Tämä meikkisivellin korvaa 10 muuta!

*Sis. mainoslinkin

Blogiani enemmän seuranneet tietävät, ettei tämä ole se paikka, josta saisi teknisiä vinkkejä meikkaamiseen. Olen suurpiirteinen puuhailija, joka jaksaa kyllä tehdä vaikka 10 tuntia selvitystyötä erilaisista AHA-hapoista, mutta jonka keskittymiskyky ja kiinnostus katoaa puolessa minuutissa meikkitutoriaalia katsoessa. En nauti itse meikkaamisprosessista tippaakaan vaan haluan vain saada onnistuneen lopputuloksen helposti. Unelmieni meikkituote olisikin sellainen, joka meikkaisi kasvoni puolestani ilman, että minun tarvitsisi liikauttaa sormeakaan.

Etsinkin mielelläni tuotteita, jotka tekevät meikkaamisesta vaivatonta. Jaan myös mielelläni näihin löytöihin liittyviä tuotevinkkejä, mutta teknisen puolen opastuksen jätän Erikan ja Miian kaltaisten osaajien hoidettavaksi.

Yksi viimeisimmistä kiinnostuksen kohteistani matkalla kohti vaivatonta meikkiä on ollut yksi tietty meikkisivellin, johon kehitin hirveän pakkomielteen, mutta jota katsoessani järkeni ja pankkitilini huusivat molemmat kilpaa EI kovaa ja korkealta.

BECCA The One Perfecting Brush

Meikkisivellin on BECCA The One Perfecting Brush, joka lupaa korvata 10 muuta meikkisivellintä ja vieläpä samalla meikkauskerralla. Käytännössä siis koko meikkipohja niin voidemaiset kuin puuterimaisetkin meikkipohjatuotteet mukaan luettuna levittyvät kaikki samalla ihmesiveltimellä ilman, että sitä tarvitsee edes puhdistaa kesken meikkailun. Kuulostaako uskomattomalta ja jopa vähän järjen vastaiselta? Niin minustakin.

Valtava meikkisivellin on valmistettu pehmeästä vuohen karvasta. Sen tiivis harjaspää on luotu niin, etteivät meikkituotteet imeydy syvälle sen harjaksiin vaan irtoavat vaivatta iholle. Syy tähän on kuulemma vuohen  karvassa, joka ei ole huokoista. Siveltimellä voidaankin siis levittää kaikki erilaiset meikkipohjatuotteet ja se korvaa meikkivoidesiveltimen, puuterisiveltimen, varjostussiveltimen, aurinkopuuterisiveltimen, poskipunasiveltimen, viuhkasiveltimen, peiteainesiveltimen, skunkkisiveltimen, meikkisienen ja kabukisiveltimen (ei sillä, että ihan niitä kaikkia nyt yhtä aikaa välttämättä tarvitsisi).

BECCA The One Perfecting Brush

Leveän siveltimen varsi on tehty niin, että siitä saa hyvän otteen ja siveltimellä on mahdollista levittää meikkituotteet niin laajoille kuin pienemmillekin ihoalueille. Harjasten lupaillaan luovan iholle airbrushed-lopputulos jokaisella käyttökerralla ja siveltimen eri tavalla muotoillut kohdat mukailevat kasvojen eri kohtia. Pitkät ja joustavat harjakset mahdollistavat erilaiset levitystekniikat ja siveltimen avulla on helppoa levittää tuotetta tarkasti haluttuun kohtaan, töpötellä se iholle tai häivyttää tuotteet kauniisti. Tasaiset reunat sopivat esimerkiksi varjostuksiin ja pyöristetyt kulmat puolestaan pienemmille ihoalueille kuten esimerkiksi korostustuotteiden levitykseen.

Se sopii niin pohjustusvoiteen, meikkivoiteen, peiteaineen, puuterin, aurinkopuuterin, poskipunan kuin korostus- ja varajostusvärienkin levitykseen. Ei ole väliä, oletko juuri levittänyt iholle ensin nestemäistä meikkivoidetta ja sen jälkeen kuivaa puuteria, sillä siveltimen harjakset eivät ota siitä nokkiinsa, vaan sallivat erilaisten koostumusten käytön ilman, että sivellintä tarvitsee pestä välissä.

BECCA The One Perfecting Brush

Kuulostaa aika uskomattomalta ja saa väkisinkin hieman skeptisen olon. Tosiasiassa kyse tuskin on taikatempusta. Kun sivellin kerran on noin kookas ja tiheä, riittää siinä kyllä lääniä useille eri tuotteille. Silti järkeni huuteli, ettei ehkä kannata uskoa, että homma toimii ihan noin helposti.

Olen katsonut siveltimestä useita YouTube-videoita ja suureksi yllätyksekseni todella, todella moni on kehunut sen kätevyyttä ja todennut sen toimivaksi apuvälineeksi. Ehkä se siis voisi tosiaan olla loistava tuote tällaiselle suurpiirteiselle meikkaajalle, joka arvostaisi sitä, että kaikki sujuu nopeasti ja kätevästi samalla siveltimellä.

