Kaikki korealaisesta ihonhoidosta ja kosmetiikasta

*Sis. mainoslinkkejä

Löydät tältä sivulta linkit blogipostauksiini, joka tarjoavat kaiken mahdollisen tiedon korealaisesta kosmetiikasta ja korealaisesta ihonhoidosta.

Näiden postausten avulla opit, millainen on korealainen ihonhoitorutiini, mitkä ovat korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet ja kuinka korealainen ihonhoitorutiini tehdään.

Jos haluat lisää tietoa korealaisesta ihonhoitorutiinista, suosittelen lukemaan kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon.


Korealainen kosmetiikka

Miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua? – Kaikki puhuvat korealaisesta kosmetiikasta, mutta mikä siinä on niin erityistä? Uskon, että selitys korealaisen kosmetiikan suosiolle rakentuu yksinkertaisesta yhtälöstä: korealainen kosmetiikka yhdistää nopeasti tuloksia tuovan ja elämyksellisen ihonhoidon laadukkaisiin, mutta silti edullisiin tuotteisiin. Se tekee ihonhoidosta sekä hauskaa että palkitsevaa. Tämä postaus selventää neljää tekijää korealaisen kosmetiikan suosion taustalla.

Lasi-iho, hunajaiho ja pilvetön iho – tällaista ihoa Etelä-Koreassa tavoitellaan – Korealaisen kauneudenhoidon keskiössä on virheetön iho, jolla on monta erilaista nimeä. Tämä postaus esittelee, millainen korealaisten ihanneiho ja miltä se näyttää.


Korealainen ihonhoitorutiini

Korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet ja järjestys – Tämä postaus selventää, mikä on korealaisen ihonhoitorutiinin oikea järjestys ja miksi mikäkin vaihe tehdään. Kun rutiinin vaiheet ymmärtää, voi itselleen luoda sopivan ihonhoitorutiinin – todellisuudessa nimittäin koko 10-vaiheista rutiinia ei liiemmin tehdä.

Näin luot oman ihonhoitorutiinin – Tämä postaus opastaa, kuinka oma ihonhoitorutiini luodaan. Postaus sisältää vinkit sekä yksinkertaiseen ihonhoitoon että edistyneeseen ihonhoitorutiiniin. Postauksessa on myös vinkkejä apuvälineistä, joilla omaa ihonhoitorutiinia voi tehostaa.

Korealainen ihonhoitorutiini markettituotteilla – Korealainen ihonhoitorutiini ei tarkoita, että jokainen ihonhoitorutiinin tuote tulisi olla Koreassa valmistettu. Tämä postaus opastaa, millaisilla markettituotteilla itselleen voi luoda korealaisen ihonhoitorutiinin ja mitä vaiheita korealaiseen ihonhoitorutiiniin kuuluu.

Ikääntyvän ihon korealainen ihonhoitorutiini – Tämä postaus antaa neuvoja siihen, millaisilla tuotteilla syntyy ikääntyvän ihon anti-age-vaikutteinen korealainen ihonhoitorutiini. Postaus opastaa, mitä vaiheita siihen kuuluu ja antaa vinkkejä rutiiniin sopiviin tuotteisiin.

8 myyttiä korealaisesta kosmetiikasta – Korealaiseen kosmetiikkaan ja ihonhoitoon liittyy runsaasti harhaluuloja. Moni esimerkiksi luulee, että ihoa tulee hoitaa aamuisin ja iltaisin kymmenessä vaiheessa, korealainen ihonhoito vie paljon aikaa tai että korealainen ihonhoitorutiini vaatisi korealaiset ihonhoitotuotteet. Tämä postaus kumoaa kahdeksan yleisintä myyttiä.

Näin saat heleältä näyttävän ihon – Korealaisen kauneusihanteen mukainen iho näyttää heleältä. Tämä postaus summaa seitsemän parasta vinkkiä heleään ihoon.


