Itseruskettava puuteri? Kyllä, se on olemassa!

Sain jo vuosi sitten kokeiltavakseni silloisesta työharjoittelustani yhden niin suunnattoman mielenkiintoisen kosmetiikkatuotteen etten edes tajua, kuinka olen voinut olla postaamatta siitä teille.

Itseruskettavista tuotteistaan tunnettu Vita Liberata lanseerasi nimittäin reilu vuosi sitten itseruskettavan puuterin.

Vita Liberata Trystal Minerals Powder

Nähdessäni tuotteen en voinut uskoa silmiäni, sillä se soti kaikkea oppimaani vastaan. Itseruskettava tuotehan ei voinut olla puuterimainen, sillä rusketusreaktion aikaansaava DHA tarvitsisi kosteutta toimiakseen. Miten tämä tuote muka voisi toimia?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Homma selvisi käyttöohjeista (jotka muuten joku kosmetiikka-alaa tunteva olisi voinut oikolukea ennen niiden painatusta…). Jotta tuote toimii, täytyy se siis edelleen levittää kosteusvoiteen tai meikkivoiteen päälle, joista se saa kosteutta.

Vita Liberata Trystal Minerals Powder

En tiedä teidän käyttötottumuksistanne, mutta minä en ikinä voisi kuvitellakaan levittäväni näin tummaa puuteria suoraan kosteusvoiteen tai meikkivoiteen päälle, sillä sehän vaan jämähtäisi iholle eikä todellakaan häivyttyisi kauniisti. Aurinkopuuterinkin alle minun on aina levitettävä tavallista puuteri, jotta lopputuloksesta tulee luonnollinen. Lienee siis selvää, etten ikinä voisi käyttää näin tummaa puuteria tavalla, jota sen pakkaus esitti sen toimivuuden kannalta vaadittavan, sillä ainoa hetki, jolloin viitsisin olla muriaanin näköisenä olisi yksin kotona ollessani ja silloin voisin ihan hyvin käyttää ihan tavallista, voidemaista tuotetta.

Vita Liberata Trystal Minerals Powder

Minusta onkin siis aivan loistavaa, että innovatiivisuus on viety uudelle tasolle ja Vita Liberata on kehittänyt maailman ensimmäisen itseruskettavan puuterin – siitäkin huolimatta, etten voi käyttää sitä niin, että se toimisi ihollani. (Kokeilin toki kerran, mutta skandinaavinen väritykseni muuttui sen kokeilun myötä hetkellisesti hieman eksoottisemmaksi eikä lopputuloksena silti ollut edes paria päivää kestävää päivetystä.)

Vita Liberata Trystal Minerals Powder

Puuterin mukana tulee aivan ihanan pehmeä kabukisivellin, jolla se on helppoa sivellä kasvojen iholle. Yllätyksekseni puuteri häivyttyi iholle niin kauniisti, että olen voinut käyttää sitä todella luonnollisena aurinkopuuterina (tai siis käytin ennen kuin hurahdin Anastasian Contour Kitiin…). Pidän aivan suunnattomasti siitä, kuinka kauniin sävyn tämä iholleni luo. Saatavilla on kaksi sävyä, joista vaaleampi Sunkissed on ollut oma suosikkini. Katsokaa nyt vaikka itsekin, kuinka luonnollista ja heleää sävyä tämä iholle luo (ilman, että lopputulos olisi yhtään shimmerinen kuitenkaan):

Vita Liberata Trystal Minerals Powder
Jos joku siis kaipailee luonnollista sävyä tuovaa mattaista aurinkopuuteria niin suosittelen tutustumaan tähän tuotteeseen – siitäkin huolimatta, että tämä on virallisesti itseruskettava puuteri. (Vaikka käytin tätä yhdessä vaiheessa päivittäin en koskaan saanut iholleni mitään päivetystä, joka ei olisi lähtenyt pesussa pois, sillä levitin tätä aina puuterin päälle.)

Vita Liberata Trystal Minerals Powder

Onko joku muu kokeillut Vita Liberatan Trystal Minerals -puuteria?

Vita Liberata Trystal Minerals -puuteri löytyy myynnistä täältä.*

2 kommenttia artikkeliin ”Itseruskettava puuteri? Kyllä, se on olemassa!”

  1. ..Onhan se itseruskettava puuteri tosiaan olemassa, mutta eipä se oikein itseruskettavana toimi.. Sen sijaan matta bronzerina kaunis, ainoa vain, että huomasin kauhukseni, ettei tuote säily kuin 6 kk, jossa ajassa siitä ei ehdi käyttää puoliakaan:(
    Voiko tuotetta käyttää 6kk:n jälkeenkin vai miksi sillä on puuteri tuotteeksi järjettömän lyhyt säilyvyysaika?

    • Veikkaan, että liittyy lähinnä itseruskettavien aineiden tehoon. Itse olen jo vuoden käytellyt puuteriani huoletta. 🙂

Kommentointi on suljettu.