Tämän vuoksi Shiseidon ripsentaivuttimet ovat parhaat

*Sis. mainoslinkin, tuote saatu

Shu Uemuran ripsentaivuttimet ovat kulttituote, mutta niin ovat myös Shiseidon ripsentaivuttimet.

Moni täydellisiä ripsentaivuttimia etsivä pohtiikin kysymystä, kummat näistä ripsentaivuttimista ovat paremmat ja mitkä ylipäätään ovat ne parhaat ripsentaivuttimet.

Mitkä ovat parhaat ripsentaivuttimet?

Tosiasia on kuitenkin, ettei joku tietty ripsentaivutin voi olla muita parempi, sillä ripsentaivuttimien paremmuus riippuu täysin siitä, minkä muotoisiin silmiin ripsentaivuttimia käytetään.

Omien kokemuksieni pohjalta koen kuitenkin, että Shiseidon ripsentaivuttimet ovat juuri minulle ne parhaat ripsentaivuttimet enkä ole ajatukseni kanssa yksin.

Kokosin tähän postaukseen summauksen siitä, miksi niin moni kehuu Shiseidon ripsentaivuttimia ja mikä tekee niistä niin hyvät.

Lue myös: Shiseido – yli 140 vuotias kosmetiikkajätti

Shiseido ripsentaivutin kokemuksia parhaat ripsentaivuttimet Ostolakossa Virve Fredman

1. Shiseidon ripsentaivuttimien muotoilu

Shisiedo Eye Lash Curler -ripsentaivuttimet eivät päällisin puolin näytä mitenkään erikoisilta.

Ne ovat aivan tavalliset metalliset ripsentaivuttimet, joissa on vaihdettava kumi. (Taivuttimen mukana tulee yksi vaihtokumi ja kumeja voi ostaa erikseen.)

Vaikka ripsentaivuttimien erityisyyttä ei huomaakaan heti ripsentaivuttimia katsoessa, on niiden salaisuus silti juuri niiden muotoilussa.

Se, kuinka hyvin ripsentaivuttimilla onnistuu ripsensä taivuttamaan riippuu nimittäin täysin siitä, kuinka hyvin ripsentaivuttimen kaari mukailee omaa silmää.

Shiseido ripsentaivutin kokemuksia parhaat ripsentaivuttimet Ostolakossa Virve Fredman

Jos ripsentaivuttimessa ei ole tarpeeksi loivaa kaarta, en itse saa asetettua taivuttimia tarpeeksi lähelle ripsirajaani, sillä kulmaluuni tulee tielle.

Tämä puolestaan tarkoitaa, etten saa taivutettua kaikkia ripsiäni kauniisti.

Käytännössä ripsentaivuttimet eivät siis asetu tiiviisti ripsirajaani vasten koko matkalta silmän sisänurkasta aina ulkonurkkaan asti.

Aina ei edes auta se, että taivuttimen asentoa vaihtaa kesken taivutuksen ja taivuttaa ripset osissa, sillä taivuttimen kaari ei vaan päästä taivutinta tarpeeksi lähelle silmää ja ripsien tyveä.

Jos tällaisia liian kaarevia taivuttimia yrittää vieläpä käyttää silmissä, jotka ovat rakenteellisesti melko syvällä ja joissa on vieläpä varsin lyet ripset, voi olla täysi mahdottomuus saada taivutettua muuta kuin korkeintaan muutaman ripsen kärkeä.

Shiseido ripsentaivutin kokemuksia parhaat ripsentaivuttimet Ostolakossa Virve Fredman

Shiseidon ripsentaivuttimien erityisyys on kuitenkin juuri siinä, kuinka loiva niiden kaari on.

Juuri tämän loivaksi muotoillun kaaren ansiosta ne on mahdollista asettaa omissa silmissäni aivan ripsien tyveen niin, että koko ripsirivini sen sisänurkasta ulkonurkkaan asti asettuu taivuttimien väliin.

Olen omistanut elämäni aikana monet ripsentaivuttimet, mutta ennen Shiseidon ripsentaivuttimia en ymmärtänyt, miksi niin moni piti ripsentaivuttimia tärkeänä juttuna.

Ne eivät koskaan tuntuneet tekevän ripsilleni sitä kuuluisaa katseen avaamista, minkä myöhemmin tajusin johtuneen nimenomaan siitä,  etteivät ne sopineet silmäni muodolle.