Korealainen ihonpuhdistus

Kaikki puhdistusöljyistä – Tämä postaus kertoo kaiken mahdollisen puhdistusöljyistä, niiden käytöstä ja valinnasta sekä kumoaa puhdistusöljyihin liittyviä harhakäsityksiä.

Kaksoispuhdistus: Mikä, miksi, milloin ja miten? – Korealainen ihonhoitorutiini lähtee kaksoispuhdistuksesta. Tämä postaus selventää, mitä kaksoispuhdistus tarkoittaa, miksi iho kannattaa kaksoispuhdistaa, milloin kaksoispuhdistus tulee tehdä sekä opastaa, miten kaksoispuhdistus tehdään.

Parempi kaksoispuhdistus 1 + 1 -tekniikalla – Kaksoispuhdistuksen tarkoitus on puhdistaa iho tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Moni kuitenkin tekee tietämättään kaksoispuhdistuksessa hyvin yleisen virheen, jonka vuoksi lopputulos ei ole paras mahdollinen. Tämä postaus opettaa tekniikan, jolla kaksoispuhdistuksen lopputuloksesta saa parhaan.

Ihon kolmoispuhdistus – Jos iholla käyttää runsaasti meikkiä, voi iho kaivata kaksoispuhdistuksen sijaan kolmoispuhdistusta. Tämä postaus selventää, mistä kolmoispuhdistuksessa on kyse, kenelle se sopii ja kuinka se tehdään.

Apua, puhdistusöljy tukkii ihoani! – Korealainen kaksoispuhdistus alkaa puhdistusöljyllä, mutta moni pelkää, että ihon puhdistaminen öljyllä tukkisi ihon. Tämä postaus selventää, miksi kaksoispuhdistus ei tuki ihoa ja neuvoo, mikä virhe ihonpuhdistustuksessa tapahtuu, jos puhdistusöljy pääsee tukkimaan ihoa.

Tehosta ihonhoitoa luopumalla kasvopyyhkeestä – Tavallisesti korealaisessa ihonhoitorutiinissa ihonhoitoa täydennetään lisäämällä tuotteita, mutta on kuitenkin yksi juttu, jonka korealaiset kehottavat jättämään ihonhoidosta pois ja se on kasvopyyhe. Tämä postaus selittää, miksi kasvopyyhettä ei kannata käyttää ja miksi iho voi paremmin ilman sitä.

Tämän vuoksi ihonpuhdistustuote kannattaa aina vaahdottaa – Korealaisen ihonhoitorutiinin toinen vaihe on puhdistusvaahto. Osa puhdistusvaahdoista pumppautuu pullosta ulos kuohkeana vaahtona, mutta eivät kaikki. Tämä postaus selventää, miksi puhdistusgeelit ja puhdistusvoiteet kannattaa aina vaahdottaa ennen kuin ne levittää kasvoille.

Postauksia korealaisista puhdistusöljyistä

Banila Co. Clean It Zerokiinteä puhdistusbalmi
Etude House Real Art Cleansing Oilsyväpuhdistava puhdistusöljy
Heimish All Clean Balmkiinteä puhdistusbalmi
Innisfree Apple Seed Cleansing Oil täyteläinen puhdistusöljy
The Face Shop Rice Water Bright Light Cleansing Oilohut puhdistusöljy
Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oilohut puhdistusöljy
Whamisa Organic Flowers Cleansing Oilsertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Postauksia korealaisista ihonpuhdistustuotteista

CAOLION O2 Sparkling Blackhead Soappalasaippua kasvoille
COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanserpuhdistusgeeli
Huxley Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist puhdistusgeeli
Neogen Real Fresh Foam Green Teapuhdistusvaahto
Saippuapaperit käsien puhdistukseen

Postauksia korealaisista puhdistusvesistä

Dr.Jart+ Dermaclear Micro Water 
Neogen Real Flower Cleansing Water
Son & Park Beauty Water


Korealainen kasvokuorinta

Mihin aikaan päivästä iho tulisi kuoria? – Korealaisen ihonhoitorutiinin kolmas vaihe on kasvokuorinta. Moni kuorii kasvot iltaisin, mutta itseasiassa joskus iho voikin olla parempi kuoria aamuisin. Tämä postaus selventää, mikä on optimaalisin aika päivästä kuoria kasvojen iho.

