Haista kukkanen

Kuluneen viikon aikana onkin puhuttu jo hajuvesistä pariinkin otteeseen, joten puhutaanpa nyt sitten vielä vähän lisää. Olen nimittäin keksinyt erään toisenkin mukavan hajuveden.

Kenzon vuonna 2000 lanseeraama Flower by Kenzo on todella kukkainen tuoksu. Siis kukkaisen kukkainen. Siis oikein oikein kukkainen. Niin kukkainen, ettei siitä kovin helpolla muuta löydäkään.

Periaatteessa olen tykännyt Flower by Kenzosta (erityisesti EdP-versiosta), mutta en jatkuvassa käytössä. Nyt tuosta tuoksusta on kuitenkin tullut täksi kesäksi kausiversio, joka on lähes identtinen alkuperäisen kanssa, mutta silti siinä on jokin pieni vivahde-ero, joka saa minut ihastumaan tähän huomattavasti alkuperäistä enemmän.

Tässä tuoksuvat kuulemma litsi, mandariini, orvokki sekä pehmeä valkoinen myski ja arvatenkin ne ovat juuri nuo litsi ja mandariini, jotka freesaavat tätä minun makuuni juuri sopivasti.

Oma pulloni on korkiton testeripullon jämä, sillä itse tuoksu myytiin loppuun todella nopeasti ja Flower by Kenzojen maineen vuoksi myös pullo suihkittiin lähes tyhjiin pikaisesti.

Mitä mieltä te olette Flower by Kenzoista? Tiedän näiden olevan kaikessa kukkaisuudessaan todellisia mielipiteiden jakajia.

15 kommenttia artikkeliin ”Haista kukkanen”

 1. Äitini ja siskoni inhoavat suorastaan sairaalloisesti Flower by Kenzoa. Vaikea tajuta sitä, omasta mielestäni tuo tuoksu on aivan ihastuttava. Äiti + sisko sanovat, että se saa heidän päänsä särkemään. 😉 No, meitä on moneksi!

 2. Itse en ole tätä kyseistä uutuutta tuoksutellut, mutta aikaisempien Flower By Kenzojen, sekä myös Kenzo Amourin suhteen olen aika pitkälti samaa mieltä sun kanssa. Sarjassa "ihan jees". Mulla on niistä alkuperäisistä jotkut miniatyyri-versiot, mutten ole käyttänyt niitä kuin muutaman kerran. Tuoksu on ihan hyvä mutta hitusen överi. Lisäksi en pääasiallisesti tykkää tuoksuista, joita puoli Suomea käyttää, ja jonka vähintään jokainen tunnistaa, tämä Flower by Kenzohan on se THE tuoksu. En tiedä sitten onko mun tuoksunenä pelkästään psykologinen…? 🙂 (vai pelkästään pinnallinen… 😀 )

  -Mari-

 3. Tuo Flower by Kenzo on hajuvesi, jota haluaisin käyttää, (ei vähiten upean pullon ja mainosten takia!) mutta sen tuoksu on aivan liikaa minulle, liian puuterisen itämaisen, jopa tympeän kukkainen! En ole kokeillut uusinta kausituoksua, mutta voin kuvitella että pieni hedelmäisyys raikastaisi tuoksua paljon! Itse olen tykästynyt flowerin cologne-versioon, se on jotenkin läpikuultavampi kuin alkuperäinen.

 4. Mun on nyt niin pakko tulla kommentoimaan, aina vaan hihityttää..Nimittäin, mun poikaystävän nimi on Kenzo. Ja se kutsuu mua sen pikku kukkaseksi (ma petite fleure). Ja mun mielestä se oon vaan maailman ihaninta. Ja aina kun matkustetaan, ihan sama minne, jos törmätään Kenzon liikkeeseen, niin sen kanssa on pakko saada yhteiskuva "Kenzo + Kenzo."

  Hajuvedestä.. Välillä käytettynä ihan kiva, mutta päivittäiseen käyttöön omaan makuuni liian lämmin ja jollain tavalla raskas tuoksu, itse tykkään semmoisista kevyistä ja raikkaista enemmän. 🙂

 5. Hyi kamala, en tykkää sitten yhtään! 😀 Mielestäni hyvin mummomainen, sellainen rikas leidi joka käyttää turkiksia ja pinkkiä huulipunaa eikä ymmärrä vanheta kunnialla 😀

 6. EI OO TOTTA 😀 just eilen selailin sun blogia, ja yritin kattoa, että ootko postannu kenzon flowerista jotakin – JA SIELTÄ SE TULI! 😉 kiitos!

 7. Itselläni on pullo tuota perus-Floweria, en kyllä tykkää siitä mitenkään erityisesti, liian imelä tai jotain.

  Oma suosikki hajuveteni on ehdottomasti Loris Azzaron Azzura. Minulla ei ole ollut sitä kylläkään vuosiin. Osaisitko sanoa, saako kyseistä merkkiä mistään Suomesta?

  Toinen suosikkini oli Clarinsin Par Amourin kesäversio (tyyliin vuodelta 2005), mutta sitäkään ei varmaankaan enää valmisteta.

 8. oon ettimässä kesäksi jotain ihanaa raikasta vesituoksua. suosituksia?
  -emppu

 9. oon miettiny monesti että mikset oo tehny tän blogin ulkoasusta sellasta tyttömäistä ja kaunista, ku oot itekki just sellanen 🙂

 10. Anonyymille empulle, joka etsii vesituoksua:

  Oletko kokeillut H2O-tuoksua, jota saa ainakin Sokokselta (sininen, pisaranmuotoinen pullo, jossa kullanvärinen kilkutin kaulassa)? Toinen vaihtoehto voisivat olla Clean-tuoksut Sokokselta tai Kicksistä. Ajattelin nyt ottaa oikeuden ehdotella, kun Virvellä voi töiden takia kestää… 😀

 11. Tuli mieleen idea postauksen aiheeksi: tyypillisimmät suosituimpien tuoksujen ostajat. Eli ihmistyyppejä, jotka todennäköisimmin kiikuttavat juuri tietyn hajuvesipullon kassalle.

 12. Oi, oi, oi Flower by Kenzo on just mun hajuvesien himotuslistalla numerona yksi!! 😉

 13. kiitos vinkistä anonyymi, kävin nuuhkuttelemassa noita clean-tuoksuja ja löysin valehtelematta ihanimman tuoksun jota olen ikinä haistanut, nimittäin cleanin shower freshin! 🙂 tästä tulee mun ikuisuuslemppari.
  KIITOS!!!
  -emppu

 14. Mulla oli Kenzon Flower -hajuvesi, mutta aina kun käytin sitä, sain hirveän päänsäryn. 🙁 Saman olen huomannut muutamien muidenkin hajuvesien kohdalla. En tiedä mikä on sitten se ainesosa, joka moisen jomotuksen saa aikaan.

Kommentointi on suljettu.