Edulliset, mutta laadukkaat silveltimet silmämeikkiin

Jos minun tulisi nimetä yksi suosikkimerkkini hyvälaatuisien meikkisiveltimien perään kyseltäessä, nimeäisin empimättä Ecotoolsin. 
Ecotools tekee siveltimiä nopeasti uusiutuvasta bambusta sekä kierrätysmateriaalista ja on hyvä esimerkki siitä, ettei ekologisuuden tai laadun tarvitse maksaa omaisuuksia. Synteettiset siveltimet ovat laadukkaita ja kaikin puolin loistavia ja olenkin aina innoissani kuullessani merkin uutuuksista.
Tällä kertaa sain testattavakseni PR-toimiston kautta merkin Eye Enhancing Duo Set -sivellinkaksikon. 
Kaksi kaksipäistä sivellintä pussukkaansa kätkenyt setti sisältää minusta täydelliset siveltimet silmämeikin tekoon. Tämä onkin aivan loistava lahjaidea kelle tahansa, sillä näillä syntyy helposti monenlaisia silmämeikkejä.
Setistä löytyy viistopäinen define-sivellin, joka toimii loistavasti silmienrajauksessa sekä kulmakarvoillakin. Pyöreistetty blend-sivellin on loistava tummempien sävyjen häivytyksessä.
Blend-sivellintä litteämpi pyöristetty shade-sivellin puolestaan sopii hyvin kaikkien sävyjen levitykseen ja lyhyt ja jämäkkä smudge-sivellin esimerkiksi pehmeiden ja utuisten rajausten pehmentelyyn.
Minusta tällä sivellinjoukkiolla saa helposti amatöörikin aikaan hyvää jälkeä, joten jos luomivärisivellinten kotivarastot näyttäisivät kaipaavan täydennystä, kehotan vilpittömästi katsastaman Ecotoolsin valikoimat. 
Esimerkiksi tämä neljä sivellinpäästä sisältävä setti maksaa vain n. 10,95 euroa, eli on todellakin hintansa väärti!
Oletteko te tutustuneet Ecotoolsin siveltimiin?

Mitkä ovat olleet lemppareitanne?

21 kommenttia artikkeliin ”Edulliset, mutta laadukkaat silveltimet silmämeikkiin”

  1. Kiitos vinkistä! Meinasin jo ostaa Sephoralta sivellinsetin kun en oo lemppariltani eli EcoToolsilta haluamiani aikasemmin löytänyt, mutta tänään kävinkin hakemassa tämän paketin. Viis dollaria, ei paha. 😀

  2. Nää siveltimet saivat mut haikailemaan sitä aikaa, kun vielä oli mahdollisuus säilyttää huiskuttimia jotenkin muuten kuin mukissa pystyssä. 🙂

    Ecotoolsin siveltimissä parasta on se, että ne eivät tunnu synteettisiltä. Toki eron pehmeimpään luonnonkarvaan huomaa, mutta se ei tökkää niin pahasti, että siveltimet jäisivät käyttämättä.

  3. Minlla on Ecotoolsin pari sivellintä ja olen todella tyytyväinen. Sivellin on jäpäkkä, ei huoju eikä vaapu varren päässä se sivellin osa. Tekee hyvää jälkeä. Olen ostanut omani paikallisesta Sokoksesta.

  4. Mulla on ecotoolsin poskipunasivellin ja tykkään oikein paljon! Listalle menee kyllä varmasti nuo silmämeikkisiveltimetkin 🙂

  5. Mä en tykännyt yhtään ainakaan ku kokeeksi ostin ecotoolsin minisiveltimiä 6kpl :/ kuitu on ainakin niissä jotenkin niin "liukas", ettei niihin tartu pigmenttisinkään luomiväri ja se mikä tarttuu varisee pois ennen aikojaan. En sijoita ennenku pääsen ite testaamaan muita..

  6. Ecotoolsin siveltimet ovat minunkin suosikkejani. Ihmeen laadukkaita hintaansa nähden. Stoccalla tuota sarjaa ei mielestäni vielä ollut, mutta eiköhän se sinnekin tupsahda jossain vaiheessa. Nyt käytössäni ovat juurikin nuo minisiveltimet ja yksi iso sekä peitevärisivellin, joka on todella hyvä myös puuterimaisen peiteaineen kanssa.

  7. Minulla on ollut käytössä tuo define-sivellin juurikin kulmakarvoja varten (olen niistä aika tarkka) ja sivellin on ollut hintansa lisäksi muutenkin todella iloinen yllätys ja se on kestänyt aika kovakouraistakin käsittelyä.. 😀 nimim. siveltimien laiminlyöjä -92

Kommentointi on suljettu.