Maailman paras tupeerauskampa – oletteko nähneet tällaista?

Olen kehunut teille jo kolme Kardashianien hiustuotetta, mutta nyt on pakko antaa vuoro neljännelle. Tässä tuotesarjassa on nimittäin kammastakin tehty ihan poikkeukselisen mieletön!

Kardashian Beauty Backcomb-kampa

Kyllä, kammasta. En ole ollut kampaihmisiä koskaan, joten blogin puolella on nähty melkoisen vähän postauksia, jotka olisivat keskittyneet ylistämään kampaa. En rehellisesti sanottuna edes uskonut, että voisin koskaan olla laulamassa tällaista taivaat avaavien sinfonioiden tahdittamaa ylistyslaulua kammalle, mutta tässä sitä ollaan.

Sain PR-toimistolta kokeiltavakseni paitsi Kardashian Beauty –hiustuotteita myös oheistuotteena myytävän kamman. Kampa ei todellakaan ole ihan mikä tahansa kampa, vaan aivan erityinen tupeerauskampa. Katsokaa nyt vaikka itse:

Kardashian Beauty Backcomb-kampa

En ole koskaan ennen nähnyt tällaista kampaa!

Kardashian Beauty Backcomb-kampa

Tuotteen jujuna on siis kahden harvemman kamparivin välissä oleva lyhyempi ja tiiviimpi kamparivi, jotka yhdessä tupeeraavat hiukset suorastaan taianomaisesti.

Kardashian Beauty Backcomb-kampa

Minulla on yleensä tupeeratessa ongelmana, että hiusten pintaosa tupeerautuu liikaa ja kun yritän silotella sitä hellästi suoristuu lopputulos puolestaan liikaa. Seurauksena on loputon tupeeraus-silotus-leikki. Tämä uskomaton kampa onnistuu kuitenkin keskittämään tupeerauksen nimenomaan hiusosion alapintaan ja keskelle sitä, eli hiusten päälliosasta ei tule takkuisen pörröistä ja tupeeratun näköistä. En edes tiennyt, että tällainen on mahdollista!

Kardashian Beauty Backcomb-kampa

Olen käyttänyt kampaa nyt useita viikkoa ja joka kerta ensimmäisestä käyttökerrasta viimeisimpään olen vaan jaksanut fiilistellä, kuinka mahtava se on. En enää tahdo olla ilman tätä!

Kardashian Beauty Backcomb-kampa

Onko joku nähnyt ennen tällaista kampaa?

Kardashian Beauty –tupeerauskammalla on hintaa n. 9,90 euroa ja merkin jälleenmyyjät löytyvät täältä.

PS. Kampa-sana mainittu lähes 20 kertaa samassa, lyhyessä postauksessa. Kampa.


Joko luit nämä postaukseni?

Kardashianien hiustuotteet Ostolakossa

Invisibobble nano Ostolakossa Itseruskettava puuteri Ostolakossa

8 kommenttia artikkeliin ”Maailman paras tupeerauskampa – oletteko nähneet tällaista?”

  1. YS Parkilla on ollut varmaan päälle vuoden tuommoisia kampoja, monien muiden kampojen lisäksi markkinoilla. Ite oon tykänny töissä käyttää. Tosin en osaa sanoa onko nuo ollut kuluttajalle miten helposti saatavilla, paitsi jos on kampaamo sattunut ottamaan jälleenmyytäväks asti.

  2. Joo olen. Apteekissa myytävät täikammat ovat aika samanlaisia 😀

      • Kyllä kyllä, ilman tuota varsiosaa. Joten jos haluaa kätevän kokoisen, todella loistavan ja tuota ylläolevaa ainakin 10 kertaa halvemman tupeerauskamman, niin mars lähiapteekkiin vaan ostoksille 🙂

    • Ei ainakaan tuolla jälleenmyyjien listalla näkynyt yhtäkään verkkokauppaa, mutta kannattaa kysyä maahantuojalta suoraan. 🙂

Kommentointi on suljettu.