Uutta ja jännää: itseruskettavat kulmasävytteet!

Muistatteko, kun jo jonkun aikaa sitten postasin teille huulisävytteistä, joiden nestemäinen koostumus levitettiin huulille kymmeneksi minuutiksi kunnes ne jähmettyivät kalvoksi, jotka sitten vedettiin hellästi pois? Lopputuloksena oli koko päivän kestävä huulisävy, jonka kanssa tahraamisesta tai huulimeikin levähtämisestä ei tarvinnut huolehtia.

Minulle kävi ilmi, että tuo tuote on jo menneen talven lumia ja että homma on jo viety saman merkin toimesta aivan uudelle tasolle. Tällä kertaa idea on pidetty samana, mutta vastaava tuotetyyppi on implementoitu kulmakarvojen puolelle.

Aasiassa ei ole valloillaan samanlaista Anastasia Beverly Hills –johtoista kulmakarvatrendiä kuin meillä, sillä siellä trendikkäintä ovat luonnolliset, tasaisina pitkuloina rehottavat kulmakarvat, jotka tuovat kasvoille nuorekkaan ilmeen. Pehmeää ja utuista jälkeä tekevät tuotteet näyttivät olevan yleisesti suosiossa, sillä teräväpiirtoisia ja tarkkoja linjoja ei kaivattu. Riittää, että kulmakarvat ovat tuuheat pötkylät.

Berrisom My Brow Tattoo Pack - 1 (1)

Tällaisille pötkylöille onkin mitä idealistisinta luoda tuote, joka lainasi ajatuksensa postauksen alussa kuvaillun huulimeikkituotteen puolelta. Korealaisen Berrisomen My Brow Tattoo Pack onkin kulmatuote, joka tekee täsmälleen sen, mitä vastaava huulituote teki huulille, mutta kulmakarvoille sävymaailmaltaan sovellettuna sekä pidemmällä vaikutusajalla ja kestolla.

Berrisom My Brow Tattoo Pack - 1

Huulikiiltoa muistuttavaan hylsyyn pakattu, geelimäisen ruskea tuote sivellään kulmakarvoille sen omalla siveltimellä, joka levittää sen sen verran äkäisen näköisen lopputuloksen väliaikaisesti luovaksi että sen vaikutusaika kannattanee viettää sisätiloissa omassa hyvässä seurassa. Tuotteen annetaan kuivua kulmissa kaksi tuntia ja se muodostaa kuivuessaan kulmien pinnalle pehmeän kalvon, joka sitten vaikutusajan jälkeen vedetään kulmista pois. Lopputuloksena on sävy, joka kestää kulmissa jopa viikon.

Vaikka uutuudenviehätys ja sen myötä tuotteen ympärillä leijaileva kiusaus olivat suuria en silti ostanut tuotetta Tokion reissulta itselleni, sillä saatavilla oli vain kaksi ruskean sävyä, jotka molemmat vaikuttivat minulle liian tummilta. Harmi, sillä ihastuin ajatukseen oikeastaan kovasti.

Berrisom My Brow Tattoo Pack - 1 (2)

Jos joku miettii nyt, että miksi nähdä vaivaa ja antaa tuotteen vaikuttaa kaksi tuntia vain viikon kestävän lopputuloksen vuoksi kun kulmat voi myös kestovärjätä niin tässäpä se tuotteen varsinainen taika vasta onkin: Siinä missä kestoväri värjää vain karvat ja lähtee iholta pois viimeistään seuraavaan päivään mennessä, värjää tämä nimenomaan ihoakin. Tämä onkin siis ideaali tuote niille, joiden ongelmana ei ole olemassa olevien kulmakarvojen puuttuva väri vaan puuttuvat kulmakarvat!

Aloin tietysti miettiä, että millaista myrkkyä tuote sisältää, mutta googlettamalla selvisi, että vaikuttavana aineena on itseruskettavista tuotteista tuttu DHA, jonka avulla intensiivisen ruskea sävy syntyy iholle. (Siitä voi tosin jo päätellä, ettei lopputuloksena varmastikaan ole kovin viileänruskea sävy.) Aika mahtava idea käyttää jo entuudestaan tuttua raaka-ainetta innovatiivisella, aivan uudella tavalla!

Missha 7DayHuomasin kotona asiaa enemmän tutkittuani, ettei kulmia välttämättä tarvitse naamioida sävyn saamiseksi Berrisomin tapaan kotiin pakottavalla kalvolla, vaan vastaavan lopputuloksen voi luoda myös esimerkiksi Misshan 7Days Tinted Eyebrow -kulmatussilla! (Luotettava myyjä löytyy esimerkiksi täältä.)