Kun edes kehutut Shu Uemuran ripsentaivuttimet eivät toimineet minulla epäilin, että ripsentaivuttimet ylipäätään ovat aivan turha juttu.

Kun sitten laivalla aikoinaan töissä ollessani sain jostakin koulutuksesta lahjaksi Shiseidon ripsentaivuttimet ja kokeilin niitä ymmärsin vihdoin, mitä hyvillä ripsentaivuttimilla tarkoitetaan. Minun silmiini nämä ripsentaivuttimet istuivat täydellisesti.

Tästä aiemmasta ripsentaivuttimia vertailleesta postauksestani voi nähdä konkreettisesti, kuinka eri tavalla eri ripsentaivuttimet voivat olla muotoiltu.

Shiseido ripsentaivutin kokemuksia parhaat ripsentaivuttimet Ostolakossa Virve Fredman

2. Shiseidon ripsentaivuttimet tekevät ripsiin kauniin kaaren

Kun tähän täydelliseen istuvuuteen myös yhdistetään se, kuinka kauniin ja luonnollisen pehmeän kaaren ripsentaivuttimet ripsiin tekevät ei ole ihme, että näitä ripsentaivuttimia kehutaan niin paljon.

Monilla on varmasti nimittäin myös kokemusta sellaisista ripsentaivuttimista, jotka taivuttavat ripsiin terävän vekin.

Jos sellaisissa ripsentaivuttimissa on vielä sattunut olemaan omille silmille huono muotoilu eikä taivutus ole osunut kauttaaltaan ripsien tyveen, voi lopputulos näyttää hyvinkin hassulta, kun ripsissä on yhtäkkiä terävä 90 asteen kulma.

Shiseido ripsentaivutin kokemuksia parhaat ripsentaivuttimet Ostolakossa Virve Fredman

Tutustuin itse Shiseidon ripsentaivuttimiin lähes 10 vuotta sitten ja siitä lähtien nämä töistä saamani ripsen taivuttimet ovat olleet aktiivikäytössä.

Sain joitakin vuosia myöhemmin töiden kautta vielä toiset taivuttimet ja säilytin niitä siltä varalta, että nykyiset taivuttimeni hajoaisivat – en nimittäin todellakaan halunnut olla ilman näitä!

Vähän aikaa sitten myönsin kuitenkin itselleni, että nämä ovat laadukkaat ja kestämään tehdyt ripsentaivuttimet eivätkä ne noin vain hajoaisi.

Päädyin siis laittamaan nuo kakkoskappaleet eteenpäin, jotta joku muukin voisi hurahtaa näihin taivuttimiin yhtä kovasti.

Lue myös: Parhaat hajuvedet miehille

Shiseido ripsentaivutin kokemuksia parhaat ripsentaivuttimet Ostolakossa Virve Fredman

Jos siis etsit hyviä ripsentaivuttimia tai et ole minun laillani omien hieman huonojen kokemusten pohjalta koskaan ymmärtänyt, mitä hyöytyä ripsentaivuttimista on, suosittelen kokeilemaan näitä supersuosittuja Shiseidon ripsentaivuttimia.

Olen kuullut todella monen suomalaisen ihastuneen näihin, joten ehkäpä näiden muotoilussa on jotain sellaista, mikä nimenomaan sopii suomalaiselle silmäluun ja silmäkuopan muodolle aivan erityisen hyvin.

*Shiseidon ripsentaivuttimet löytyvät myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

(Shiseidon ripsentaivuttimet ovat olleet pitkään loppu kaikkialta, mutta toukokuussa 2023 niitä on vihdoin taas alkanut näkyä myynnissä.)

Shiseido ripsentaivutin kokemuksia parhaat ripsentaivuttimet Ostolakossa Virve Fredman

Millaisia kokemuksia teillä on Shiseidon ripsentaivuttimista tai muista ripsentaivuttimista?