Paras rakeeton kuorinta – Korealaisessa ihonhoidossa suositaan rakeellisten kuorinta-aineiden sijaan rakeettomia kuorintoja, sillä perinteiset rakeelliset kuorinnat saattavat ärsyttää ihoa mekaanisella hankauksella. Happokuorinnat voivat nekin olla täpäkkää tavaraa herkälle iholle. Tässä postauksessa jaan oman korealaisen kuorintasuosikkini.

Postauksia korealaisista kuorintatuotteista kasvoille

Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gelrakeeton kuorinta
Neogen Bio-Peel Gauze Peelingkuorintalaput


Korealainen kasvovesi, hoitovesi ja hoitoneste

Miksi kasvovettä kannattaa käyttää – Kasvoveden hoetaan olevan tuote, joka viimeistelee ihonpuhdistuksen, mutta mitä se itseasiassa tarkoittaa? Tämä postaus selventää, mitä hyötyä kasvovedestä on ja miksi on tärkeää, että ihon pH tasapainotetaan kasvovedellä ihonpuhdistuksen jälkeen.

Mitä eroa on kasvovedellä, hoitovedellä ja hoitonesteellä? – Korealaisessa ihonhoidossa käytetään runsaasti erilaisia nestemäisiä ihonhoitotuotteita ja ne voivat helposti laittaa pään pyörälle. Tämä postaus selventää, mitä niillä on keskenään eroa ja kuinka niitä käytetään yhdessä tai erikseen.

5 tapaa käyttää kosteuttavaa kasvosuihketta – Korealaisen ihonhoidon sydämessä on ajatus täydellisen kosteutetusta ihosta. Yksi helppo tuote kosteuttaa ihoa päivän aikana on kosteuttava kasvosuihke. Tämä postaus kertoo viisi erilaista tapaa, joilla kosteuttavaa kasvosuihketta voi käyttää, jotta iho pysyy täyteläisen kosteutettuna ja voi hyvin.

7 Skin Method – paras vinkkini kaikkien ihotyyppien tehokosteuteukseen – Korealaiset tehokosteuttavat ihoaan kerrostamalla kasvovesiä ja hoitonesteitä. Tämä postaus selventää, mistä 7 Skin Method -nimellä tunnetussa kikassa on kyse ja kuinka sitä tehdään.

Postauksia korealaisista kasvovesistä

Benton Aloe BHA Skin Toner kasvovesi epäpuhtaalle iholle
E Nature Squeeze Green Watery Tonerkasvovesi normaalista sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle
Etude House Moistfull Collagen Facial Tonerkostauttava kasvovesi
Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract Itkosteuttava kasvovesi
Innisfree Jeju Bamboo Roll on Cooling Skinviilentävä kasvovesi
Isntree Hyaluronic Acid Tonerkosteuttava kasvovesi
Klairs Supple Preparation Facial Tonermonikäyttöinen kosteuttava kasvovesi
Laneige Fresh Calming Tonerkasvovesi sekaiholle
Secret Key Hyaluron Soft Micro-Peel Tonerkosteuttava ja kuoriva kasvovesi
Skinfood Premium Avocado Rich Toneremulsiomainen kasvovesi kuivalle iholle
THANK YOU FARMER True Water Deep Tonerkasvovesi kosteusköyhälle iholle
Whamisa Organic Flowers Toner Original  – korealainen luonnonkosmetiikan kasvovesi

Postauksia korealaisista hoitonesteistä

Blithe Vital Treatment 9 Essential Seedsravitseva ja kosteuttava hoitoneste
COSRX BHA Blackhead Power Liquid – hoitoneste mustapäille ja epäpuhtauksille
COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essencekosteuttava ja ihoa korjaava hoitoneste
Holika Holika 3 Seconds Starterkosteuttava hoitoneste

