Suosikkidödö: Biotherm Deo Pure Invisible

Sinnittelin juuri parisen kuukautta käyttäen antiperspiranttia, josta en pitänyt yhtään. En tiedä miksi tein niin, sillä kyseessä oli ilmaiseksi saatu parin euron tapaus, eli olisin vaan voinut heittää sen pois ja siirtyä elämässäni eteenpäin, mutta jostain syystä en raaskinut tehdä niin. Käytin siis hampaat irvessä loppuun dödön, joka sotki vaatteeni, ei pitänyt kunnolla ja joka ei muutenkaan tuoksunsa puolesta hurmannut, mutta jota en vaan raaskinut heittää roskiin.

Kulutettuani sen loppuun kokeilin toista samalta merkiltä saamaani dödöä ja huomasin sen käytössäni yhtä surkeaksi. Tällä kertaa maltoin heittää dödön pois, vaikka se hieman pahaa tekikin (käytettyä dödöä kun ei viitsi muillekaan antaa) ja siirryin tuotteeseen, jota olin ikävöinyt sydämeni pohjasta jo pitkään. Tätä tapausta minä nimittäin rakastan.

Biotherm Deodorantti

Biothermin Deo Pure oli pitkään yksi suosikkidödöistäni ja sen rinnalle myöhemmin lanseerattu Invisible-versio oli aina vaan parempi. 48 tunnin pito sekä vaatteita tahrimaton ja värjäämätön koostumus yhdistettynä ihanaan tuoksuun ovat melkoisen loistava yhdistelmä.

Biotherm Deodorantti

Tässä dödössä loistavaa on sen erinomainen pito myös sen miellyttävä tuoksu. Pehmeän puhtaan ja puuterisen tuoksuinen antiperspirantti ei ole vielä koskaan pettänyt minua ja saa minussa jopa aikaan oudon mielihalun tuoksutella kainaloitani – minulla on nimittäin hirveä fiksaatio puhtaan pyykin ja tällaisen pehmeän puhtaan deodorantin tuoksuihin. On ollut ihanaa, ettei paitoja ja mekkoja ole tarvinnut heittää enää yhden tai viimeistään kahden käyttökerran jälkeen pyykkiin ja sitäkin ihanampaa on, ettei aamulla ole enää tarvinnut tarkistella, olenko onnistunut tuhrimaan vaatteeni dödölläni niitä päälleni pukiessani.

Biotherm Deodorantti

Niin hassulta kuin tämä kuulostaakin niin minä myös rakastan tämän antiperspirantin isoa kuulaa, joka annostelee tuotetta kainaloihin täydellisesti pyörien. En pidä pienistä dödökuulista, joten tämä on kaikin puolin täydellinen. Tämä annostelee dödöä kainaloihin juuri sopivan reilusti mutta ei kuitenkaan liikaa ja on vaan kaikin puolin täydellinen. Tämä ei myöskään falskaa dödöä liikaa ulos, kuten pahimmat tapaukset tekevät, mistä hyvästä tämä myös ansaitsee pisteitä.

Tämä dödö on jopa niin täydellinen, että kun sain entisessä työpaikassani valita itselleni minkä tahansa Biothermin tuotteen valitsin kaikkien ihanien voiteiden ja muiden arvokkaampien tuotteiden sijaan tämän dödön, sillä tiesin, että se tulisi hyötykäyttöön. En ollut muistanut ennen tätä postausta, että dödöllä on maakaupassa hintaa n. 26 euroa, mutta koen sen silti olevan sen jokapäiväisen hyödyn ja ilon arvoinen, jota se elämääni tuo.

Olen yrittänyt adoptoida elämääni ja kotiimme ajatusta, jonka mukaan omistaisin vain tavaroita, joiden tiedän tuovan minulle iloa tai ainakin hyötyä. Vaikka kyseessä on vain antiperspirantti, tuo se noista molempia niin moninkertaisesti, että se on ehdottomasti lunastanut paikkansa kodistamme.

