Monipuolinen meikkisivellin helppoutta arvostavalle

Mitä syvemmälle ihonhoitotuotteiden maailmaan uppoudun, sitä huolettomampi meikkaaja minusta tuntuu tulevan. Yksi huolettoman meikkailuni kulmakiviä ovat hyvät apuvälineet, joiden avulla saan helposti hyvän lopputuloksen ja jotka sopivat käytettäviksi mielellään jopa useamman erilaisen meikkituotteen kanssa.

Tarte swirl power contour & bronzer brush meikkisivellin kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Yksi esimerkki tällaisista tuotteista on ollut aiemmin kehumani Tarte Swirl Power Contour & Bronzer Brush -meikkisivellin, jonka nimesin hätähousun lempparisiveltimeksi aiemmassa postauksessani. Nyt erityisen hyvien meikkisiveltimieni kokoelmaan on liittynyt uusi tulokas, joka on jälleen aivan mainio pensseli meille, jotka emme ole syntyneet taiteellisesti lahjakkaiksi ja pikkutarkoiksi meikkaajiksi.

Kun parisen viikkoa sitten kävin I Love Me -messuilla, ehdin nopeasti pyörähtää Duroyn pisteellä tarkastamassa, että mitä uutta merkille on tullut myyntiin. Yksi aivan erityisesti pisteellä huomioni vienyt sivellin oli täydellisen kokoinen, näköinen ja tuntuinen pienehkö pensseli, johon tartuin kiinnostuneena.

Duroy Red Devil Poskipunasivellin SIVMRD8546 Ostolakossa Virve Vee

Kun minulle kerrottiin sen olevan valmistettu synteettisestä oravan karvasta, kiinnostui sisäinen kosmetiikkanörttini välittömästi lisää.

Siis jos karva kerran on synteettistä, niin miksi sen sitten pitää olla nimenomaan synteettistä oravankarvaa? Yhtälö kuulosti ensin jopa suorastaan huvittavalta.

Aukkoa sivistyksessäni kuitenkin paikattiin kertomalla, että siveltimen karvat olivat tosiaan syteettisiä, mutta ne oli tehty jäljittelemään nimenomaan oravan karvojen pehmeyttä ja tekstuuria, sillä oravan karvat nyt sattuivat vaan olemaan erityisen erinomaisia karvoja tällaiseen meikkisiveltimeen.

Duroy Red Devil Poskipunasivellin SIVMRD8546 Ostolakossa Virve Vee

En todellakaan voi lähteä väittämään vastaan, sillä siveltimen karvat olivat täydellisen pehmeitä ja sileitä, mutta eivät silti ihan niin liukkaita kuin monien synteettisten siveltimien harjakset ovat. Tämän ansiosta ne nappaavat optimaalisen määrän meikkituotetta, mutta häivyttävät sen iholle ihanan pehmeästi. Ne myös pysyvät hyvässä kunnossa ja puhdistuvat varsin helposti.

Duroy Red Devil Poskipunasivellin SIVMRD8546 Ostolakossa Virve Vee

Hullaannuin siveltimen pehmeästi harjaspäästä, jolla olisin voinut hypnoottisesti silitellä itseni uneen. Se tuntui niin, niin ihanalta. Onneksi hurmioitumiseni palkattiin ja sain siveltimestä mukaani tämän oman PR-kappaleen blogikokeiluja ja muita työjuttuja varten.

Ihan erityisesti hullaannuin saamassani siveltimessä siitä, kuinka täydellisen kokoinen ja muotoinen sivellin oli. Se sopi nimittäin aivan täydellisesti kaikkeen siihen, mitä itse halusin sillä tehdä ja yllätyksekseni myös yhteen muuhun juttuun, johon en olisi sitä tajunnut valita.

Duroy Red Devil Poskipunasivellin SIVMRD8546 Ostolakossa Virve Vee

Ensimmäinen juttu, johon itse ajattelin sivellintä käyttää oli korostustuotteen levitys. Siveltimessä oli nimittäin aivan täydellisen kokoinen pää sivelemään korostuspuuteri poskipäille, nenän varteen ja muille haluamilleni alueille. Se ei ollut yhtään liian iso, jotta korostustuotetta olisi ollut liian laajalla alueella, mutta ei myöskään liian pieni siihen.

Duroy Red Devil Poskipunasivellin SIVMRD8546 Ostolakossa Virve Vee

Koska olen melko simppeli silmämeikkien tekijä, oli sivellin myös mitä loistavin valinta luomivärin häivytykseen paitsi materiaalinsa myös muotoilunsa ansiosta.

