Tämä tuoksuva suihkuvaahto tuo arkeen hemmottelua

*Sis. mainoslinkin

Ihanasti tuoksuvat suihkutuotteet ovat aivan ehdottomasti minun juttuni. Jos hurmaavan tuoksu kaveriksi vielä lisää jonkun upean tuotekoostumuksen, olen täysin myyty. 

Käyn suihkussa päivittäin ja nautin siitä, ettei iltasuihkuni ole vain pakollinen homma vaan oikeasti nautinnollinen hemmotteluhetki, joka saa minut rentoutumaan. Itseasiassa suihku on kotona se paikka, jossa aivoni jotenkin mystisesti menevät parhaat ajatukset valjastavaan flow-tilaan ja minusta tuntuu, että teen siellä parhaat päätökseni ja avaan pahimmat aivolukkoni. Usein mietinkin valmiiksi postauksen aiheen, menen sitten iltasuihkuun ja kirjoitan tekstin suihkun aika mielessäni. Tämän jälkeen juoksen kädet korvilla äkkiä läppärille näpyttelemään tekstiä ylös pyrkien parhaani mukaan välttämään häiriötekijöitä, jotta en unohda mitään.

(Iteasiassa minua on jo pitkään houkutellut ostaa lapsille tarkoitetut, vedellä pois huuhtoutuvat tussit, joilla voi kirjoittaa kylpyhuoneen suihkukaakeleihin ylös ne parhaat ajatuksensa samalla sekunnilla, jotta mikään ei vain unohdu…)

Biothem Bath Therapy Relaxing Blend Suihkuvaahto kokemuksia Ostolakossa Virve Vee blogi

Koska rakastan tosiaan täyttää suihkun ihanilla tuoksuilla, olin juuri siirtymässä käyttämään LUSH-palasaippuoita. Eräs työpäivä kuitenkin yllätti minut ja sain ilokseni lahjaksi uudehkon Biotherm Bath Therapy -suihkuvaahdon, jota olen katsellut jo joitakin kuukausia silllä silmällä.

Biotherm toi aiemmin tämä vuonna myyntiin vartalon hoitoon kehitetyn tuotelinjan, joka selvästi tavoittelee merkille uusia kuluttajia. Kuten monilla muillakin klassikoiksi muodostuneilla ranskalaisilla kosmetiikkamerkeillä, on myös Biothermilla varmasti hieman painetta rekrytoida asiakkaikseen uusia ja erityisesti nuoria kuluttajia, jotta merkin myynnit eivät lähde sukeltamaan. 

Bath Therapy -tuotteet ovat selvästi tehty sisäänheittotuotteiksi, joiden avulla voidaan helposti houkutella uusia Biotherm-asiakkaita. Siinä missä Biotherm-tuotteet tavallisesti asettuvat hieman korkeampaan hintaluokkaan, on erityisesti tuotelinjan hurmaavat suihkuvaahdot tehty vähän pienemmällekin budjetille sopiviksi. 

Biothem Bath Therapy Relaxing Blend Suihkuvaahto kokemuksia Ostolakossa Virve Vee blogi

Biotherm Bath Therapy -tuotelinja rakentuu useasta tuoksuperheestä, jotka pyrkivät vaikuttamaan aromikkailla tuoksuillaan mielialaan eri tavoilla ja myynnissä on suihkuvaahtoja, vartalovoiteita sekä vartalokuorintoja. Biotherm Bath Therapy -tuotteita voisikin minusta hyvin verrata suosittuihin Rituals-tuotteisiin, joiden kanssa niillä on paljon yhtenäistä.

Sain itse lahjaksi Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend -suihkuvaahdon, jonka mieltä rentouttamaan tehty tuoksu sekoittaa marjoja ja rosmariinin aromeja. Ihanasti tuoksuva tuote pursuaa aerosol-pullosta ulos kiinteän kuohkeana ja kermaisen pehmeänä vaahtona, joka muistuttaa lähinnä sheivausvaahtoa. Tuotteen koostumus hemmotteleekin hajuaisin lisäksi myös tuntoaistia. 

