Yksi meikkivoidesuosikeistani: Revlon Colorstay Makeup

Olen taas viimeaikoina herätellyt henkiin yhtä vanhaa meikkivoideromanssia, joka syttyi alun perin jo pari vuotta sitten.

Pääsin silloin tutustumaan Revlonin superkehuttuun Colorstay Makeup -meikkivoiteeseen ja koska tunteeni kyseistä meikkivoidetta kohtaan eivät ole muuttuneet miksikään ja meikkivoiteen hankkimisesta on tullut suomalaisille aina vaan helpompaa Revlonin meikkien rantauduttua elevenin verkkokaupan mukana jälleen kunnolla Suomeen, halusin parin vuoden jälkeen nostaa kyseisen meikkivoiteen blogissani esiin jälleen.

Revlon Colorstay Makeup

Revlon Colorstay Makeup -meikkivoidetta on saatavilla kahdella eri koostumuksella, joista toinen on normaalista kuivemmalle iholle ja toinen rasvoittuvammalle iholle.

Kun tutustuin meikkivoiteeseen ensimmäistä kertaa arvoin kovasti, kumman meikkivoiteen kanssa lähtisin tuttavuutta tekemään. Yleensä kuivan ihon meikkivoiteet voivat olla iholleni liian rasvaisen tuntuisia, mutta rasvaisemman ihon meikkivoiteet saattavat puolestaan tuntua liian kuivilta.

Revlon Colorstay Makeup

Päädyin kuitenkin valitsemaan kokeiluuni kuivemman ihon version, joka oli aivan täydellinen valinta. Meikkivoide levittyy iholleni aivan mielettömän ihanasti tuntumatta yhtään liian paksulta. Kun se on levittynyt iholle, ei se jää kuitenkaan tuntumaan ollenkaan rasvaiselta.

Levitän meikkivoiteen iholleni yleensä sormin, mutta tykkään viimeistellä lopputuloksen kostealla Beautyblenderillä taputellen, mikä tekee lopputuloksesta entistäkin luonnollisemman näköisen.

Revlon Colorstay Makeup

Tässä kuvassa ihoni on ilman meikkipohjaa. En kaipaa hirveän paksua meikkipohjaa, mutta tahdon sen silti häivyttävän ihoni punoitusta ja pisamia.

Revlon Colorstay Makeup

Revlonin Colorstay Makeup -meikkivoide tekee sen erinomaisesti ja rakastan sitä, kunka kevyeltä meikkivoide kasvoilla tuntuu… tai siis ettei se tunnu iholla oikeastaan ollenkaan! Meikkivoide on myös erittäin pitkäkestoinen eli voin olla aina varma, että aamulla tehty meikki näyttää siistiltä yhä illalla.

Revlon Colorstay Makeup

Tykkään kiinnittää meikin puuterilla ja lisätä päälle tietysti hieman sitä Anastasian Contour Kitiä, jota ilman en voisi enää olla. Lopputuloksena on luonnollisen heleä ja kaunis meikkipohja, joka sopii täydellisesti pinnalta hieman kuivuvalle iholleni, jolta meikkipohja saattaa kuitenkin päivän aikana lähteä hieman rasvoittumisen vuoksi karkailemaan.

Revlon Colorstay Makeup

Minulla on käytössä sävy 110 Ivory, joka on nimeensä nähden melko kellertävä. Sävy on ylläolevassa kuvassa kuvattu punakalla reidelläni, mutta sulautuu kauniisti vaaleaan, todellisuudessa enemmän keltapohjaiseen ihooni.

Supermeikkivoide on muuten ennen ollut pakattu epäkäytännölliseen pumputtomaan pulloon, mutta se on juuri uudistunut sen verran, että uusimpiin pulloihin on jo lisätty pumppu. Näin ollen tätä voisikin liioittelematta kehua yhdeksi parhaista edullisista meikkivoiteista! En ole kokeillut omalle iholleni rasvoittuvan ihon versiota, mutta tämä kuivan ihon tapaus on minusta loistava paitsi normaalista kuivalle iholle myös pintakuivalle sekaiholle, joka ei kaipaa liian rasvaista, muttei silti liian kuivaakaan meikkipohjaa.

Oma nykyinen, vakiokäytössä ollut pulloni vetelee jo viimeisiään ja voi olla, että kesän kunniaksi kokeilen myös sen toisen version pian!

