Videovertailu: Clarisonic ja sen vaihtoharjat

Sain syksyllä kokeiltavakseni Clarisonicin Mia2-kasvoharjan ja kehuinkin sitä teille vuolaasti.
Monia kuitenkin kiinnosti teitää, onko saatavilla olevilla neljällä erilaisella laitteen vaihtoharjalla suuria eroja keskenään ja kuinka hellävarainen harjoista hellävaraisimmaksi tituleerattu Delicate oikeastaan onkaan ja miltä harjat ylipäätään tuntuvat käytännössä toisiinsa verrattuina.
Asia kiinnosti minua itseänikin tietysti kovasti, joten otin sen selvityksen alle. Sain Clarisonicin omistavalta L’orealilta erilaiset vaihtoharjat kokeiltavikseni ja ryhdyin urakalla analysoimaan niitä ja pohtimaan päiden eroavuuksia.
Ajattelin kuitenkin toteuttaa vertailun vaihteeksi videomuodossa monien videoita toivottua, joten tällä kertaa vertailua pääsee seuraamaan ihan sen ääneenlausutussa muodossa videokuvan saattelemana.

Oletteko te kokeilleet Clarisonicin kasvoharjan eri harjaspäitä? 
Mikä on ollut oma suosikkinne? Oletteko huomanneet päiden välillä selkeitä eroja?
Clarisonic Mia2-kasvoharjalla on hintaa n. 149 euroa ja vaihtopäillä n. 25 euroa. Harja ja vaihtopäät saatu maahantuojalta.

6 kommenttia artikkeliin ”Videovertailu: Clarisonic ja sen vaihtoharjat”

  1. Haha oot niin hauska 😀 Hyvällä tavalla siis. Mä oon viime aikoina kiinnostunut tosi paljon ihonhoidosta, vaikka oon sitä kyllä aikaisemminkin miettinyt kun mulla ei oo mikään maailman helpoin ihotyyppi: rasvoittuva ja herkkä. Nyt oon kuitenkin suorittanut pientä tutkimusta netissä ja päätynyt esim. siihen, että alkoholia ihonhoitotuotteissa kannattaa välttää. Oon ikuisuuden halunnu kokeilla Paula's Choicen BHA-kuorintaa (sitä kasvovettä, miten se nyt luokitellaan parhaiten) mutta en ole tilannut. Nyt googlettamalla löysin Cliniquen Mild Clarifying Lotionin, kun siinä on jonkin verran salisyylihappoa mutta ei alkoholia. Kokeilin sitä eilen illalla, ja tuntui että aamulla iho näytti jo tasaisemmalta kuin yleensä. Placebo-efekti tai ei (?), niin innolla odotan jos tuotteella olisi hyvät vaikutukset mun ihoon vähän pidemmällä aikavälillä. Ootko sä kokeillut sitä ja mitä mieltä?

    Oon nyt jäänyt ihan koukkuun ihonhoitotuotteisiin. 😀

  2. Tämä ei nyt liity postaukseen, toivottavasti ei haittaa! Mutta olen tulossa maaliskuussa lontooseen. Hotelli on hyde parkin lähettyviltä. Tiedätkö onko hotellin lähettyvillä mitään ostoskeskuksia yms paikkoja, joissa kannattaisi käydä? Entäpä muualla lontoossa, mitkä ovat mielestäsi näkemisen/käymisen arvoisia paikkoja?:)

  3. Mä en Clarisonicin ostoa edes ajattele 😀 Just hommasin Wishtrendiltä ElishaCoyn 3D Spin Cleanerin, jossa tulee normaali (tosi pehmeä) kasvoharja ja sitten mustapäille tarkotettu pikkuruinen harja. Oon tähän mennessä testannut laitetta 2-3 kertaa ja aina käytön jälkeen iho näyttää silminnähden puhtaammalta ja mustapäät näyttää vaaleentuneen ! Hintaa tolla oli about 50$ kun sattui olemaan 60% alennuksessa eli ei ainakaan oo hinnalla pilattu 😀

Kommentointi on suljettu.