Biothem Bath Therapy Relaxing Blend Suihkuvaahto kokemuksia Ostolakossa Virve Vee blogi

Täyteläinen vaahto tuntuu iholla miellyttävältä ja jopa kosteuttavalta. Iho jää sen jäljiltä pehmeäksi, puhtaaksi ja kevyesti tuoksuvaksi, mutta tuoksu ei kuitenkaan jää iholle leijailemaan häiritsevän vahvana liian pitkäksi aikaa. 

Täytyy myös sanoa, että tykkään ihan erityisesti siitä, kuinka kauniilta marjaisan pinkki purkki kylppärissä näyttää!

Vaikka odotinkin kieli pitkällä, että pääsen käyttämään jo ostamaani LUSHin palasaippuaa, oli tämän hyvin riittoisan oloisen vaahdon kokeilu silti varsin mieluisa juttu ja sai minut uteliaaksi myös muiden Biotherm Bath Therapy -tuotteiden suhteen.

*Kaikki Biotherm Bath Therapy -tuotteet löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä ja näillä erittäin riittoisilla suihkuvaahdoilla on hintaa vain alle 10 euroa, mikä todellakin tuntuu hyvin edulliselta Biotherm-tuotteiksi.

Biothem Bath Therapy Relaxing Blend Suihkuvaahto kokemuksia Ostolakossa Virve Vee blogi

Oletteko jo kokeilleet Biotherm Bath Therapy -vartalotuotteita?


Lue myös:

Molton Brown – ylellisyyttä arjen suihkuhetkiin

Tämän vuoksi öljy ei ole paras tuote kosteuttamaan ihoa

4 kommenttia artikkeliin ”Tämä tuoksuva suihkuvaahto tuo arkeen hemmottelua”

 1. Mulla tuollainen ajatusten flow-hetki on juuri ennen nukahtamista. Hyviä ideoita suorastaan vilisee päässä, mutta aamulla mietin, mitäköhän ne ”hyvät ideat” oikein olikaan? Nukkumatti on ilmeisesti ryövännyt ne multa.

  Noita Biothermin uutuuksia olen katsellut moneenkin otteeseen sillä silmällä, mutta jotenkin kuvittelen niiden tuoksut liian hentoisiksi omaan nenääni, ainakin vartalovoipurkkien tuoksujen perusteella. Ehkä suihkuvaahdon tuoksu on voimakkaampi? Ritualsejakin ostin Tukholman reissulta pari erilaista, mutta ovat jääneet unholaan muutaman kokeilun jälkeen.

  Tahtoo töpäköitä suihkutuoksuja! 😀

  • Tässä suihkuvaahdossa on ainakin minusta aika töpäkkä tuoksu ja tuoksuu iholla jonkun aikaa. Olen käyttänyt usein käsienkin pesussa ja tuoksu kyllä pysyy käsien iholla hetken eikä ihan heti katoa. 🙂

 2. Muutama päivä sitten kotiutin juuri tämän tuoksuisen vartalonhoitopakkauksen 15 eurolla Sokoksen poistomyynnistä. Yllätyin silti yksittäisten tuotteiden hyllyhinnoista, tosiaan edullisempaa Biothermiä. Jäin aprikoimaan, että onko laadussa tingitty. Tuoksu kuitenkin vakuutti ostamaan sekä voiteen tuntuma kämmenselälle testattuna 🙂

 3. Mentalisti Pete Poskiparta neuvoo konstin, jonka avulla muistaa asioita. ” Laita herätyskello eri paikkaan ja ajattele samalla muistettavaa asiaa. Aamulla, kun näet kellon muistat asian”.
  Biothermin vartalovoiteet ovat ihania! Ne punppupullossa olevat. Näitä, hämmästyttävän edullisia, on ostettava! Minkälainen tuoksu noissa muissa mahtaa olla?

Kommentointi on suljettu.