Tyynyaurinkopuuteri – hitti vai huti?

Erilaiset tyynymeikkivoiteet ovat jo jonkun aikaa olleet melkoinen trendi ja nykyään niiden ideaa on lainattu myös muiden meikkituotteiden puolelle. Saatavilla on paitsi tyynyposkipunia myös tyynyaurinkopuutereita, joista jälkimmäisen kanssa olen viimeaikoina tehnyt hyvin tuttavuutta.

Loreal Glam Bronze Cushion de Soleil

L’Oréal on tuonut myyntiin Glam Bronze Cushion de Soleil -aurinkopuuterin, jonka idea on muuten sama kuin jo tutuksi tulleissa tyynymeikkivoiteissa, mutta meikkivoiteen sijaan sen tyynyyn on imeytetty nestemäistä aurinkopuuteria. Sain tuotteen blogikokeiluun ja jälleen kerran tein innolla tuttavuutta minulle uudentyyppisen kosmetiikkatuotteen kanssa.

Loreal Glam Bronze Cushion de Soleil

Kuten pikkupränttejä lukiessa voi bongata, on tuote tehty Koreassa, josta uskoisin näistä vastaavista tyynytuotteista suurimman osan tulevan. Tuotteen käyttöohjeessa näytetään, kuinka kätevästi tuotetta voi kasvojen iholle vedellä, mutta aivan kuten varmasti te muutkin vaaleaihoiset, myös minä olin aivan kauhuissani ideasta, että sivelisin pitkin kasvojani jotain näin tummaa…

Loreal Glam Bronze Cushion de Soleil

Myönnän kyllä kokeilleeni hommaa ensimmäisellä käyttökerralla, mutta totesin välittömästi, ettei siitä tule mitään. Tämän tuotteen kanssa saisi todellakin olla tarkkana enkä ehdottomastikaan voisi vedellä sitä pitkin kasvojani noin vaan tuotteen sienellä huolettomasti pyyhkien.

Loreal Glam Bronze Cushion de Soleil

Pidin kuitenkin tuotteen heleästä sävystä, jossa ei ollut tippaakaan helmiäishohdetta ja päätin käyttää sitä rohkeasti hieman kontrolloidummalla tavalla.

Loreal Glam Bronze Cushion de Soleil

En kaipaa kasvojeni iholle ihan hirveästi sävyä, mutta näin pelkän meikkivoiteen ja peiteaineen kanssa pohja on jotenkin vaan todella blanco. Haluan hieman sävyä ja muotoa, mutta en liikaa.

Loreal Glam Bronze Cushion de Soleil

Rakastan kosmetiikalla leikkimistä tuotteiden kokeilua, mutta olen aivan liian suurpiirteinen tyyppi jaksaakseni tehdä asioita pikkutarkasti. Sivelinkin aurinkopuuterin vipalla otsalle, poskipäiden alle, leukalinjaan ja nenän reunoille melko huolettomalla kädellä tuotetta ja luotin siihen, että saisin häivytettyä sen häivytyssientäni käyttäen. Tämä on vain kosmetiikkaa, ei se ole niin tarkkaa.

Loreal Glam Bronze Cushion de Soleil

Tuotteen voidemainen koostumus häivyttyi kostealla sienellä taputellessa iholle vaivatta ja lopputulos näytti luonnollisen kevyeltä ja heleältä. En kaipaa vahvoja kontrasteja tai selkeitä rajoja, vaan ihan vain hitusen luonnollista sävyä, joka ei näytä liian pakkeloidulta. Sellaisen lopputuloksen tämä tuote kykenikin luomaan täydellisesti – kunhan vaan avuksi otti sopivan häivytyssienen.

Koska ihoni kuivuu helposti, ovat voidemaiset, mutta iholla silti rasvattomiksi muuttuvat meikkipohjatuotteet sille loistava valinta. Nestemäiset aurinkopuuterit ovat kuulemma maailmalla tällä hetkellä trendi ja ymmärrän tämän tuotteen myötä asiaa hyvin. Todellakin siis tykkäsin!

Loreal Glam Bronze Cushion de Soleil

Heitin pinnan päälle puuteria ja sipaisin kasvoille hieman korostustuotetta. Lopputulos näyttää yhä todella luonnolliselta, eikä eri tuotteiden käyttöä huomaa selkeästi, mutta kasvoissa on silti enemmän muotoa ja sävyä.

Olen käyttänyt tätä tuotetta ahkerasti tänä kesänä ja annan sille ison peukun ja suositukset!

PS. Voisiko joku keksiä tyynyluomivärit…?

Loreal Glam Bronze Cushion de Soleil
Joko te olette laajentaneet meikkivoiteista muihin tyynytuotteisiin? 

3 kommenttia artikkeliin ”Tyynyaurinkopuuteri – hitti vai huti?”

  1. Mua kyllä kiinnostais tämä kanssa, koska se meikkivoide on niin hyvä! Mutta käytän kyllä silti paaaljon mieluummin puuterimaisia varjostus- ja korostustuotteita, eli en usko siirtyväni nestemäisiin, noh, ikinä. 😀

    Vastaa
  2. Multa löytyy poskipuna tällä konseptilla. Tosin se on korealaisen IOPE merkin cushion blusher. Mitä tässä on nyt tullut huomattua niin ainakin tuon nestemäisen poskipunan kanssa saa olla varovainen koska helposti väriä tulee liikaa kun on erittäin vahvasti pigmenttinen tuote kyseessä.

    Vastaa

Jätä kommentti