Perus silmämeikkini syntyy tavallisesti kolmella sävyllä. Levitän mattaisempaa vaaleaa kulmaluulle, vähän helmiäishohtoisempaa vaaleaa liikkuvalle luomelle ja sivelen hennolla otteella luomivakoon silmälle hieman muotoa antavaa varjostusta. En osaa, jaksa tai edes ehdi aamulla kikkailla, joten pyöheät, pehmeät ja jopa aika kookkaat häivytyssiveltimet ovat aamujeni ilo. Minun silmiini tämä sivellin sopikin siis aivan loistavasti nimenomaan varjostussävyn täysin vaivattomaan häivytykseen.

Duroy Red Devil Poskipunasivellin SIVMRD8546 Ostolakossa Virve Vee

Kolmas juttu, johon en olisi sivellintä tajunnut käyttää, mutta mihin se osoittautui sopivan loistavasti oli poskipunan levitys. Kun yritin jälkikäteen etsiä sivellintä Duroyn omasta verkkokaupasta en ensin saanut sitä millään silmiini. Kun sitten bongasin siveltimen nimellä ”Poskipunasivellin” olin ensiksi varma, että kyse ei voi olla samasta siveltimestä ja lopulta sitten epäilin, että tuotetiedoissa oli pakko olla virhe.

Kun sitten kuitenkin aloin tuumia asia tarkemmin ja sommitella sivellintä poskipäilleni tajusin, että sehän on itseasiassa aivan täydellinen poskipunasivellin.

Duroy Red Devil Poskipunasivellin SIVMRD8546 Ostolakossa Virve Vee

Poskipuna on mitä parhain tuote tuomaan kasvoille eloisuutta, heleyttä ja raikkautta. Moni kuitenkin arkailee poskipunan kanssa, sillä kokee kasvojensa punottavan jo valmiiksi eikä halua lisätä niillä väriä enää poskipunalla. Punoittavalla iholla onkin tärkeää, että poskipunan paikka pysyy poskipäillä eikä levähdä liian lähelle nenää (usein poskipuna kehotetaan jättämään kahden vierekkäin asetetun sormen mitan päähän nenästä).

Jos poskipunan levittää liian kookkaalla siveltimellä, asettuu se helposti liian laajalle alueelle eikä lopputulos ole paras mahdollinen. Paitsi että se voi sekoittua ihon omaan punotukseen, voi se myös asettua liian alas ja saada posken optisesti valahtamaan.

Tällä siveltimellä poskipuna on kuitenkin helppoa saada asettumaan nimenomaan poskipäille ja koska siveltimen harjakset ovat niin pehmeät ja runsaat, häivyttyy poskipuna myös helposti. Yllätyksekseni se ei myöskään todellakaan ole liian kapea ja olen päätynyt käyttämään tätä sivellintä jopa kaikkein eniten nimenomaan poskipunan kanssa!

Duroy Red Devil Poskipunasivellin SIVMRD8546 Ostolakossa Virve Vee

Tämä kätevä monitoimisivellin on siis mitä täydellisin meikkaajille, joilta puuttu joko taitoja, malttia tai jopa molempia kuten allekirjoittaneelta.

Sivellin löytyy myynnistä Duroyn verkkokaupasta täältä sekä tietysti Duroyn jälleenmyyjien hyllyistä. Siveltimen virallinen nimi on Duroy Red Devil Poskipunasivellin SIVMRD8546.

Duroy Red Devil Poskipunasivellin SIVMRD8546 Ostolakossa Virve Vee

Kuuluuko poskipuna teidän arkimeikkiinne?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

3 kommenttia artikkeliin ”Monipuolinen meikkisivellin helppoutta arvostavalle”

  1. Kyllä kuuluu! Poskipunan laittoa on nyt opeteltu vuoden verran, ehkä alkaa jo onnistumaan! Ja Essence testailuja vaan kehiin!!

    Vastaa
  2. Mun suosikkisiveltimistä iso osa on Real Techniquesilta ja osasyynä on juuri niiden hurmaava pehmeys yhdistettynä sopivaan jämäkkyyteen. Ja sitten on se Ecotoolsin mieletön Wonder Cover Complexion Brush meikkivoiteen levitykseen. Ihan ässä.

    Vastaa
  3. Ostin hiljattain RT:n luomivärisiveltimen, jossa myös mainittiin paketissa sen olevan synteettistä ”oravaa”, on kyllä todella pehmeä sivellin <3 Poskipuna kuuluu mun arkimeikkiin, oon niin kalpea että näytän haamulta ilman sitä 😀

    Vastaa

Jätä kommentti