Testissä hypetetty Olaplex Hair Perfector No.3 -hiushoito

*Sis. mainoslinkkejä

Viime vuonna kaikki tuntuivat puhuvan Olaplexistä ja ostin itsekin innoissani Olaplex Hair Perfector No.3 -hiushoidon . Kokeilin tuotetta muistaakseni kerran, en huomannut tukassani mitään ihan erityistä vaikutusta ja Thaimaahan lähdön myötä unohdin koko tuotteen.

Muutama viikko sitten muistin jälleen sen olemassaolon nähtyäni Nude-blogin Erikan hehkuttavan Olaplexiä ties kuinka monennen kerran. Päätin antaa tuotteelle uuden mahdollisuuden ja kaivoin putiloni esiin. Minulla on kuitenkin varsin kova luotto Erikan suosituksiin, joten ehkä vika oli ensimmäisellä käyttökerralla minussa eikä itse tuotteessa.

Olaplex Hair Perfector No.3 kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olaplex Hair Perfector No.3 -hiushoito on tarkoitettu kotihoitotuotteeksi kampaamossa tehtävien Olaplex-käsittelyjen rinnalle, mutta moni on kehunut sen toimivan ihan yksinäänkin ja myös Olaplexiltä sanotaan, ettei sitä käyttääkseen ole tarvinnut käydä Olaplex-käsittelyssä. Tuotteen ideana on auttaa vahvistamaan hiusten rikkisiltoja ainutlaatuisen teknologian avulla. Koska omia hiuksiani ei ole käsitelty voimakkailla käsittelyillä halusin lähtökohtaisesti uskoa, että siitä voisi olla apua niiden hoidossa auttamassa ylläpitämään niiden hyvinvointia tukan kasvaessa.

Tätä hiushoitoa ei kuitenkaan käytetä kuten tavallista tehohoitoa, minkä vuoksi koin sen ensimmäisellä käyttökerralla hieman hankalaksi tuotteeksi kun oikea käyttötekniikka oli vielä hukassa. Tuotetta levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, sen annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia (tai jopa pidempään vieläkin paremman hoitotuloksen aikaansaamiseksi) ja hiukset pestään sen jälkeen normaalisti ja niissä käytetään vielä hoitoainetta.

Olaplex Hair Perfector No.3 kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minulla on melko paljon tukkaa ja tein ensimmäisellä käyttökerralla varmasti sen virheen, että kastelin tukkani kunnolla suihkussa, yritin sitten puristella sitä pyyhkeellä vähän kuivaksi ja hoitoaineen levittämisen jälkeen hengailin parikymmentä minuuttia tukka suihkumyssyn alla ja veden aina välillä myssyn reunan alta valuessa. Lopputulos ei tuntunut eikä näyttänyt hiusten pesun jälkeen mitenkään erityiseltä, joten tuote ei ihan vakuuttanut minua.

Nyt uuden käyttöyrityksen myötä otin tuotteeseen täysin uuden lähestymistavan. Vedin hiukset päälaelle ponnarille, sivelin niiden pituuksiin (melko pitkään ja hartaasti) lavuaarista käsin vettä, jolloin ne olivat hyvin kosteat, mutta eivät kuitenkaan niin märät kuin viimekerralla. Tämän jälkeen levitin niihin hoitoaineen, pyöräytin hiusten pituudet Invisibobble-ponnarilla nutturalle ja vietin huomattavasti aiempaa mukavammat parisenkymmentä minuuttia.

(Jälkikäteen luin netistä, että joku tekee samoin, mutta pyöräyttää tukkansa pituuksiin tiukan nutturan, jossa hoito saa muhia aina kokonaisen joogatuntiin ajan.)

Olaplex Hair Perfector No.3 kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kun nyt aloin pestä hiuksia, tunsin niissä eron välittömästi ja vaikutus oli hyvin selvästi havaittavissa edelleen hiusten pesun ja kuivumisen jälkeen. Hiushoito oli tehnyt niistä pehmeämmät, vahvemman tuntuiset ja ennen kaikkea sileämmät, mutta ei silti liukkaita tai latteita. Olenkin kuullut monen antaneen tälle kehuja juuri siksi, ettei se tee hoitavuudestaan huolimatta hiuksista liian raskaita.

Hoitotuotteen tuoma lopputulos oli erittäin positiivinen yllätys. En tiedä, miksi tuote ei ensimmäisellä käyttökerralla vakuuttanut minua, mutta epäilen, että tukkani saattoi ehkä olla jopa liian märkä enkä välttämättä lopulta edes pitänyt sitä tarpeeksi kauan hiuksissa, sillä veden valuminen kasvoille alkoi ärsyttää. Nyt kun olen lavuaarin äärellä kastellut vain hiusten pituudet, pitänyt tuotetta hiuksissani vaivatta 20-30 minuuttia (kerran jopa lähemmäs tunnin) ja mennyt sitten vasta hiuspesulle ja suihkuun, on tuotteen käyttö ollut paljon vaivattomampaa ja lopputuloksetkin ovat olleet paremmat. Ehkä hiukseni myös ovat nyt olleet huonommassa kunnossa, minkä vuoksi eron on tuntenut selvemmin?

Olaplex Hair Perfector No.3 kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kun ensimmäistä kertaa sain tuotteen käsiini, yllätyin pullon pienuudesta. Olen kova läträämään tuotteella, joten epäilin, voisiko 100 ml tuote riittää useampaan kuin kolmeen tai ehkä neljään käyttökertaan. Tuote on kuitenkin hyvin riittoisa, sillä sen maitomaisen ohut koostumus levittyy kosteisiin hiuksiin helposti. Uskoisin, että pullosta riittää omissa pitkissä ja aika paksuissa hiuksissani arviolta 7-8 käyttökertaan eli noin kahdeksi kuukaudeksi, sillä tuotetta on tarkoitettu käytettävän kerran viikossa.