Revlon Colorstay Makeup

Muita Revlonin meikkivoiteista hurmioituneita?

Revlon Colorstay Foundation -meikkivoide löytyy myynnistä täältä.*


Lue myös nämä postaukseni:

Estee Lauder Double Wear meikkivoide Skunkkisivellin Loreal Total Cover palette

 

23 kommenttia artikkeliin ”Yksi meikkivoidesuosikeistani: Revlon Colorstay Makeup”

 1. Mulla on käytössä se rasvaisen ihon versio. Toimii hyvin, tosin en kyllä kauheen pintakuivalle iholle suosittelisi sitä. Pysyy kuin tauti. Meikkisiveltimet ja bb-sieni on muuten tosi vaikea puhdistaa tästä. Sävynä on 150 Buff joka oikeesti tarepeeks vaalee keltapohjanen.
  Mahtavaa että ovat lisänneet pumpun!

  • Minustakin aivan loistavaa tuo pumpun lisäys! Täytyy miettiä uudelleen, uskallanko kokeilla tuota sekaihon versiota… voi olla, että on omalle iholleni sitten jo liian kuiva.

 2. Minusta tuo kuivan ihon versio korostaa kasvojen kuivia kohtia entisestään, vaikka alla olisi hyvä kosteusvoide. Jättää mielestäni ihon entistä kuivemman näköiseksi. Ehkei se vain sopinut minun iholleni. Hassua, miten meillä on täysin poikkeavat kokemukset. 🙂

  • Hyvä, että toit asian esiin. Näistä kommenteista on varmasti hyötyä monille meikkivoidetta harkitseville. 🙂

 3. Hei, luen blogiasi satunnaisesti, nyt bloglovin taas suositteli. Muistelen, että vuosia sitten tuskailit tummien silmänalusten kanssa, sama vika minulla, nyt näissä uusissa kuvissasi olet paljon pirteämmän näköinen, oletko ottanut esim. täyteainetta silmänaluseen? Itse olen samaa operaatiota harkinnut.

  • Haha, en ole ottanut täyteaineita, mutta nukkuma-asento on vuosien aikana vaihtunut niin ettei naama ole yöllä rutussa tyynyä vasten, mikä poisti pitkät uurteet silmien alta. 🙂

 4. Mikä noista sävyistä on punapohjainen? Tuonne elevenin sivuille kaipaisin kyllä vähän opastusta meikkivoiteiden sävyeroista niin olisi helpompaa valita oikea sävy. 🙂

 5. Minä ärsyynnyin omaan rasvaisen ihon versiooni, sillä siinä ei ollut pumppua (parin vuoden takainen ostos) ja meikkivoide oli niin paksua, että sitä ei meinannut saada pullosta ulos! Pari kertaa jaksoin kaivella voidetta lusikanvarrella, mutta siihen se käyttö sitten jäi 😀

  • Oma meikkivoiteeni on aina ollut helpon juoksevaa, eli pullosta tulee helposti,vaikka vain ehkä neljännes enää jäljellä. Outoa, jos omasi oli niin jäykkää. :/ Onneksi noihin on nyt tosiaan lisätty tuo pumppu. 🙂

 6. Mä olen käyttänyt jo pitkään tuota rasvaisen ihon versiota, mutta joku aika sitten mielenkiinnosta kokeilin tätä kuivemman ihon meikkivoidetta kun aattelin jos se olis vähän kevyempi kesäksi. Ei ollut yhtään mun ihon juttu, alkoi jo muutaman tunnin päästä ”muhimaan” kasvoilla ja älytön kiilto alkoi loistamaan. Se rasvaisen ihon versio taas on melko tuhtia jankkia, jonka levittämiseen pitää keskittyä vähän enemmän, jo purkista ulos saanti on välillä työn ja tuskan takana (suosiolla oon siirtänyt pumppupulloon aina). Mutta se pysyy ihan järjettömän hyvin, ja jopa mun pahimpina rasvanaama-aikoina ei välttämättä tarvinnut poistella kiiltoa päivän aikana ollenkaan!
  Joskus menee hermot kyllä sen pois pesemiseen, mutta nykyään pyörittelen ensin kuivalla iholla kookosöljyyn kastettua lappua ja sen jälkeen pesen normaalisti putsarilla ja helposti lähtee.

  Mä olen luullut että tuo ivory on punapohjainen! Mulla on myös aiemman kommentoijan tapaan tuosta sävy 150 buff, on tosiaan kiva vaalea keltapohjainen.

