Mega Volume Mascara

Uutuusmascarat kiinnostavat kaikkia aina, joten tänään on tiedossa pikaesittely Lorealin Mega Volume Collagene Mascarasta.

L’oreal Paris on siitä veikeä merkki, että heille näyttää kokoajan tunkevan uusia mascaroita ja niiden variaatioita. Tällä kertaa merkin Extra-Volume mascan kanssa samanmallisessa hylsyssä kulkeva uutuus on nimetty Mega Volumeksi. Volumea volumen perään, mutta mitä eroa tässä nyt sitten on?

Mega Volumen harja on iso, mutta selkeä.

Harja nappaa itseensä enemmän massaa kuin kultahylsyinen Volume Million Lashes (joka tekee nimestään huolimatta omissa ripsissäni vain melko kevyen tuuhennuksen keskittyen lähinnä pidennykseen ja erotteluun), mutta kuitenkin vähemmän (ja siistimmin!) kuin vanha Extra-Volume (joka ilmeisesti on jäänyt pois myynnistä tämän myötä?).

Itseasiassa mascaraharja näytti aluksi mukavan siistiltä hylsystä ulosvetämisen jälkeen. Massaa oli, mutta paakut ja klöntit eivät olleet paikalla edustettuina.

Kuten olen usein kertonut, ovat omat ripseni hennot, mutta melko pitkät (kiitokset jälleen NeuLashille!) ja kaipaavat nimenomaan tuuhennusta. Ilman mascaraa niitä tuskin huomaa, mutta hyvällä mascaralla ne todellakin pääsevät oikeuksiinsa.

Minun ripsissäni Mega Volume oli juuri sellainen hyvä mascara.

Mega Volume antoi ripsiin runsautta, tuuheutta ja massaa, mutta jätti ripset siisteiksi saamatta aikaan takkuisia ja röpelöisiä hämähäkinjalkoja. Mascaraa sai kerrostettua hyvin, vaikkakin massa olisi minun makuuni voinut olla jopa hieman voidemaisempaa ja vähemmän löysää.

Kookas harja teki yllättävän siistiä jälkeä, vaikka sainkin sillä hieman sotkua aikaan yläluomelleni.

Pidin mascarasta aluksi kovasti, sillä sain sillä kuvissa olevat tulokset heti ensimmäisellä käyttökerralla ja omien kokemuksieni mukaan mascarat vain paranevat muutaman viikon käytön jälkeen niiden massan hieman jämäköidyttyä.

Pikkuhiljaa mascaraharja alkoi kuitenkin nappaamaan harjaansa hieman enemmän mascaraa ja harja alkoi näyttää hieman suttuisemmalta sen vuoksi. Mascara ei myöskään lopulta erotellut ripsiä enää niin hyvin tai tehnyt yhtä siistiä jälkeä kuin aluksi, vaikka lopputulos olikin ripsissäni vanhaan Extra-Volumeen verrattuna siistimpää.

Jos vielä vertaan tätä Lorealin Lash Architect 4D mascaraan, pidän tästä huomattavasti enemmän, sillä tämä tekee ripsissäni siistimpää jälkeä. 4D antaa ripsiini samalla lailla runsautta ja näyttävyyttä, mutta ripset jäävät huomattavasti epäsiistimmän näköisiksi ja rosoisemmiksi. (Ja Telescopicithan puolestaan ovat lähinnä vain pidentäviä ja erottelevia, eivätkä ripsiä tämän lailla tuuheuttavia mascaroita.)

Oletteko kokeilleet Lorealin uutta Mega Volumea?

16 kommenttia artikkeliin ”Mega Volume Mascara”

 1. Musta tuntuu, että kun oon käyttäny ripsaria pari viikkoa, niin sen jälkeen alkaa tulla ihan suttasta jälkeä. Sitten on jo liian kuivaa tavaraa purkissa. Ja oon koittanu kalliimpia ja halvempia mascaroita. Kaikissa sama juttu…

 2. Kävin jokin aika sitten Kicksissä meikkiopastuksessa ja tuota käytettiin minun räpyttimiini. Johtui ehkä siitä, että joku toinen laittoi maskaraa ripsiini, mutta minusta tuo ei ollut aiempaa versiotaan parempaa, joka on ollut minun mieleiseni ripsiväri.