Aluksi minuun iski kuitenkin pieni piheys. Siveltimellä on nimittäin hintaa noin 45 euroa, mikä alkaa olla sen verran, että haluaisin olla jo aika varma siitä, että olen tekemässä hyvän hankinnan. Katsoin siveltimestä monia kehuvia YouTube-videoita, mutta olin silti vielä hieman epävarma. Yksi huono asia, jonka olin siveltimestä kuullut on se, että siitä irtoaa käytössä hieman harjaksia. Toisaalta siveltimessä on niitä kuitenkin sen verran runsaasti, että irronneista harjaksista on tuskin muuta haittaa kuin hetkellinen ärsytys niitä välillä kasvoilta nyppiessä.  Sivellintä on kuitenkin kehunut mm. NikkieTutorials, joka puolestaan ihastui siihen nähtyään, kuinka täydellistä airbrushed-jälkeä se oli  Jeffree Starin kasvoilla nimenomaan puuterin levityksessä tehnyt.

Toinen asia, jonka vaaleahiuksiset ja kiharahiuksiset olivat maininneet oli, että koska sivellin on sen verran kookas, saattaa sillä helposti sutia hieman hiuksiakin. Vaaleissa hiuksissa aurinkopuuteri voi olla häiritsevää ja kiharissa hiuksissa hiusrajasta voi tulla pörröinen, kun sitä sivelee siveltimellä. Hyviä pointteja.

BECCA The One Perfecting Brush

Tämä sivellinhän ei ole mikään uusi keksintö, sillä se on lanseerattu jo vuonna 2013 ja olin nähnyt sen Beccan hyllyssä kymmeniä kertoja, mutta en vain ole koskaan ennen pysähtynyt miettimään sitä sen kummemmin. Hinta oli varmasti saanut minut kääntämään katseeni pois. Toisaalta kuitenkin kun mietin, ei 45 euroa ollut ihan kohtuuton hinta siveltimestä, joka korvaisi 10 muuta. Jos sivellin olisi hyvä, tulisi sen ostaminen joka tapauksessa edullisemmaksi kuin kymmenen muun siveltimen – paitsi minun kohdallani, sillä minun ei tarvitsisi ostaa niitä kymmentä muuta sivellintä…

Pohdin siveltimen ostamista todella paljon ja ratkaiseva käänne tuli, kun lauantaina viimeistä iltaa Bangkokissa viettäessäni juuri ennen asunnollemme palaamista katsoin lompakkoani, jossa oli paikallista rahaa juuri siveltimen verran. Hittolainen, antaa mennä, käytän ne loput rahat siihen pirun siveltimeen. Tulihan se kutkuttava pakkomielle ostaa jotain sitten kuitenkin vihdoin takaisin.

Nyt olen siveltimen omistaja. Haluaisin sanoa onnellinen omistaja, mutta täytyy myöntää, että en ole vielä edes ehtinyt kokeilla sivellintä, sillä tulimme kotiin myöhään sunnuntai-iltana ja eilinen päivä meni töissä ja ilta kotona puuhastellessa. Tämän postauksen olin ehtinyt oikeasti kirjoittaa jo ennen kuin hankin siveltimen ja tämän oli tarkoitus loppua niin, että jäin miettimään siveltimen hankintaa. No, nyt se on minulla ja raportoin teille myöhemmin, kuinka sivellin käytössä toimii.

Jos sivellin alkoi houkuttaa, niin YouTube on pullollaan videoita sen käytöstä ja siveltimen voi tilata itselleen brittiläisestä Cult Beauty -verkkokaupasta*.

BECCA The One Perfecting Brush

Miltä tällainen monitoimisivellin teistä kuulostaa ja onko jollakin tästä kokemuksia?


Lue myös:

Paras vinkki meikkisienien puhdistukseen

Must have: meikkisiveltimien kuivausteline

Meikkisivellin, joka jokaiselta tulisi löytyä: viuhkasivellin

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

2 kommenttia artikkeliin ”Tämä meikkisivellin korvaa 10 muuta!”

  1. Ooooh no hyvältähän tää kuulostaa! Toi vois toimia tällaiselle kovakouraiselle ja vähän ronskempianin otteita käyttävälle meikkaajalle kun harjakset eivät lyhyyttään taivu ihan lyttyyn. Harkintaan siis menee, kiitos vinkistä! Ja suuri kiitos linkistä <3

    – Erika // Nude

  2. Kuulostaa ja näyttää tosi erikoiselta ja jännältä.

    Omaan käyttöön parhaan siveltimen löysin Ecotoolsin uutuudesta eli Wonder Cover Complexion -siveltimestä (https://ecotools.com/wonder-cover-complexion-brush/p/1601), jossa on kuulemma 100.000 harjasta. Voi ollakin, en ole laskenut, mutta on todella tiheä 🙂 Meikkivoiteen levityksessä jälki on ylivoimaisesti parasta, mitä olen saanut aikaan millään siveltimellä, meikkimunalla tai muilla sienillä. Kyseisen ihmesiveltimen löysin keväällä Stockalta n. 12 eurolla (oli kantisalessa), mutta nyt Ecotoolseja ei näy siellä ollenkaan :O

Kommentointi on suljettu.