Missha 7Day

Saas nähdä, tuleeko näitä meidänkin markkinoille myyntiin. Idea kun on melko mahtava varsinkin pohjoismaalaisille hennoille haituville ja muuten vaan länsimaalaisille ysäritrendin jäljiltä ylinypityille kulmakarvoille!

Mitäs sanotte tällaisesta keksinnöstä?

Jos joku kiinnostui Berrisomin tuotteesta, näyttäisi sitä löytyvän helposti esimerkiksi eBaysta varsin edulliseen hintaan. Misshan tuotteita puolestaan myy merkin Baltian maiden jakelija Missha.ee.

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

11 kommenttia artikkeliin ”Uutta ja jännää: itseruskettavat kulmasävytteet!”

  • En ole testannut Oriflamen kulmatussia, vaikka muuten olenkin nyt paria tavallista kulmatussia kokeillut ja tykännyt niistä paljon. Pitänee siis tutustua Orifilamenkin kulmatussiin. 🙂 Eniten kuitenkin juuri nyt innostaa ajatus siitä, että näihin uusiin kulmatusseihin on keksitty ympätä itseruskettajaa mukaan! 🙂

 1. Mä olen silmäillyt noita kulmasävytteitä jo jonkin aikaa, mutta en ole kokeillut, koska lopputulos ainakin kuvien perusteella on joko tosi örmy mustanruskea tai sitten punaruskea (no thanks). Satuin kuitenkin löytämään Etude Houselta harmaanruskean sävyn ja se onkin matkalla mulle.

  Kulmakarvani ovat oikea murheenkryyni ja helpottaisi aamuja suunnattomasti, jos ei aina tarvitsisi nyhrätä kulmakynän kanssa!

 2. Tuo Misshan tussi löytyy itseltä. Itse tussi on hyvälaatuinen ja tosi tarkka, saa piirrettyä aidon näköisiä karvoja omien sekaan. Värjää kuitenkin kaiken aivan oranssiksi (tai punaoranssiksi jos on tummin sävy), sopii ehkä lähinnä oranssihiuksisille. Tuolla voi kuitenkin tehdä kivoja lisäpisamia omien sekaan tai vaikka tarkkoja itseruskettava”tatuointeja” esimerkiksi festareille.

 3. Kiinnostava idea. Vielä kun joku kosmetiikkaan perehtynyt bloggaaja testaisi Rimmelin kestovärjäävän uutuusripsivärin… vink vink… 😀

 4. Oi kuinka mielenkiintoinen tuote! Omaan väritykseeni ei sovi lämpimänruskeat kulmakarvat, joten voin melkeinpä heti unohtaa tämän. 🙁 Omat kulmakarvani ovat erittäin tummat kylmänruskeat, joten vaaleampi ja lämpimämpi väri ei saa aikaan kuin hyvin mielenkiintoisen väriset kulmakarvat.. 😀

 5. Minä ostin tuon Misshan kulmakynän Saksan Missha-nettikaupasta ja mun kohdallani se ei kyllä itseruskettanut ollenkaan. MUTTA: se on varsin pätevä silmänrajaustussina sillä kärki on sopivan terävä mutta silti lötkö, joten ei vedä 36-vuotiaan hiukan silkkipaperimaista yläluomen ihoa haitarille rajausta piirtäessä 🙂 Mutta ei se päivittäisessä käytössä ole jättänyt itseruskettavaa jälkeäkään kulmien tai silmärajauskohdan iholle. Kulmien päivittäisvärittelyyn se ei minulle sovellu koska tussin väri on tosi tumma. Käytän niihin NYXin harmaanruskeaa vahaa, josta tykkään tosi paljon.

  Kiinnostaisi lukea kokemuksia kulmakarva”pidennyksistä”, käsittääkseni sellaisiakin tehdään nykyään, eli liimaillaan lisäkarvaa kulmiin. Onko kellään semmoisia?

 6. Itse tilasin Etude Housen vastaavan tuotteen mielenkiinnosta ja YouTube-hypestä johtuen. Siinä on muuten jotain todella tyydyttävää kun saa irrottaa sen kuivuneen kalvon pois sitten kulmistaan. 😀 Sävy vaikutti alkuun aivan täydelliseltä (tilasin viileänruskean sävyn) mutta parin päivän jälkeen se haalistui suorastaan oranssiksi kulmissani! Vaatii ehkä lisää testailuja.

Kommentointi on suljettu.