Elämän suurten kysymysten äärellä: mihin suihkugeeliin päädyin

Blogissani oltiin vähän aikaa sitten elämän syvimpien kysymysten äärellä miettiessäni, minkä suihkugeelin ostaisin itselleni seuraavaksi. Olin saamassa jännittävääkin jännittävämpään kysymykseen juuri vastauksen, kun sitten löysin kotoamme yhden uuden avaamattoman suihkugeelin.

Aco Shower Gel

Piru perikööt sen työtapahtuman, jonka seurauksena tuote minulle päätyi.

Syvällinen suihkugeelipohdintani sai hieman lisäaikaa ja ehdin laittaa prioriteetit elämässäni kohdilleen.

Trendinomaisen marittelun eli KonMarin tavaranraivausmetodin mukaan kotona tulisi olla vain asioita, jotka suorastaan säkenöivät iloa. Pidän ajatuksesta kovasti ja olen pyrkinyt toteuttamaan sitä parhaani mukaan. Jos siis suihkugeelinkin tulisi olla tuote, joka tuottaa mahdollisimman paljon iloa ja nautintoa, niin kyllähän sekin pitää sitä ajatellen hankkia.

Millainen suihkugeeli sitten tuottaisi minulle mahdollisimman paljon iloa? Mikä olisi sellainen tuote, että jo pelkkä sen katselu saisi hyvän fiiliksen ja että se olisi jo itsessään ihana elementti kylpyhuoneessa? Millainen tuoksu siinä tulisi olla, jotta jokainen suihkukokemus tuntuisi vielä sen jälkeenkin pieneltä palalta taivasta?

Miss Dior Silky Shower Gel

Ja niin hän hankki itselleen Diorin suihkugeelin.

Todellakin mietin moneen kertaan, onko mitään järkeä maksaa suihkugeelistä näin naurettavan suurta summaa, sillä olisin voinut ostaa sen hinnalla marketista melkein 10 pulloa kivoja erilaisia suihkugeelejä. Mutta kun ne eivät vaan tekisi suihkuhetkestäni samanlaista juhlaa, ajattelin.

Miss Dior EdP

Ja niin minä siis ostin elämäni ensimmäisen ylihintaisen suihkugeelin. Diorin Miss Dior (entinen Miss Dior Cherie) on yksi lempparituoksuistani, mutta olen vähän hajuvesiherkkä ja monet parfyymit saavat minulla nopeasti aikaan ällötysreaktion tai jopa migreenin. Tämän vuoksi oma Miss Dior -hajuvesipulloni ei ole tyhjentynyt kovinkaan monen suihkauksen vertaa.

Miss Dior Silky Shower Gel

Suihkugeli on kuitenkin eri juttu. Hajuvesimerkkien suihkugeelit jäävät iholle usein ihanan kevyenä ja pehmeänä tuoksuhuntuna, joka leijailee ihon pinnalla pehmeänä aurana vielä tunteja suihkussa käynnin jälkeenkin. Tämän lisäksi ne myös saavat kylpyhuoneen tuoksumaan aivan ihanalta!

Suihkugeelin hinta siis hirvitti, mutta jäljellä on vielä se ratkaisevin kysymys: onko se ollut sen arvoista?

Miss Dior Silky Shower Gel

No on se. Jokainen suihkuhetki tuntuu nyt aivan erityiseltä luksukselta, minkä lisäksi sen hankkiminen sai minut jopa siivoamaan kunnolla puunausta jo pidempään odottaneen suihkumme sekä järjestelyä muutenkin kaivanneen kylpyhuoneemme. Eihän Diorini nyt voisi muuten suihkussamme asua, tarvitseehan se arvoisensa ympäristön!

Miss Dior Silky Shower Gel

(Olisin varmaan ollut  sitäpaitsi aiemmin valmis maksamaan jollekin muulle suihkugeelini hintaa vastaavan summan ihan vaan kylppärimme siivoamisesta, joten tämä oli oikeastaan aika hyvä diili.)

Miss Dior Silky Shower Gel

Kuinka paljon te olisitte valmiita maksamaan suihkugeelistä? Käytättekö hajuvesimerkkien suihkugeelejä?

7 kommenttia artikkeliin ”Elämän suurten kysymysten äärellä: mihin suihkugeeliin päädyin”

 1. Tykkään pitää erikoiskäytössä, esim. Matkoilla ja ihan vaan lomalla kotonakin parempia suihkugeelejä. Nyt käytössä Lacosten sparkling ja Tommy Hilfigerin Peach Blossom 🙂

 2. Mulla on joskus ollut BOSS:n Ma Vie suihkugeeli johon kyllä petyin pahasti koska tuoksu ei mielestäni ollut lähelläkään Ma Vie:n tuoksua :/ sen jälkeen en ole ostanut yhtään kalliimpaa suihkugeeliä.

 3. Nyt on kyllä pakko tämä kysyä mitä olen hyvin usein ihmetellyt! Jos sinulla on siis kuiva iho, miksi ihmeessä et käytä hyvin kosteuttavia esim öljysaippuoita? Apteekit ja marketitkin on pullollaan niitä! Apteekin tuotteet parantavat ihon kosteustasapainoa jne jne, ovat tosi hellävaraisia.

  • Käytän kyllä suihkuöljyjä aina välillä, esim. Ritualsilla on ihania: http://blogit.terve.fi/ostolakossa/poikkeuksellisen-hurmaava-suihkuoljy/ 🙂 Mies toi juuri töistä saamansa Cederrothin HTH Shower Oilin, joka sekin on ollut kiva tuttavuus. Kuten tosiaan tuossa linkitetyssä postauksessa kerroin, on suihkugeelejä aina tullut töiden ja blogin kautta jostakin suunnasta ilmaiseksi ja nyt vasta pääsin ensimmäistä kertaa aihoihin itse valitsemaan, minkä haluan itselleni ostaa. Jos olisin siis kaikki nämä vuodet joutunut ostamaan itse suihkugeelejä, niin varmaan olisin ostellut erilaisia suihkuöljyjä paljonkin. 🙂

 4. Kuulostaa ihanalta suihkugeeliltä. Mäkin haluaisin omistaa vähemmän tavaraa mutta on vaikea hankkiutua eroon kodin tavaroista, kuten astioista, varsinkin kun suurin osa niistä on saatu lahjaksi 🙁 ylimääräistä kosmetiikkaa tykkään tosin omistaa sillä ajattelen aina että se säästää minulta rahaa kun ei tarvitse entisen loputtua aina olla ostamassa uutta!

 5. Oletko kokeillut/kokeilehan ensikerralla 97-100% luonnonmukaisista aineisosista tehtyä suihkugeeliä(?)! Ne on ihan parhaita,eikä sisällä esim mirkomuovia (PEG4-7 ja polyquartenum-4 – 7,mitä suurin osa suihkigeeleistä/saippuista sisältää..! Googlettamalla ”mikronmuovi kosmetiikka” löytyy mikromuovi aineosat….)
  Samanlaisia vartalonkuorinta-aineitakin on olemassa,ihanaa sokeria tai suolaa,luonnonmukaista,eikä saastuta luontoo
  Itse tykkään pitää huolta itsestäni ja käyttää kaikenmaailman kauneusjuttuja,mut luonnonmukaiset on ehdottomasti parhaita ja kestävää kehitystä tukevia

  Ps. Taisin jäädä blogiin koukkuun,kun muutaman jutun luin! Lisää luonnonmukaisia pliis!

Kommentointi on suljettu.