”

  1. Hot hot tietysti nyt pääsee sähköttömässäkin mökissä huulia maalaamaan.hhhhhhhhhh

  2. Minulla on ollut suosikkituote jo vuosia Goshin huulikiilto, jossa myös ledit ja hylsyssä pieni peili. 🙂

Kommentointi on suljettu.