Testissä Clarins Instant Light Lip Balm Perfector -sävykiillot

Fiilistelin teille eilisessä postauksessa Clarinsin kevään lookin mukanaantuomia uutuuksia, mutta ette varmasti pane pahaksenne, jos fiilistelen Clarinsin uutuuksia vielä hieman lisää luvaten kuitenkin vaihtaa tuotetta, vaikka samantyyppisessä tuotekategoriassa pysynkin?
Yksi suosikkituotteistani Clarinsilta on jo useiden vuosien ajan ollut Instant Light Natural Lip Perfector, eli huulia pehmeästi hellivä tuubimuotoon pakattu sävyllinen huulibalmi.
Arvatkaas siis vaan kuinka innoissani olin kuullessani, että se saisi jatkoa puikkomuotoisista balmeista niiden paukahdettua postiluukustani maahantuojalta kokeiltavikseni!
Kuten hoitavuutta lupaavat tuubibalmitkin, lupaavat nämäkin helliä ja hoitaa huulia, sekä tuoda niille täyteläisyyttä paitsi kosteutuksen myös valoaheijastavan lopputuloksensa avulla.
Lukemassani tiedotteessa nämä kulkivat huulipunien nimellä, mutta pakkauksen kylkeen painettu innovatiivinen ”sävykiilto” on ehkä tuotetta paremmin kuvaava termi.
Sain kokeiluuni näitä ihanalta kuulostavia ennakkosuosikkejani kahdessa sävyssä.
Sävy Rose 01 on niihin hetkiin, kun huulille tahtoo vain sipauksen sitä jotakin tahtomatta niiden olevan liian meikatun näköiset.
Huulet jäävät kevyen vaaleanpunertaviksi, mutta nude sävy sulaa silti niille kauniisti.
Red 05 on puolestaan tarkoitettu niihin hetkiin, kun huulille toivoo hitusen enemmän sävyä.
Entuudestaan tuttuja termejä käyttämällä kuvailisin tuotteita lähinnä kiiltopuniksi, sillä ne levittyvät huulille varsinaisia huulipunia ohuempina ja kevyempinä, sulavat niille nätisti ja jättävät huulet mehukkaan, mutta silti maltillisen kiiltäviksi. Puikot toimivat hyvin huulilla yksinään tai niitä voi halutessaan käyttää myös toisen huulipunan päällä.
Näin talvella, kun huuleni kuivuvat tavallista helpommin ovat tällaiset huulia kosteuttavat, mutta sävyä tuovat huulimeikkituotteet niitä parhaimpia tuttavuuksia. Varsinkin, kun ne on pakattu ohuisiin puikkoihin, joilla on helppoa maalata huulet kiireessäkin ja vaikka ilman peiliäkin.
Nämä ihanuudet saapuvat kauppoihin helmikuussa ja jäävät ihan pysyvään valikoimaan. Sävyvaihtoehtoja on kuusi, joista sävy 03 My Pink on ns. pH-puna, eli tuote, joka hakee sävynsä käyttäjän omilta huulilta ollen jokaisella käyttäjällään hieman yksilöllinen.
Miltäs näyttää? Houkuttelevatko nämä teitäkin?
Instant Light Lip Balm Perfectoreilla on hintaa noin 19,90 euroa. Lisätietoja Clarinsin kotivisivuilta.

5 kommenttia artikkeliin ”Testissä Clarins Instant Light Lip Balm Perfector -sävykiillot”

 1. Houkuttelevia uutuuksia, täytyy myöntää.. 😉 Tykkään huulituotteista joissa yhdistyy hoitavuus ja kevyt väri, joten kyllä kelpaisi! 😀

  Vastaa
 2. Houkuttelee houkuttelee… Olen nyt tuohon lip perfectoriin vasta tutustunut ilmaisen näytteen myötä, ja pitää ehkä ostaa uusi kun sen saan käytettyä 🙂 kiva tuote, värjää sopivan kevyesti 🙂

  Vastaa
 3. Voiskohan noita olla jo myynnissä esim. lentokentillä..?! Nyt ois mahdollisuus saada sieltä halvemmalla joten ois aika kiva saada testiin tuommoinen 🙂 Rakastan niitä Natural Lip Perfectoreita joten nää näyttää tosi houkuttelevilta.

  Vastaa
 4. Aaa pakko saada 😀 Ostin sävyttävän huulirasvan ihan vaan apteekista, mutta en koe sitä hyväksi. Se on jäykkää ja kuivaa ja vaikee levittää huuliin :/

  Vastaa

Jätä kommentti