Pieniä yllätyksiä

Sain jonkun aikaa sitten blogini kautta yllätystestaukseen Max Factorin Max Effect Mini Nail Polish -kynsilakkoja melkoisen mukavan ja monipuolisen komppanian verran.
Pidän itse kovasti tällaisista näppärän kokoisista pienistä lakkapulloista.
Tähän väliin olin kertomassa, kuinka monta milliä yhdessä lakkapullossa on kynsilakkaa, mutta tarkasteltuani pulloja hetken joudunkin toteamaan, etten tiedä. Näistä ei nimittäin löydy kokomerkintää. 
Oletin pulloissa olevan sen samat 5 ml mitä esimerkiksi Mavalan ja Lumenen kynsilakoissa on, mutta koska,  EU:n kosmetiikkalainsäädännön mukaan kosmetiikkatuotteisiin ei tarvitse merkitä sisällön määrää mikäli se on alle 5 ml, ovat nämä siis pienempiä. (Lopulta tarkistin asian netistä löytäen tiedon, että lakkapullot sisältävät kynsilakkaa 4,5 ml.)
Niin tai näin, mutta minusta pullot ovat tosiaan hyvän kokoisia. En tykkää liian isoista lakkapulloista, sillä ne eivät koskaan kulu loppuun ja tällaisia pikkulakkoja on helppo hankkia juurikin vaan asun tai fiiliksen mukaan eikä tarvitse pelätä, että ne jäävät ikuisiksi ajoiksi pyörimään laatikoihin.
Pidän itse leveistä lakkasiveltimistä, minkä vuoksi esimerkiksi Lumenen Gel Effect -kynsilakat lukeutuvat suosikkeihini. Tiedän kuitenkin, että teistä monet suosivat mielummin ohuita siveltimiä, joten katsokaapas tätä:
Näissä minilakoissa on miniä myös sivellin, sillä se on näppärän kapea joka suuntaan. Näillä on tarkka työskennellä!
Mukavaa lakoissa on myös monipuolinen värivalikoima.
Ensivilkaisulla jokainen sävy ei näyttänyt ihan omaltani, mutta kynsille ne kaikki kokeiltuani koin yllätysihastumisia.
Oletin etukäteen, että suosikkisävyni olisi ollut sävy 52 Ethiopian Queen, mutta loppujen lopuksi tämä kaunis lämpimän ruskea nudelakka alkoikin sitten vaan tuntumaan hieman tylsältä muiden seuralaistensa ympäröimänä, vaikka pidinkin sen tuomasta tyylikkäästä lopputuloksesta paljon.
Sävy 53 Madame Rose on ruusuisen vaaleanpunainen sävy, joka on hitusen sillä rajalla, että onko se jo liian barbiemainen omaan makuuni. Naisellinen ja söpö se on joka tapauksessa ja päätynee varsinkin näin kesäaikaan kynsilleni useampaan otteeseen.
Sävy 54 Pink Lolita on edellistä sävyä hieman teennäisemmän purkkapinkimpi ja vaikka pidän lakkasävystä, taidan silti ehkä suosia sitä enemmän varpaideni kynsissä. Jotenkin se vaan nimittäin tuntui minulla huutavaan seurakseen tekorusketusta, puhkiblondattua tukkaa ja hiuslisäkkeitä, mutta tämähän on tietysti täysin makuasia. Pidin sävystä siihen liittyvistä assosiaatioistani huolimatta kovasti.
55 Flamenco Girl on tyylikkään punainen, mutta oranssiin selkeästi taittava lakkasävy. Tämä on minusta aivan ihanan kesäinen, mutta sopii lämpimän pohjansa vuoksi yleensä parhaiten kuitenkin keltapohjaiselle iholle.
En ole yhtään vihreiden lakkojen ystävä omissa kynsissäni, mutta toisin kuin Lumenen hernekeittolakassa, tämän kanssa aloin jo ymmärtää, miksi vihreitä lakkoja tehdään. Sävy 56 Green Addict on nimittäin mukavan veikeä rehellisen vihreä lakka, joka näyttää hauskalta yksinään, mutta jonka näin jo sieluni silmin yhdistettynä yhdeksään muuhun värikkäänkirjavaan kynsilakkaan niin, että jokainen kynteni kirkuisi erivärisyyttään.
En myöskään tunnetusti ole sinisten lakkojen ystävä, mutta jestas, että tämä sävy 57 Ocean Queen näytti kynsissäni päheän trooppiselta! Taisin ihan oikeasti ihastua tähän välimerellisen siniseen lakkasävyyn kovastikin!
Pidin näistä näppäristä pikkulakoista, sillä ne levittyivät kynsilleni hyvin (kaikissa kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta) ja olivat lisäksi kestäviäkin. Lumenen geelimäisen pullean efektin tekeviä Gel Effect -lakkoja nämä eivät ohittaneet laadullisesti, mutta sävyllisesti kokeilemieni lakkojen joukosta löytyi kyllä tosiaan veikeitä tapauksia, jotka yllättivät minutkin.
Max Factorin Max Effect Mini Nail Polish lakat maksavat n. 5,90 euroa kpl.
Oletteko te kokeilleet Max Factorin minilakkoja? Mitä olette niistä tykänneet? Entäs miltä nuo yllä esitellyt sävyt teistä näyttivät?

6 kommenttia artikkeliin ”Pieniä yllätyksiä”

  1. Mitäs järkeä siinä on, ettei kosmetiikkaan tarvitse merkitä sisällön määrää jos sitä on alle 5ml? Ei mahdu mun päähän nyt tämä yhtään

  2. Pienet pullot ovat kokonsa (ja hintansa) puolesta myös minun suosikkeja. Pikkuruisia pulloja löytyy myös Lumenen Natural Codelta ja sieltä onkin muukama lempilakka valikoitunut. Näin kirkkaita värejä kun ei tosiaan tulisi edes mieleen ostaa isoissa pulloissa, ne minun käytössä kuivuisivat vain turhaan 🙂 Propsit Lumenelle ja Max Factorille!

    hanna
    http://www.hannamariav.com

  3. olipa aika tökeröä piilomainontaa toi lumenen geelilakkojen mainitseminen, myönsit asian tai et..

Kommentointi on suljettu.