(Minusta tuntuu, että olen sillä ensimmäisellä käyttökerralla hulauttanut tuotetta tukkaani vähän liikaakin, minkä vuoksi tuotteen riittoisuutta on ollut sen jälkeen vaikeampi arvioida.)

Olaplex Hair Perfector No.3 kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Täytyy siis myöntää, että minäkin ymmärsin nyt, miksi niin moni hehkuttaa tuotetta. Voin vain kuvitella, kuinka ihanat hiuksista tulisi, jos niihin olisi tehty varsinainen Olaplex-hoito kampaamossa ja tätä käytettäisiin sitten sen rinnalla hoitotulosta ylläpitävänä tuotteena, jollaiseksi tämä varsinaisesti on tarkoitettu. Aion varmasti käyttää tätä jatkossakin vahvistamassa hiuksia, sillä tavoitteenani on saada vielä vähän pidempi tukka ja tämä vaikuttaa täydelliseltä kasvattelukaverilta.

*Olaplex Hair Perfector No.3hiushoito löytyy myynnistä Lykon verkkokaupasta täältä.

Himoitsen tällä hetkellä myös vähän aikaa sitten myyntiin tullutta *Olaplex Bond Maintenance Shampoo No.4 -shampoota sekä *Olaplex Bond Maintenance Conditioner No.5 -hoitoainetta, joita Erika kehui myös. Olaplex-hoitoa käyttäessä lopputuloksen kannalta ratkaiseekin myös se, millaisen tunnun sen jälkeen käytettävä shampoo ja hoitoaine hiuksiin jättävät, joten tämän tehohoidon pariksi luodut tuotteet tuntuvat luonnollisilta yhdistää siihen.

Kuten olen kertonut, tuijotan töissä jatkuvasti myyntilukuja ja onkin ollut todella mielenkiintoista nähdä, kuinka uskomattoman suosittuja Olaplex-tuotteet ovat ja kuinka käsittämättömiä määriä niitä  jatkuvasti myydään. Tuotteista kuulee jatkuvasti niin paljon kehuja, että ne tekevät väkisinkin uteliaaksi! Voi siis olla, että tämän tehohoidon myyntisuosiossaan voittavat shampoo ja hoitoaine lähtevät nekin vielä pian kokeiluun…

Lue myös: Kaikki mitä olet halunnut tietää Olaplex-tuotteista

Olaplex Hair Perfector No.3 kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia Olaplex-tuotteista tai kampaamoissa tehtävistä käsittelyistä?


Lue myös:

Näin trimmaan pitkät hiukset itse kotona

Hiustenkasvatusprojekti – #kesäkuntoon2019

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Testissä hypetetty Olaplex Hair Perfector No.3 -hiushoito”

 1. Olen kerran kokeillut Olaplex-käsittelyä hiusten värjäyksen yhteydessä kampaamossa ja voin sanoa ettei hiukseni ole koskaan tuntunu yhtä hyvältä kuin silloin. Hiukseni ovat luonnostaan ohutta, takkuuntuvaa, luonnonkiharaa ja sähköistä. Lisäksi käytin toki kotona juurikin tätä Olaplex-hoitotuotetta ja hiukset oli ihanan helppohoitoiset, ei sähköistyneet ja olivat kiiltävät. Viimeksi otin värjäyksen ilman Olaplexiä ja sitä virhettä en aio enää toistaa. Sen jälkeen hiukseni ovat taas olleet sähköiset, kuivat ja tuntuu ettei mikään auta. Nyt odottelen uutta Olaplex-käsittelyä. Kampaaja kertoikin että yleensä kerran kokeiltuaan asiakkaat ottavat aina jatkossa Olaplexin uudestaan.

  Vastaa
 2. Otin ensimmäisen kerran Olaplex-käsittelyn hiusten värjäyksen yhteydessä jo useita vuosia sitten, ja vaikutuin välittömästi. Siinä on hoito, josta en enää luovu! Tukasta tulee sileä, hyvinvoiva, mutta ei yhtään lattea. En ole itse asiassa kokeillut näitä saman merkin kotituotteita, ja tämän postauksen jälkeen ihmettelen, että miksiköhän 🙂 Seuraavalla kerralla menee hankintaan tämäkin!

  Vastaa
 3. Mulla on tällä hetkellä värjäämättömät hiukset, eikä mulle ole tehty olaplex-käsittelyä. Ostin eleveniltä sen pakkauksen, jossa tuli shampoo, hoitoaine ja tuo numero 3. Ja voi että, kuinka ihanat hiukset on tuon hoidon jälkeen!!! Pyyhekuivasin hiukset ja annoin sen olla päässä ruuanlaiton(reilu30min) ajan. Hiuksista tuli jotenki vahvemman tuntuset, sileätja ne pysyi puhtaina normaalia pitempään! Päätin, että käytän kyllä tuota sen kerran viikkoon, koska lopputulos oli niin uskomaton. En yleensä jaksa mitään spesiaalihoitoja käyttää, koska olen niin laiska:D

  Vastaa
 4. Tuntuu kuin olisit kokeillut täysin eri tuotetta. :O En ole kertakaikkiaan havainnut pienintäkään vaikutusta tällä tuotteella, vaikka olen kokeillut useita kertoja sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Toki hiukseni ovat luonnostaan hyvin haastavat pitää hyväkuntoisina

  Vastaa

Jätä kommentti