Postauksia korealaisista kasvosuihkeista

Cremorlab Mineral Water Mist
Mamonde Floral Hydro Mist
Holika Holika Good Cera Super Ceramide Mist
Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist 


Korealainen seerumi

Mikä seerumi on? Miten ja miksi seerumia käytetään? – Seerumi on ihonhoitoturutiinin tehokkain tuote, sillä se on ladattu täyteen ihoa mahdollisimman tehokkaasti hoitavia aineita. Seerumista puhutaankin ihonhoitorutiinin työjuhtana, joka tuo avun ihon ongelmiin. Tämä postaus summaa kaiken seerumien käytöstä.

Mitä eroa on seerumilla ja kasvoöljyllä? – Moni käyttää kasvoöljyjä seerumien tapaan, mutta tosiasiassa niitä kuuluu käyttää aivan eri tavalla. Tämä postaus selventää, kuinka kasvoöljyä oikeaoppisesti käytetään ja miksi sen paikka ei ole kosteusvoiteen alla vaan päällä.

Postauksia korealaisista seerumeista

Innisfree The Green Tea Seed Serum – antioksidanttinen kasvoseerumi
Klairs Freshly Juiced Vitamin C Serumkirkastava ja ravitseva kasvoseerumi
Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Borabit Ampoulekorjaava kasvoseerumi
THANK YOU FARMER True Water Deep Serumkosteuttava kasvoseerumi
The SAEM Power Ampoule Hydra Hyaluronic Acid-5 kosteuttava kasvoseerumi


Korealaiset kangasnaamiot

Kangasnaamiohypen syvin olemus – Tämä postaus selventää, miksi korealaiset kangasnaamiot ovat niin suosittuja. Postaus selventää, miksi erityisesti aasialaiset ovat hurahtaneet niihin ja esittelee, kuinka kangasnaamiot hyppivät Tokion reissullani silmilleni joka paikasta.

Ovatko kangasnaamiot parempia kuin muut kasvonaamiot? – Kangasnaamiot ovat todella suosittuja, mutta ne eivät välttämättä ole muita naamioita parempia. Kyse onkin enemmän siitä, mitä naamion tahtoo iholle tekevän. Tämä postaus kertoo, koska kangasnaamio on perinteisiä naamioita parempi valinta ja koska taas ei.

Tehovinkit kangasnaamioiden käyttöön – Jos kangasnaamioistaan haluaa saada kaikki mahdolliset tehot irti, kannattaa lukea tämä postaus. Moni nimittäin luulee, että kangasnaamio korvaa muita ihonhoitotuotteita, vaikka oikeasti paras lopputulos syntyy, kun muita ihonhoitotuotteita käyttää yhdessä naamion kanssa. Postaus selventää, missä järjestyksessä ihonhoitotuotteita käytetään yhdessä kangasnaamion kanssa.

Nerokas keino tehostaa kangasnaamion vaikutusta – Kangasnaamiopussin pohjalle jää naamion käytön jälkeen usein paljon ylimääräistä nestettä. Moni sivelee tämä nesteen iholle naamion käytön jälkeen, mutta todellisuudessa naamiostaan saa enemmän irti, jos homman tekee toisinpäin. Postaus selventää, mitä tällä tarkoitan.

Näin saat kangasnaamion asettumaan kasvoille paremmin – Monet kangasnaamiot istuvat kasvoille huonosti. Tässä postauksessa näytän, kuinka kangasnaamion saa helposti asettumaan kasvoille paremmin, jolloin sen käyttö on mukavampaa ja sen aktiiviaineet voivat myös päästä imeytymään iholle tehokkaammin.

Roskattomampi vaihtoehto kangasnaamiolle – Yksittäispakatut kangasnaamiot ovat kertakäyttöisiä, joten moni voi haluta välttää niiden käyttöä. Tämä postaus antaa vinkin siihen, kuinka iholle voi juottaa tehokasta kosteutusta kangasnaamion tapaan ilman turhaa jätettä.