Lue myös: Ripsentaivutintesti – vertailussa neljä suosikkia

11 kommenttia artikkeliin ”Tämän vuoksi Shiseidon ripsentaivuttimet ovat parhaat”

 1. Ostin nämä kuukausi sitten. Olisinpa ostanut aiemmin sillä ennen näitä hankin neljät..ja kaikki turhaan. Markettien telineistä nappasin summassa erikokoisia ja -merkkisiä. Maksoin niistä yhteensä enemmän kuin Shiseidoistani. Kaikki lähtivät kiertoon ystäville. Jospa jollekin olisi käyttöä. Shiseidoja ensinnäkin sai kokeilla (ainakin Sokoksella) ja heti huomasin eron. Laatu. Sopivuus. Ei hölsky kädessä..Ei moitteen sanaa. Ostin samalla varakumeja joten tässä on minulle vuosiksi hyvä, arjessani ilahduttava käyttöesine. Hintakaan ei ole kallis kun jakaa sen käyttövuosilla. Ja itse hyödynsin -20% tarjouksen.
  Tyytyväinen !!

 2. Mulla on ollut nämä 10 vuotta, eikä kokemusta muista taivuttumista olekaan. Minulla nämä ei yltä sisäkulman ripsiin, vaan ne jää aina taivuttamatta. Muutenkin taivutettu lopputulos ei ole kovinkaan huomattava. Mutta uskon, että parempiakaan ei ole, mutta pärjäisin mainiosti ilmankin, koska hyöty on niin pieni.
  Kysymys: kerrotko, miksi tarvitaan varakumia? 10 vuotta eikä kumi ole vielä mennyt miksikään. Kuinka usein se vaihdetaan?

  • Minun täytyy myöntää, että minäkään en ole koskaan vaihtanut kumia, koska se ei vaan ole tuntunut menneen miksikään enkä ole kokenut siihen tarvetta. 😀 Voisiko olla, että jos joku taivuttelee ripsiä vasta ripsivärin laiton jälkeen, niin kumi alkaa pikkuhiljaa mennä huonoksi..?

   Ehkä joku muu voisi selventää meille, mistä tietää, että kumi tulee vaihtaa ja millaiseksi se on teillä mennyt?

   • Mulla on todella tönköt ripset joita saan taivutella aika voimalla ja pitkään (sen lisäksi että ripsiväri on tietysti vedenkestävää). Vaihtokumit menee metallireunan painaessa niihin halki keskeltä.

    • Kiva kuulla vahvistusta siihen, että mitä oikein tapahtuu. Kiitos! 🙂

 3. Minulla on ollut myös n. 10 vuotta Shiseidoni käytössä, eikä kumia ole tarvinnut vaihtaa kertaakaan. Mutta ennen Shiseidoa käytin useita muita merkkejä, niihin joutui kumin vaihtamaan osaan jo parin kuukauden käytön jälkeen, kun yläpuolen metalli rikkoi kumin niin, että ripset jäivät siihen kiinni ja katkeilivat.

  • Kiitos, että selvensit. Enpä tosiaan tiennytkään, että joissakin voi käydä kumin kanssa noin!

 4. Itseltänikin löytyy kyseiset taivuttimet ja on kyllä tosiaan parhaimman malliset, mitä olen käyttänyt. Yltää kaikkiin ripsiin vaivatta ja luomen iho ei jää väliin kun ei tarvitse yrittää ujuttaa liian kaarevaa taivutinta ripsien tyveen. Mulla on myös todella ”tönköt” ja suorat ripset luonnostaan ja joudunkin vaihtamaan kumin varmaan 3kk välein, kun vanha halkeaa keskeltä ja taivutuksista tulee sitten kulmikkaat ja ripsetkin sujahtaa sinne kumiin tulleeseen loveen.

 5. Käsi ylös myös täällä! Shiseidot ovat olleet kestävät verrattuna aikaisempiin muovisiin taivuttimiin. Vaihdan kumin noin puolen vuoden välein, sillä kumi menee pehmeäksi käytössä, tai mitä nyt sille tapahtuukin, taivutuksen tulos paranee kumin vaihdosta. Yläosa ei painu yhtä syvälle napakan kumin kanssa. Näissä taivuttimissa on ihan erilainen kumi, kovempi, siihen ei tule yläosan jälkeä käytössä. Tämä kumi taitaa olla isossa roolissa näiden taivuttimien kanssa…
  Sain kerran thaimaalaiselta, silloiselta työkaverilta lahjaksi ripsien taivuttimet, jotka hän oli tuonut kotimaastaan. Muutaman kerran kokeilin niitä ja ihmettelin mikseivät ripset osu niiden väliin. Ahaa! Oivalluksen jälkeen ymmärsin. Nehän oli tehty itämaiseen silmään sopivaksi! 🙂

Kommentointi on suljettu.