Se sopivan tumma huulipuna – MAC Fast Play

*Sis. mainoslinkin

Olen hieman arkajalka mitä tulee tummiin huulipuniin. Haluasin käyttää niitä, mutta sisäinen prinsessani huutaa, että nyt menee liian gootiksi ja tunnen oloni välittömästi jopa melko kiusaantuneen vaivautuneeksi niiden kanssa. Ne eivät vain ole minun juttuni.

Löysin kuitenkin vähän aikaa sitten tummahkon huulipunan, joka luo täydellisen lopputuloksen meille vaaleaveriköille, jotka emme kaipaa liian dramaattisia vivahteita, mutta haluaisimme silti ottaa osaa erityisesti syksyisin valloillaan olevaan tummien huulipunien villitykseen.

MAC Lipstick Fast Play

Sain MACiltä blogikokeiluun meikkejä ja niiden joukossa oli merkin Fast Play -sävyinen huulipuna, johon ihastuin välittömästi sekä sen sävyn että myös laadun puolesta. Huulipunassa on punertavan ruskea ja jopa hieman vanhaan roosaan taittava vivahde, joka ei varsinaisesti ehkä edes näytä tummahkolta muilla kuin meillä lakanaihoisilla tyypeillä.

MAC Lipstick Fast Play

Huulipuna on Aplified-laatua, mikä tarkoittaa, että siinä on intensiivinen ja täyteläinen pigmentti ja että se liukuu huulille samettisen pehmeästi. Amplified-laatuiset punat ovat sopivan kosteuttavia ja heleitä ja pysyvät huulilla melko hyvin, vaikka eivät olekaan mitään varsinaisia pitkäkestoisia huulipunia.

Fast Play ei läheltä katsottuna edes näytä tummalta sävyltä vaan jopa melko luonnollisen kevyeltä punalta.

MAC Lipstick Fast Play

Kun sävyä tarkastellessa ottaa kuitenkin askeleen taaksepäin ja katsoo kokonaisuutta voi todeta, että tämä on juuri täydellinen muka-tumma-sävy, joka on yhtäaikaa sekä tumma että ei-kuitenkaan-niin-tumma. Vaikka sävyssä on syvyyttä, pysyy se silti jotenkin hyvin raikkaana eikä tuo minulle siksi vaivaantunutta oloa.

MAC Lipstick Fast Play

Minulle tulee monissa tummissa huulipunissa sellainen olo, että ne kasvoilla ei vaan kuulu hymyillä. Ne ovat täynnä asennetta ja niiden kanssa voi korkeintaan mutristella suuta seksikkäästi, mutta ne eivät ole aurinkoisia ja päivänpaistetta täynnä olevia hymyilysävyjä samalla lailla kuin vaikka vahvat punaiset ja pinkit sävyt ovat.

Tämä sävy oli kuitenkin sopivasti hymyilyttävä tapaus, mikä teki siitä aivan erityisen ihanan. Oli aivan mahtavaa löytää se täydellisen syksyinen sävy, joka on yhtä aikaa sekä sopivan tumma että kuitenkin sopivan vaalea – niin odolta kuin se kuulostaakin!

*MAC Fast Play -huulipuna löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

MAC Lipstick Fast Play
Onko teillä kotoisa olo tummissa huulipunissa?

6 kommenttia artikkeliin ”Se sopivan tumma huulipuna – MAC Fast Play”

 1. Ompa täydellisen näköinen sävy! Harmi etten itse halua tukea MACiä, joten itse saan jatkaa etsintöjä..

  • ..Etsitkö siis cruelty free vaihto ehtoa? Itse olen tykästynyt Nyxin Whipped Caviar sävyyn, joka näyttäisi olevan ainakin hyvin lähellä tätä Macin punaa? Koostumus on kylläkin matta, mutta erittäin miellyttävä sellainen 🙂 Ja toinen ihana syys sävy on Nars: Anna..

 2. Wow, muotoilurauta-bloggauksia etsiessäni saavuin tälle ihanalle blogillesi, ja kuinka ollakaan pian päädyin lukemaan myös tästä tummasta huulipunasta.
  Itsekin haluasin hankkia jonkun tummahkon, ja tämä värisävy näyttäisi olevan aikas hyvä! Eli, minun täytynee uskaltaa etsiä käsiini tummenpaa sävyä näin syksynaikaan, ja talveahan kohti ollaan menossa, niin voimme vähän leikkiä väreillä – eiks niin!?

  Kiitos, oli kiva lukea näitä. Blogisi meni myös heti suosikkilistalleni 🙂

  • Kiva kuulla, että blogi pääsi suosikkilistalle! Tervetuloa lukemaan! 🙂

   Ja kyllä, syksy sopii ehdottomasti väreillä leikkimiseen, sillä tummat punat nyt vaan kuuluvat syksyyn ja kirkkaammilla väreillä taas voi ghelposti piristää pimeneviä päiviä. 🙂

Kommentointi on suljettu.