Postauksia korealaisista kangasnaamioista

AprilSkin Magic Snow Maskkirkastava kangasnaamio
AprilSkin Honey & Red Ginsengenergisoiva kangasnaamio
AprilSkin Mummy Mud Maskmutakangasnaamio
Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet
Innisfree It’s Real Squeeze Maskerilaisia kangasnaamioita
It’S SKIN The Fresherilaisia kangasnaamioita
Mamonde Flower Essence Mask – erilaisia kangasnaamioita
MediHeal Mogongtox Soda Bubble Sheetvaahtoava kangasnaamio
Neogen Knit Maskneulottu kangasnaamio
Oozoo Face Injection Maskinjektiokangasnaamio
Skin79 Pore Bubble Cleansing Maskvaahtoava kangasnaamio
Skin79 10″ Magic Quick Mask – pikanaamio
The Saem Believe Me Heating Mask Sheetlämpenevä kangasnaamio
TonyMoly I’m Realerilaisia kangasnaamioita

Postauksia muista korealaisista naamioista

Blithe Patting Water Packnestemäinen kasvonaamio
Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Maskvaahtoava, puhdistava kasvonaamio
Etude Housen Fresh Cup Modeling Mask – kumiseksi kuivuva naamio
Lindsay Modeling Maskkumiseksi kuivuva naamio
RiRe Essential Hydrogel Mask Packsuihkutettava kasvonaamio
Skinfood Black Sugar Mask Wash Offkuoriva kasvonaamio
Skinfood Coconut Sugar Mask Wash Offkuoriva kasvonaamio
Skinfood Sugar Topping Masknaamioon sekoitettava lisätuote
Skinmison Pore Beauty Nose Packtehotuote mustapäiden poistoon
Tako Packmustapäälaastari
Tosowoong Cocoon Monster Packhuokosia supistava kasvonaamio
Laneige Lip Sleeping Maskyönaamio huulille

Korealainen kosteusvoide kasvoille

Mitä eroa on yövoiteella ja päivävoiteella? – Päivävoiteen ja yövoiteen ero voi olla niiden koostumuksessa, mutta samaa tuotetta voi toisinaan käyttää myös yöllä ja päivällä. Tosiasiassa kyse onkin siitä, että ihon tarpeet voivat olla erilaiset ei aikaan vuorokaudesta. Postaus kertoo, mitä iho kaipaa yöllä ja mitä taas päivällä, sekä kuinka se vaikuttaa kosteusvoiteen valintaan.


Korealainen yönaamio

Mikä yönaamio on? – Korealaisen ihonhoitorutiinin viimeinen vaihe on illalla yönaamio. Tämä postaus selvittää, mikä korealainen yönaamio on, kuinka yönaamiota käytetään ja mitä hyötyä yönaamion käytöstä on iholle.

Postauksia korealaisista yönaamioista

Etude House Bubble Tea Sleeping Pack

Laneige Water Sleeping Mask

 

Korealainen aurinkovoide

Tämän vuoksi korealaiset aurinkosuojat ovat parhaita – Korealaiset ovat mestareita tekemään ohuita ja iholla miellyttävältä tuntuvia aurinkosuojatuotteita. Toisin kuin länsimaalaisissa aurinkosuojatuotteissa, merkitään korealaisiin tuotteisiin myös, kuinka tehokkaan suojan ne tuovat ihoa ikäännyttävältä UVA-säteilyltä. Tämä postaus summaa, mitä erityistä korealaisissa aurinkovoiteissa on ja miksi niitä kannattaa suosia.

Tämän vuoksi en enää suosittele suojakertoimellisia päivävoiteita – Monissa päivävoiteissa on mukana suojakerroin, mutta itse en ole suojakertoimellisten päivävoiteiden fani, vaan valitsen mielummin korealaiseen tapaan erillisen aurinkosuojatuotteen. Tämä postaus selventää syitä tähän.