Biotherm Deo Pure Invisible -antioperspirantin voi ostaa netistä elevenin verkkokaupasta*.

Biotherm Deodorantti

Muita Biothermin antiperspirantteihin ihastuneita? (Merkin vihreäkorkkinen deodorantti ei nimittäin ole minua sytyttänyt.)

16 kommenttia artikkeliin ”Suosikkidödö: Biotherm Deo Pure Invisible”

 1. Olisi mielenkiintoista kyllä kuulla myös, mikä tuo surkea (tai ainakin sinulle sopimaton) dödömerkki on…

 2. Käytin jokusen vuoden Biothermin dödöjä, ja tykkäsin niistä kyllä kovasti. Hinta tuntui vaan aika suolaiselta, koska en arkikäytössä huomannut niin suurta eroa esim. Niveaan, että voisin sillä perustella lähes kymmenkertaista hintaa. En arjessa juurikaan hikoile, ja vaatteet säilyvät tuuletuksineen useamman kerran käyttökunnossa ilman pesua.
  Ehkä pitäisi taas ottaa kokeiluun 🙂

 3. Käytössäni oli joskus se antiperspiranttigeeli tuubissa, en tiedä, liekö enää myynnissä..? Joka tapauksessa, oli ihan OK… Mutta tuoksun puolesta ei erityinen.

 4. Mä olin automaattisesti hylännyt kaikki Biothermit, kun en tykännyt siitä vihreäkorkkisesta. Pitääkin kääntää kelkka ja testata tämä! 🙂

  • Mä koitin vaihtelun vuoksi vihreäkorkkista, ja se oli todella surkea eikä pitänyt yhtään!!! Luulin jo pari päivää sairastuneeni johonkin tautiin, heh, kun sekä työkaverit että mies mainitsivat kaikki minun haisevan todella kamalasti hielle.
   Hain kaupasta uuden dödön (Biothermin vaaleansinikorkkinen Deo Pure) ja hienhaju hävisi totaalisesti taas seuraavasta päivästä lähtien. Ehdin myös epäillä, oliko vihreäkorkkisessa jokin valmistusvirhe, niin surkea se nimittäin oli. Ei ikinä enää!

 5. heissan, sinun blogisi jutun myötä ostin tämän ensi kertaa käyttöön n.4-5v sitten ja tykästyin kovasti 🙂 edelleen on kaapissa yksi odottamassa (laivalta kun tulee hamstrattua 3kpl tarjouksia mukaan). Nyt olen jonkun aikaa kokeillut luonnonkosmetiikan dödöjä mutta aina tiedän että tämän luokse voi palata helposti jos ei vain muuta omaa suosikkia löydy. Todella mukava, hyvä pito, ei sotke ja tuoksu on myös hyvä. Eli kiitos vain suosituksista 🙂

 6. Hei! Sisältääkö tuo antiperspirantti alkoholia? Kun incissä on että c14-22 alcohol? 🙂

  • Ei ole alkoholi siinä mielessä kuin denaturoitu alkoholi vaan emulgaattori. ”Hyvä” alkoholi siis. 🙂

 7. Miksi tämä on mielestäsi parmepi kuin se biothermin pure antiperspirantti? 🙂 onko ainut ero tahraamattomuus? 🙂 Eli ei voida sanoa täysin alkoholittomaksi kuten tuota purea koska sisältää tuon rasva-alkoholin?

 8. Ostin laivalta 3 Biotherm-deodoranttia ja kaikki haisivat tosi ällölle. Kaikki vaatteet ja sänkyvaatteet pesuun. Kainaloita pesin 3 kertaa ja silti dödön haju pysyi kainalossa. Onko kainaloissani jotain vikaa vai päässäni?? Aiemmin muiden merkkien kohdalla ei ongelia.

Kommentointi on suljettu.