  Ajattelin muuten seuraavaksi kokeilla IsaDoran Big & Boldia, kun sitä olet hehkuttanut 😛

 3. Mulla on tätä. Menee suttasemmaksi koko ajan. Inhottava. Loppupeleissä se nappaa niin paljon massaa, että paperiin saa pyyhkästä kunnon läjän ja vasta sitten voi huiskia ripsiin menemään ja suttasta. Menee kyllä ens kerralla joku toinen ripsari harkintaan. Harmillista, koska tää oli ensimmäisen kuukauden aivan vietävän kaunista jälkeä tekevä.

 4. Wau sun ripset! Onko sulla ollut ihan aina luonnostaan noin pitkät vai käytätkö jonkinlaisia pidentäviä seerumeita yms?=)

  • Virvehän mainitsi itse postauksessa "kiitos NeuLashin." Virve on käyttänyt NeuLash pidennysseerumia, ja tekstin linkistä löytyy sille oma postauskin! Tsekkaapas tarkasti teksti uudestaan. 😉

 5. onko neulash auttanut sulla ripsien taipuisuuteen? minulla on todella tuuheat, mutta lyhyet ja erittäin suorat ripset ja olen miettinyt neulashin ostoa. en pysty käyttämään melkein mitään ripsareita, koska ripseni suoristuvat välittömästi. voisiko neulash olla apu tähän ongelmaan?

  • Kannattaa käyttää vedenpitäviä mascaroita, jotka pitävät taivutukset hiukan pidempään.

  • Vaikuttaa taipuisuuteenkin. Omat ripsenihän eivät pysyneet ennen taivutettuina hetkeäkään ilman vedenkestävää ripsiväriä ja nyt en ole enää edes taivutellut niitä ja voin käyttää vesiliukoisia mascaroita huoletta. 🙂

 6. olen kokeillut ko. ripsiväriä, mutta wau, että sää sait sillä paljon paljon parempaa tulosta kun mitä minä.. jotenkin omiin ripsiin tuntu ettei kunnolla "tartu" ja jää tulos aika valjun näköiseksi. Itse kun tykkään että ripsissä on volyymiä..

 7. oi, haluisin kyllä ostaa tuon. :——) mietin että voisin vähän komboilla, ja luoda tuon ja telescopin avulla sekä pitkät että tuuheutetut.. hmm, kuulostaa houkuttelevalta. 😉 mutta niitä telescopeja näin viimeksi kaupassa ollessani varmaan viittä eri lajia ?!?! mikä niistä nyt sitte on paras p:

 8. Kiitos tästä postauksesta 🙂 Pitää jossain vaiheessa hankkia uusi ripsiväri, ja nyt mun kiinnostus heräs tätä ripsiväriä kohtaan! Varisiko tää ripsiväri sulla ollenkaan?

 9. Pakko kommentoida hieman ohi aiheen; ostin hätävaraksi X-tran vartalovoiteen ja rupesin sitä levitellessäni miettimään sen INCI-listaa ja koska en osaa sellaista lukea, rupesin etsimään blogistasi ohjeita siihen. Ja kas kummaa! Olit eräässä parin vuoden takaisessa postauksessa (http://www.ostolakossa.com/2010/04/kilometrin-inci-plajays.html) avannut täsmälleen saman voiteen INCI:n. Tosi outo yhteensattuma! (en siis ole lukenut vielä tuolloin blogiasi, jotta tuo kirjoitus olisi jäänyt alitajuntaan pyörimään..)
  Hassua! 🙂

  -P

 10. Kokeilin tätä myös ja muuten tuote on hyvä, mutta se leviää luomille. Onko sitten luomet niin rasvaiset vai mikä on syynä, mutta näin kuitenkin käy. Minulla on sen verran pitkät ripset, että väri leviää kyllä.

 11. Wouuuu sulla on ihan sika heinot ripset! ;–O Tosi pitkät, mutta ei sellaiset luonnottoman pitkät kuitenkaan, ja vielä kun on ihan omat eikä jatkot niin saa kyllä olla ylpeä. 🙂

  Mulla on tällä hetkellä aktiivikäytössä Maybellinen One by one waterproof pinkki ripsari, enkä voisi olla tyytyväisempi siihen. Mulla on suht pitkät ripset jotka se erottelee just sopivasti ja antaa tuuheutta + pitää taivutukset koko päivän. <3 Suosittelen siis kokeilemaan, jos et ole vielä kokeillut 😉

Kommentointi on suljettu.