Tiesitkö tämän aurinkosuojatuotteen SPF-merkinnöistä? – Eurooppalaiset ja aasialaiset kosmetiikkabrändit eivät pelaa täysin samoilla määräyksillä ja lainsäädännöillä. Tämä postaus selventää korealaisten aurinkosuojatuotteiden ja niiden merkintöjen eroavaisuuksia länsimaalaisiin aurinkosuojatuotteisiin verrattuna.

Korealaiset meikit

Korealainen tyynymeikkivoide on upean meikkipohjan salaisuus – Korealaisen meikkipohjan avaintuote on tyynymeikkivoide. Tämä postaus selventää, miksi tyynymeikkivoiteet ovat Etelä-Koreassa niin suosittuja, kuinka niitä käytetään ja miksi niillä syntyy niin upea lopputulos tavalliseen meikkivoiteeseen verrattuna.

Miksi eteläkorealaisilla on pakkomielle kauneuteen? – Täydellinen iho ja virheetön kauneus liittyvät korealaiseen kauneusihanteeseen vahvasti. Tämä postaus selventää, mistä se johtuu ja paljon syväälisempää korealaisen kauneuden ihannoinnin taustalla on.

Ihon tasapainottavat Barrier Booster -tuotteet tekevät tuloaan – Barrier Booster tuotteet ovat Etelä-Koreassa trendikkäitä, sillä ne auttavat vahvistamaan ja suojaamaan ihoa, jotta iho voi hyvin. Postaus summaa, mistä barrier booster -tuotteissa on kyse, kenelle ne sopivat ja kuinka niitä käytetään.

Trend allert: Tone-Up-tuotteet – Korealaiset rakastavat heleää ja tasaisen sävyistä ihoa. Yksi uusimmista korealaisia tuotekategorioista ovat tone-up-tuotteet, joita näkyy markkinoilla yhä enemmän. Tämä postaus kertoo, mitä tone-up-tuotteet ovat, kenelle ne sopivat ja kuinka niitä käytetään.

Onko suunhoito tulevaisuuden kauneustrendi? – Paitsi että korealaiset hoitavat ahkerasti ihoaan, huolehtivat he hyvin myös hampaistaan. Kerron postauksessa mielenkiintoisista havainnoista, joita tähän ilmiöön liittyen tein, kun matkustin Souliin.

Miksi korealainen kosmetiikka on luotettavaa ja laadukasta – Moni epäilee, onko korealainen kosmetiikkaturvallista. Tämä postaus selventää korealaista kosmetiikan lainsäädäntöä ja kertoo, miksi korealaiseen kosmetiikkaan voi luottaa. Postaus myös tarkentaa, mitä eroa on korealaisella ja esimerkiksi kiinalaisella kosmetiikalla.

Voidepurkissa lukee whitening! – Vaalentaako korealainen kosmetiikka ihoa? – Moni säikähtää korealaisissa kosmetiikkatuotteissa lukevaa whitening-sanaa ja pelkää tuotteen vaalentavan ihoa. Tosiasiassa kyse on kulttuurierosta eikä sanalla tarkoiteta ihoa vaalentavaa, vaan kirkastavaa ja heleyttävää tuotetta. Postaus selventää ilmiötä ja kertoo, miksi whitening-tuotteet sopivat täydellisesti kaikille.

Japanilainen vs korealainen ihonhoito – näin ne eroavat – Japanilainen kosmetiikka ja korealainen kosmetiikka ovat samankaltaisia, mutta japanilaisen ihonhoidon ja korealaisen ihonhoidon periaate on kuitenkin hyvin erilainen. Postaus kertoo, millaisia tuotteita japanilaiset ihonhoidossaan käyttävät ja vertaa japanilaista ihonhoitorutiinia korealaiseen ihonhoitorutiiniin.

Kuinka paljon korealaiset miehet käyttävät kosmetiikkaa? – Usein kuulee puhuttavan, että Koreassa myös miehet käyttävät kosmetiikkaa. Tämä postaus kertoo, kuinka paljon korealaiset miehet hoitavat ihoaan ja valottaa Etelä-Korean miesten meikkien markkinoita.

