Oma Lumenen luomivärisävyni

Muistatteko kun kerroin, että pääsin jonkun aikaa sitten käymään blogini kautta Lumenella ja valmistamaan ihan ikioman luomivärini? Pihtailin sitä tänne asti, mutta nyt voisin vihdoin jo esitellä sen.
Kaikki alkoi siitä, että minulla oli tavoitteena luoda jotain vaaleaa ja hieman kultapersikkaista, joka vivahtaisi kevyesti vaaleanpunertavaan. Menin sitten kuitenkin kesken sekoittelujeni lisäämään luomiväriin vahingossa hyppysellisen liian tummaa ruskean sävyä ja lopputulos meni aavistuksen suunniteltua tummemmaksi.
Loinkin siis vahingossa uuden monitoimituotteeni, josta on tullut suosikkini pikameikissä. Tarkoituksena oli luoda luomiväri, mutta minun tuotteeni on toiminut silmieni lisäksi myös poskillani sekä itseasiassa jopa huulillani.
Nude ja väritön meikki voi näyttää hyvältä, mutta samalla ehkä vähän vaisulta. 
Kasvoista tuleekin heti huomattavasti eloisammat, kun poskille lisää hieman auringonhekua ja samalla kaavalla jatkaa vielä huulille ja luomillekin.
Luomivärinä persikkainen sävy on todella kevyt ja luonnollinen.
Värittömän huulirasan päälle sipaistuna sama sävy toi huuliin eloa ja luonnollista kultaan taittavaa hehkua.
 
Loppujen lopuksi olen kuitenkin tainnut ihastua sävyyn nimenomaan poskipäillä käytettynä, sillä se jättää kasvoilleni juuri sopivan kevyen ja luonnollisen auringon hehkun sisältäen juuri sopivan määrän ihoa heleyttävää shimmeriä.
 Lopputuloksena on, että yhdellä sävyllä syntyy aivan mielettömän ihana kesämeikki, joka muuten tekee silmistäni todella vihreän väriset. Parasta tässä on tietenkin se, että sävy on syntynyt ihan itse sekoitettuna.
Onneksi Lumenen laborantti Mari oli niin kiltti, että antoi meidän pressata omat luomivärisävymme kahtena kappaleena. Nyt olen uskaltanut käyttää toista huoletta tietäen, että minulla on vielä toinen täysin koskematon muistoesine siitä hetkestä, kun sain tehdä Lumenella oman luomivärini.

Oletteko te tehneet omatoimisesti jostakin meikkituotteestanne monitoimituotteen?

4 kommenttia artikkeliin ”Oma Lumenen luomivärisävyni”

  1. Yksi kateellinen ilmottautuu! Olisipa hienoa päästä tekemään luomiväri täysin oman mielen mukaan! 🙂 hankin muuten ihka ensimmäisen epilaattorini sinun epilaattori-kertomuksista innostuneena! 😀 Kyseessä on siis Braunin silk epil 5 ja nyt ensimmäisen kerran jälkeen olen rakastunut siihen! Ensimmäisten järkytyksestä täyttyneiden minuuttien jälkeen kipu tuntui vaan hellittävän koko ajan joten lopulta surruttelin menemään hymy huulilla loputkin karvat sääristä 😀 nyt sitten hipelöin sileitä koipiani vähän väliä! Kiitos Virve inspiraatiosta! 😛

Kommentointi on suljettu.