Rajaukset silmiin pizzaleikkurilla? MAC Cosmetics näyttää mallia!

Tykkään kokeilla kaiken maailman kosmetiikkavillityksiä (kuten vaikka sillä kondomilla meikkausta), mutta otsikosta huolimatta en ole kuitenkaan tänään ihan oikeasti rullaamassa silmiini rajauksia aidolla pizzaleikkurilla. Sen sijaan fiilistelen erästä ilmeisesti tulossa  olevaa tuotelanseerausta, jonka takana on MAC Cosmetics.

Katsokaapas nimittäin tätä vekkulia eyeliner-tuotetta:

MAC Pizza Roller - 1 (2)

 

New Yorkin Fashion Weekin takahuoneista kuvia Instagramissa julkaissut meikkitaiteilija  Michael Patterson vilautti maailmalle MAC-merkin tuloillaan olevaa rullattavaa eyelineria, joka on ulkonäöltään kuin minikokoinen pizzaleikkuri. Apua, kuinka mieletöntä! Patterson kuvailee tuotteen tekevän erittäin skarppia linjaa ja herran Instagramissa näkyvässä videoklipissä hän rullailleekin sillä paperille varsin tarkkoja viivoja.

Kuten tiedätte, olen aivan hulluna innovatiivisiin kosmetiikkatuotteisiin ja rakastan nähdä, kun vanhat tutut tuotteet keksitään uudelleen ja niille tehdään jotain nerokasta – ja juuri sitä tämä minusta nimenomaan on!

 

MAC Pizza Roller - 1 (1)

Kiiltävän mustana, mattamustana ja mattaruskeana myyntin tulevan nestemäisen silmänrajaustuotteen julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu, mutta odotan sitä kieli pitkällä.

MAC Pizza Roller - 1

Kuka muu on aivan täpinöissään tästä lanseerauksesta?

6 kommenttia artikkeliin ”Rajaukset silmiin pizzaleikkurilla? MAC Cosmetics näyttää mallia!”

 1. Hej,
  voisitko vihdoinkin kirjoittaa kunnollista suomea ja keksiä jotakin muita ilmaisuja kuin ”rakastan + verbi”. Aivan superrasittavaa, aivoihin sattuu tuollainen kielen rääkkääminen!

  Vastaa
  • Sinua taitaa ihan oikeasti ärsyttää se nauttimisen rakastaminen, kun näin monennen kerran asiasta tätäkin kautta mainitset? 😉 Aika hauskaa muuten, että tämä kommentti piti laittaa ”salanimellä”, mutta tuota toisen postauksen kommenttia ei tarvinnut. 🙂

   Vastaa
 2. Woooooo. Osaisikohan tätä käyttää, jotenkin epäilyttää. Taistelin tänä aamuna taas siipirajauksen kanssa niin että kiroilu kuului varmaan naapurikadulle asti. Lisää treeniä vaan niin ehkä se siitä suttaantuu..
  Kumpaa pidät muuten itse helpompana siipien kannalta, tussilineriä/nestemäistä/geelilineriä?

  – Idsu / Huulipunamania

  Vastaa

Jätä kommentti