In-shower-vaalennusaine?

Bongasin jo jonkun aikaa sitten täällä Ruotsissa eräästä kauneusalan lehdestä tiedon uutuustuotteesta, joka herätti välittömästi kiinnostukseni minussa pakkomielteen sen hankintaan. Ostan varsin harvoin kosmetiikkaa, joten te tiedätte, että tuotteessa oli tosiaankin oltava jotain aivan erityistä voidakseen herättää ostohaluni.

JohnFriedaInShowerLighteningTreatment

Tuote oli hiussuosikkimerkkini John Friedan Sheer Blonde Go Blonder -linjan uutuustuote In-Shower Lightening Treatment, joka on juuri sellainen tuote kuin miltä se kuulostaakin. Suihkussa käytettävät in-shower-vartalovoiteet ovatkin jo monelle tuttu juttu viime vuosilta, mutta miten olisi suihkussa käytettävä in-shower-vaalennusväri?

JohnFriedaInShowerLighteningTreatment

Kävin viimeksi kampaajalla vaalentamassa hiuksiani vuosi sitten, minkä jälkeen niiden sävystä ovat pitäneet huolen aurinko, vaaleille hiuksille kehitetyt hiustuotteet ja sisäiset tekijät. Kuten kuitenkin näkyy, on hiusteni tyvi nyt näyttänyt viimeisten parin talvisen kuukauden tyvikasvun ajalta hitusen tummemmalta, mutta en ole halunnut alkaa vaalentamaan sitä. Tahdon nähdä, vaalenevatko hiukset jälleen ensi kesänä auringossa kunnolla, sillä tämä vaaleaverikkönä olo on minulle ihan uusi juttu minun kokeiltuani sitä vasta yhden kesän ajan.

JohnFriedaInShowerLighteningTreatment

Halusin kuitenkin tuotteen, jolla voisin häivyttää tyvikasvua lähes huomaamattomasti ilman, että tyveni näyttäisi turhan vaalealta ja että joutuisin käsittelemään hiuksiani voimakkaasti. Tämä uusi supertuote vaikuttikin aivan täydelliseltä tuotteelta siihen tarkoitukseen, minkä vuoksi kävin lähes päivittäin työpaikkani viereisessä tavaratalossa kytiksellä odotellen sen saapumista myyntiin.

JohnFriedaInShowerLighteningTreatment

Myönnän, että luulin vielä itseasiassa yhä ostohetkelläkin, että tuote olisi useampaan käyttökertaan tarkoitettu. Näin ei kuitenkaan ollut (mikä on hyvin loogista pidempään järjellä miettiessä, sillä kyseessä on hapettimen sisältävä vaalennusaine…), ja kun tuotteen sinetin rikkoo, ei pulloa voi enää sulkea. Kaksisäiliöinen tuote yhdistyy pullosta ulospuristaessa ja kun se levitetään kosteisiin hiuksiin, vaahtoaa se miedosti. Tuotteen annetaan vaikuttaa hiuksissa viitisen minuuttia, jonka jälkeen hiukset huuhdotaan puhtaiksi.

JohnFriedaInShowerLighteningTreatment

Vaalennusaine tuntui hiuksissa hellävaraiselta ja hieroin sitä vain hiusten tyveen shampoon lailla. Olin melko jännittynyt lopputuloksesta, sillä se saattoi olla loistava tai mennä ihan totaalisesti pieleen. Voisin kuitenkin sanoa, että olen lopputulokseen todella tyytyväinen, sillä se päivitti hiusteni tyven tällaiseksi:

JohnFriedaInShowerLighteningTreatment

Hiusten tyvi vaaleni siis todella kevyesti ja erittäin luonnollisesti, minkä ansiosta sen vaalentamista ei oikeastaan edes huomaa muuten kun näin läheltä katsoessa ja asiasta tietäessä. Se on yhä ihan hitusen muita hiuksia tummempi, mutta niin luonnollisesti, ettei sitä liiemmin tule ajatelleeksi.

JohnFriedaInShowerLighteningTreatment

Tuotetta suositellaan käytettäväksi korkeintaan kerran kuussa ja voi olla, että saatan lykätä sitä tyveeni vielä uudelleen toukokuussa ellei Tukholman aurinko yllätä minua erittäin positiivisesti ja auta tyveäni vaalenemaan jo silloin. Nyt kun olen elänyt vuoden hiusten värjäystä vältellen olen nauttinut suuresti siitä, että kuukausittainen hiustenvärjäys ja ikävä tyvikasvu ovat taakse jäänyttä elämää. Jäänkin nyt innolla odottelemaan kesää ja tarkkailemaan auringon vaikutuksia hiuksissani päättäen sitten, kaipaako tukkani vaikkapa kevyttä raidoitusta vai voinko tyytyä elämään ilman hiusten värjäilyä tulevaisuudessakin.

Tuntuu kuitenkin hyvältä tietää, että minulla on käytössäni tällainen loistava salainen ase, mikäli tyven kirkastukselle tulee tarvetta. Sitäkin loistavampaa on kylläkin se, että John Frieda on onnistunut kehittämään markkinoille aivan uuden tuotetyypin – in-shower-vaalennusaine, how cool is that?!? Joku kyllä ansaitsisi jälleen innovaatiopalkinnon!

JohnFriedaInShowerLighteningTreatment
Ikäväkseni joudun kuitenkin myös toteamaan, ettei minulla ole hajuakaan, saako tätä jo jostain käsiinsä Suomessa. Jos joku teistä on nähnyt tuotetta niin vinkit saa laittaa jakoon!

2 kommenttia artikkeliin ”In-shower-vaalennusaine?”

  1. Jännä tuote, tuon tahtoisin. Näyttää olevan Ruotsin Kicksissä hinta 139 kruunua, joten jos se on jo siellä, tulisikohan se Suomeenkin ensimmäiseksi Kicksin kautta? Taitaa vaan hinta olla aika samoissa lukemissa kuin väripaketin, mutta tuollainen suihkukäytön vaivattomuus ja värin välifreesaus on erittäin kiinnostavia ominaisuuksia.

    Vastaa
  2. Mielenkiintoinen tuote. Oon itse naturelli blondi, mutta näin talven jälkeen sävyero tyvessä ja pituuksissa on ihan selvä. Tää tuote voisi olla kiva tuon eron häivyttelyyn. Olen hieman arka tekemään rankempia vaalennuskäsittelyjä tukalleni enkä oikeastaan sellaisia edes tarvitse, koska hiukset ovat luonnostaan vaaleat ja tykkään niiden väristä. Toivottavasti tää tulisi Suomeenkin saataville.

    Vastaa

Jätä kommentti