Testissä ghd Advanced Split End Therapy

Yksi parhaimmista puolista työssäni on tietysti se, että pääsen tutustumaan uusiin tuotteisiin ja välillä myös kokeilemaan niitä. Eräs viimeisimmistä eleveniltä blogikokeiluun saamistani tuotteista oli ghd:n melko uusi Advanced Split End Therapy -tuote, joka on haaroittuvien hiuslatvojen hoitoon kehitetty erikoishoito.

ghd Advanced Split End Therapy

Tehotuote lupailee valjastavansa muotoilulaitteiden lämmön vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia sen sijaan, että se tuttuun tapaan vahingoittaisi niitä. Tällainen lupaus kuulostaa tietysti mielenkiintoiselta näissä kutreissa, sillä hiusteni latvoissa on vielä muutaman sentin verran heikossa hapessa olevia haituvia, jotka yritän kyllä malttaa käydä kesän alussa käydä leikkauttamassa.

ghd Advanced Split End Therapy

Tehotuotetta levitetään pesun jäljiltä märkiin hiuksiin ja tavallisen hoitoaineen käyttö skipataan kokonaan. Hiukset föönataan ensin kuiviksi, jonka jälkeen homma viimeistellään muotoilurautaa käyttäen.

ghd Advanced Split End Therapy

Koska olen hieman huoleton käyttöohjeiden lukija pääsin sisään tuotteeseen vasta parin kokeilun ja virheen jälkeen. En huomannut ensin tuotteen sisällä olevaa erillistä käyttöohjetta, joten kokeilin tuotetta ensin hoitoaineella käsiteltyihin hiuksiin, jonka jälkeen lopputulos ei ollut ihan supererityinen. Toisella kerralla annoin hiusten poikkeuksellisesti kuivua luonnostaan enkä vielä silloinkaan ollut täysin vakuuttunut. Kolmannella kerralla menin sitten kaikkien ohjeiden ja oppien mukaisesti ja sain jo varsin hyvän lopputuloksen.

Hiukset ennen…

Tuote sai hiukset näyttämään kiiltävämmiltä ja tuntumaan selkeästi sileämmiltä. Varsinkin latvojen pörröisyys väheni huomattavasti, mihin tuote nimenomaan tähtäsikin. Täytyy kuitenkin huomioida, että jo pelkkä suoristusraudan käyttö kuitenkin silottaa hiuksia, joten en kokenut saavani tällä ihan supermullistavaa lopputulosta, mutta kuitenkin sellaisen, että olin siihen varsin tyytyväinen.

ghd Advanced Split End Therapy
… ja hiukset jälkeen.

Tuote lupaili vaikutuksen kestävän jopa kymmenen pesukertaa, mutta sanoisin, että selkeämpi vaikutus kesti omassa tukassani ehkä muutamia pesukertoja. Hiusten pituuksissa on näyttänyt olevan käsittelyn jälkeen enemmän kiiltoa ja latvat ovat tuntuneet sileämmiltä ja vahvemmilta.

ghd Advanced Split End Therapy

Ja onhan se tiedostettava, ettei haperoita ja vaurioituneita hiuksia voi korjata millään täysin. Tämä tuote on kuitenkin ollut hyvä pelastaja tuomaan hiuslatvoilleni apua vielä nyt kun en ole halunnut käydä leikkauttamassa niitä ja olen yrittänyt saada niille edes hieman pituutta (myönnän kyllä saksineeni hiuksia itse kotona hieman).

ghd Advanced Split End Therapy

Yhteenvetona todettakoon siis, että kyseessä oli varsin mielenkiintoinen tuote, joka ei tee hiuksiin mitään ihan käsittämätöntä hokkus pokkus -temppua, mutta jolla on kuitenkin selkeä vaikutus hiuksiini. Käytän tuubini hyvillä mielin loppuun annostellen sitä hiuksiini noin parin viikon välein.

ghd Advanced Split End Therapy
Onko joku muu sattunut kokeilemaan ghd Advanced Split End Therapy -tuotetta?


ghd Advanced Split End Therapy löytyy myynnistä täältä.*

Yksi kommentti artikkeliin ”Testissä ghd Advanced Split End Therapy”

Kommentointi on suljettu.