Hintansa arvoinen seerumi: Estée Lauder Advanced Night Repair

*Sis. mainoslinkin

Uskon vahvasti, että halvalla tai ainakin varsin edullisesti voi saada hyviä kosmetiikkatuotteita enkä ole siksi aina valmis upottamaan niistä moniin kovin suuria summia.

On kuitenkin joitakin kosmetiikkatuotteita, jotka ovat minusta ehdottomasti sijoittamisen arvoisia hieman arvokkaammasta hinnastaan huolimatta.

Yksi tällainen tuote on jo vuosien ajan suosikkituotteisiini lukeutunut Estée Lauderin Advanced Night Repair -kasvoseerumi (joka sopii nimestään huolimatta myös päiväkäyttöön).

Ostan itse selektiivistä kosmetiikkaa harvemmin, mutta tässä on tuote, johon olen aina valmis sijoittamaan senttejäni.

Lue myös: Tämän vuoksi seerumia kannattaa käyttää

Estee Lauder Advanced Night Repair

Jo vuosia myynnissä ollut seerumi on merkin suosituimpia tuotteita ja esimerkiksi Aasian markkinoilla aivan mieletön hitti.

Kun olin vielä laivalla töissä, saattoi myymälään hyvinkin pöllähtää yhtäkkiä turistiryhmä, jonka jokainen jäsen poimi mukaansa useamman pullollisen seerumia harmitellein, ettei meillä ollut sitä myynnissä isommissa kuin 50 ml pulloissa.

Jättimäiset 100 ml pullot (tai jopa isommatkin) olisivat menneet kuin kuumille kiville tälle asiakaskunnalle!

Lue myös: Tämän vuoksi öljy ei ole paras tuote kosteuttamaan ihoa

Estee Lauder Advanced Night Repair

Kaikille ihotyypeille kehitetty seerumi on tarkoitettu nimenomaan korjaamaan ihoa ja häivyttämään siltä ikääntymisen merkkejä. Samalla seerumi heleyttää ihoa ja auttaa tekemään siitä tasaisemman näköisen.

Vastaavia argumentteja lupailevia seerumeja on kuitenkin jokaisella merkillä, joten tuotteessa on oltava jotain ihan erityistä, jotta se kykenee erottumaan kilpailijoistaan.

Itse koen tämän tuotteen ihan erityisen jutun olevan sen erinomainen kyky sitoa iholle kosteutta ja tätä voisikin kutsua suoranaiseksi kosteuspommiksi.

Lue myös: Megalistaus – 15 parasta kosteuttavaa seerumia

Estee Lauder Advanced Night Repair

Yksi tyypillisimpiä jippoja tätä tuotetta myydessä onkin näyttää, kuinka konkreettisesti sen kosteudensitomiskyky on havaittavissa.

Tätä demonstroidessa puhdas kädenselkämys kastellaan suihkepullolla ja kääntäessä kättä voi nähdä, kuinka vesi valuu käden selästä pisaroina kiinnittymättä sen iholle mitenkään. Niinhän siinä aina käy.

Jos käden selkämykselle kuitenkin sivelee ensin Advanced Night Repair -seerumia ja sen iholle suihkuttaa sen jälkeen vettä, ei vesi enää valukaan käden selältä samalla tavalla, vaan jää vain kiiltelemään iholle kosteana:

Estee Lauder Advanced Night Repair

Tämän tempun näkeminen vakuutti minut hyvin siitä, että seerumi tosiaankin kykenee sitomaan itseensä kosteutta ja innostuin alunperin sen seurauksena kokeilemaan seerumia kasvoilleni.

Seerumi on koostumukseltaan varsin täyteläistä ja noh, niljakasta, eli se ei katoa iholta täysin levityksen jälkeen, mitä oma kuiva ihoni rakastaa suuresti.

Hoitavia ainesosia täyteen pakatussa seerumissa ei ole kuin hieman yhtä silikonia, joten se ei vaan tee ihosta hetkellisesti hyvän tuntuista vaan hoitaa sitä oikeasti.