  • Buff on keltaisempi ja siihen verrattuna Ivory on kylmemmän näköinen, mutta ei minusta silti selvästi kuitenkaan punertava. Huomattavadti Buffia vaaleampi kuitenkin. 🙂

 7. Tätä käytin pari vuotta sitten pari-kolme pulloa, loistava tuote! Ensimmäinen tarpeeksi vaalea meikkivoide kalpealle iholleni 😀 vaikka mainitsit että tämä on keltapohjainen niin vertailtuani tätä silloin pari vuotta sitten kämmenselällä muihin meikkivoiteisiini, oli tämä niistä vähiten keltainen. Kaikki meikkivoiteet on aina olleet mun naamalla ihan liian keltaisia ja tummia mutta tämä oli jotenkin niin neutraalin sävyinen ja osui täydellisesti oman ihoni sävyyn.
  Sittemmin tuli kauppoihin ne uudistetut lumenen meikkivoiteet 0-sävyineen niin olenkin siirtynyt blur-meikkivoiteeseen koska helppo saatavuus ja halvempi hinta, muutenkin hiton hyvä! Rimmelilläkin on nyt tosi vaaleassa sävyssä ainakin yksi meikkivoide josta myös pidin. Ihanaa kun me kalpeatkin ollaan saatu vihdoin meille sopivia meikkivoiteita! Pakko kyllä vielä joskus tilata tätä revlonia jos kerran on pumppukin tullut purkkiin. 🙂

  • Tämä on minusta kivan neutraali siinä mielessä, ettei ole voimakkaasti keltainen muttei punertavakaan. 🙂

 8. Tuo Colorstayn rasvoittuvan ihon versio on mulle ihan loistava, en oo löytäny sitä parempaa meikkivoidetta Estee Lauderin Double Wearin lisäksi (EL Double Wear ja Revlon Colorstay for combination/oily skin ovat siis aika samankaltaisia). Mutta molemmat merkit testaavat eläimillä. 🙁 Tosi harmi, koska en ole tosiaan vielä löytänyt helposti punoittavalle ja rasvoittuvalle iholleni parempaa ja kestävämpää meikkivoidetta…

 9. Moikka! Tämä on nyt asian vierestä, mutta osaatko sanoa, miksei Suomen eleveniltä löydy Idun Mineralsia? Ruotsin elevenillä näyttää olevan valikoimassa.

  • Ruotsin Idun Minerals -tuotteet ostetaan mashantuojalta, jolla ei ole jakeluoikeuksia Suomeen, minkä vuoksi Suomen eleven ei voi myydä niitä. Tavoitteena on saada kaikki merkit jossakin vaiheessa Suomeenkin. 🙂

   • Ok, kiitos vastauksesta! Kiva, että jossain vaiheessa tulossa valikoimaan. 🙂

 10. Moi! Onko tämä siis sellainen, ettei yhtä vaaleita marketeista löydy (tähän asti kaikki markettivoiteiden vaaleimmat sävyt olleet oransseja ihollani)? Ja saako tätä tuotetta siis vain elevenin verkkokaupasta? 🙂 Voi vitsi jos tässä olis ratkaisu mun lakananvalkeaan, rasvoittuvaan, pintakuivaan akneihoon… :’D

  • Googleta ihmeesdä swatcheja sävyistä. 🙂
   elevenin verkkokaupasta tosiaan löytyy, Revlonia ei Suomessa oikein muualta löydy.

 11. Onkos muuten nuo elevenillä olevat pullot niitä uusia pumpullisia vai vanhoja ilman pumppua? Siellä sivuilla kuvassa näyttäis olevan ilman pumppua mutta tästä tekstistä ymmärsin että olis pumpun kanssa?
  Mä olen tilannut omat revlonini aina ebaysta mutta voisin ehkä maksaa jatkossa muutaman euron enemmän jos välttyis siltä toiseen pumppupulloon liruttelulta! 😀

  • Maahantuojalla on nykyään toimittaa pumppuversioita ja kun kyselin varastolta pari viikkoa sitten tilannetta niin osassa tuotteista oli jo pumppu ja osassa ei vielä, eli pumputtomia voi vielä olla hitaammin myyvien sävyjen kanssa (uudistui vasta vähän aikaa sitten).

Kommentointi on suljettu.