Onko Koreassa luonnonkosmetiikkaa? – Korealaiset kosmetiikkatuotteet sisältävät paljon luonnonmukaisia ainesosia, mutta ne ovat vain harvoin puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Postaus selventää, kuinka korealaiset luonnonkosmetiikan kokevat ja kertoo, miksi sertifioitu luonnonkosmetiikka ei ole Etelä-Koreassa suosittua.

Korealaisen kosmetiikan maahantuonti – Miksi Suomen markkinoilta puuttuu niin monta kiinnostavaa korealaista kosmetiikkamerkkiä, vaikka niille taatusti olisi kysyntää? Tämä postaus kertoo, miksi korealaisen kosmetiikan maahantuonti ei ole niin helppoa ja mitä kaikkia haasteita maahantuoja voi kohdata. Samalla postaus selventää, miksi kaikki korealaiset yritykset eivät edes halua tulla Suomen markkinoille.

Get It Beauty – maailman hauskin kosmetiikkashow – Jos korealainen kosmetiikka kiinnostaa, suosittelen tutustumaan Etelä-Korean suosituimpaan television kosmetiikkaohjelmaan. Ohjelmaa voi katsoa englanniksi tekstitettynä verkosta ja siitä voi bongailla tuotteita, joista tulee Etelä-Koreassa uusia hittejä.

Korealaisia kosmetiikkamerkkejä

Jos haluat tutustua suosittuihin korealaisiin kosmetiikkamerkkeihin, lue nämä postaukseni:

5 tutustumisen arvoista K-Beauty-merkkiä
Benton – Tähän korealaiseen merkkiin kannattaa tutustua!
Blithe – innovatiivinen korealainen kosmetiikkasarja
COSRX – maailman parhaasta mustapäänesteestä tunnettu kulttimerkki
E Nature – minimalistista silmää miellyttävää K-Beautya
Etude House – What’s the thing?
Holika Holika tekee ihonhoidosta hauskaa
Holika Holikan 7 suosituinta tuotetta
Huxley – korealaisten lentoemäntien suosikkimerkki
Innisfree The Minimum – ihonhoitotuotteita herkälle iholle
Mamonde – supersuosittu korelainen tuotemerkki, josta et ehkä ole kuullut
Mizon – hypetetty K-Beauty-merkki
PACKage – naamiomerkki, joka hurmaa välittömästi
Polatam: kangasnaamioiden kuningatar
Skin79 – huippuhauska korealainen tuotemerkki 
THANK YOU FARMER – rehellistä ihonhoitoa
”Korealainen” tuotemerkki, jonka tuotteita ei kannata ostaa

Muita postauksia aiheesta

Tämän vuoksi korealaiset rakastavat papiljotteja – Tiesitkö, että Soulin kaduilla kävellessä ja kahviloissa tai metrossa istuskellessa on aivan normaalia nähdä ihmisiä papiljotti päässä? Tämä postaus kertoo, mistä tämä hullulta kuulostava juttu johtuu.

Mistä korealaista kosmetiikkaa voi ostaa Suomessa?

Moni suomalainen verkkokauppa myy korealaista kosmetiikkaa ja korealaisia ihonhoitotuotteita. Verkkokauppojen valikoima vaihtelee hieman keskenään.

Korealaista kosmetiikkaa voi ostaa Suomessa esimerkiksi näistä verkkokaupoista:

*Bearel – Suomen ensimmäinen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa.

*Bangerhead – Paljon korealaista kosmetiikkaa.

*Eleven – Korealaista kosmetiikkaa suomenkielisestä verkkokaupasta.

*Lyko – Paljon korealaisen kosmetiikan tuotteita.

*Kicks – Kompakti valikoima suosittuja tuotteita.

*Nobe – Suomalaisen maahantuojan oma verkkokauppa.

*Nordicfeel – Suosittuja korealaisia kosmetiikkatuotteita edulliseen hintaan.

*Osta kirjani Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon täältä.

Virve Fredman täydellinen iho kirja