Lue myös: 13 tehokasta kosteuttajaa kuivalle iholle

Estee Lauder Advanced Night Repair

Ihoni kuivuu varsinkin talvella helposti, joten tykkään käyttää tuotetta erityisesti pakkaskausina.

Näin kolmekymppisenä tiedostan, että ikääntymisen merkit alkavat hiipiä iholleni entistä voimakkaammin, joten varsinkin ihon tehokas kosteutus on tärkeässä roolissa.

Myös kaikki anti-aging-ainesosat ovat enemmän kuin tervetulleita varmistamaan, että ihon ikääntyminen tapahtuu jatkossakin hidastetulla tempolla.

Lue myös: Pihistä tai panosta – 10 parasta seerumia

Estee Lauder Advanced Night Repair

Tykkään suositella tavallisesti edullisia ja keskihintaisia ihonhoitotuotteita, sillä koen niistä saatavan  usein parhaiten rahoilleen vastinetta, mutta tämä selektiivisen kosmetiikan edustaja on tuote, joka ansaitsee minusta aivan erityistä ylistystä.

Tuote on ollut markkinoilla ja vuosia ja sen koostumustakin on päivtetty siinä välissä, mutta se on yhä edelleen Estée Lauderin tähtituotteita.

*Osta Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II -kasvoseerumi täältä.

Estee Lauder Advanced Night Repair

Onko tämä klassikkoseerumi teille tuttu tuote?

9 kommenttia artikkeliin ”Hintansa arvoinen seerumi: Estée Lauder Advanced Night Repair”

 1. Tämä on kyllä aivan ihana tuote! Pullo huvennut aika vauhdilla, nyt kesälläkin olen laittanut sitä yöksi ihan reilulla kädellä, ja yövoiteen vielä päälle. Aamulla kaikki on imeytynyt, ja iho on pehmeäntuntuinen ja kosteutettu.

  • On kyllä tosiaan aivan loistavaa tavaraa enkä yhtään ihmettele tämän suosiota. Hyvin riittoisaakin vieläpä! 🙂

 2. Hei!
  Luin paristo arviosta, että jotkut olivat käyttäneet tätä myös silmänympärysiholle. Tiedän, että samaa sarjaa on olemassa seerumi myös silmänympärysiholle, mutta haluaisin selvitä yhdellä tuotteella. Onko teillä tietoa/kokemusta asiasta? Terv. Meri

 3. Itseäni jäi hämmentämään, että incin viides ainesosahan on juurikin silikoni. Eli tuotteessa ei ole _pelkkiä_ silikoneja. 🙂

  • No niinpäs onkin, olenpas lukenut ainesosalistaa huolimattomasti! Kiitos korjauksesta. Täytyy päivittää tämä postaus. 🙂

  • Riippuu täysin siitä, kuinka iho voi ja mitä se tarvitsee. Tämä on tosiaan kosteuttava ja ihoa korjaava seerumi, eli joillekin 25-vuotiaille se voi olla täydellinen ja joillekin taas riittäisi pelkkä edullisempi kosteutus. 🙂

 4. Olen miettinyt tämän seerumin ostoa jo jonkin aikaa ja varmaan sopisi 29 vuotiaalle ? Itsellä pintakuiva iho ja jonkun verran rasvoittuu nenän ja otsan alue. Tarvitseekohan kaveriksi yövoiteen ja jos tarvitsee niin mikähän tähän sopisi? Ja päivävoidekin vielä hukassa. Itsellä alkaa huomaamaan, että iho alkaa tarvitsemaan jo erityisempää ihonhoitoa (ei olla enää 20 v. ja perusvoiteet riittää), mutta hyvän ihonhoitorutiinin löytäminen onkin yllättävän vaikeaa. Ja usein jään tuotteista kaipaamaan tietoa siitä, minkä ikäiselle iholle tarkoitettu. Putsaukseen käytössä melko hellävaraisia tuotteita, mutta tuntuisi että muuten iho tarvitsisi jo hieman järeämpiä aineita.

Kommentointi on suljettu.