Kulmakynälöytö: IsaDora Precision Brow Pen, 74 Taupe

*Sis. mainoslinkin

When I was little I never thought eyebrows would ever be this important to me.

Lause, joka hymyilyttää ja jopa naurattaa, mutta ennen kaikkea saa nyökkäilemään. Kun olin nuori ja jopa vielä silloin kun olin teini-ikäisenä alkanut meikata, eivät kulmakarvat koskaan olleet kasvoissani se kohta, johon olisin edes ajatellut olevan tarvetta kiinnittää huomiota. Usean vuoden ajan en meikannut niitä, sitten nypin niitä vähän liikaa ja yritin tasoitella tilannetta kulmakynän kanssa, mutta vielä pitkään elin maailmassa, jossa kulmakarvat eivät oikeasti olleet niin tärkeä juttu.

IsaDora Precision Brow Pen

Jokainen on varmasti kuitenkin huomannut, että muutaman viimevuoden aikana jokaisen teinitytön toivelistalla perinteisesti olleen oman hevosen on alkanut korvata toive täydellisistä kulmakarvoista. Kulmakarvakeskeisyys on toisaalta jopa hieman rasittava ilmiö meille, joilla ei ole luonnostaan ”hyviä” kulmakarvoja, mutta toisaalta kulmakarvoihin satsaaminen on loistava juttu, sillä kulmakarvat todellakin kehystävät kasvot ja vaikuttavat ilmeeseen huomattavasti.

IsaDora Precision Brow Pen

Koska minua ei tosiaan ole siunattu täydellisillä kulmakarvoilla eikä karvoja kasva sopiviin paikkoihin siitäkään huolimatta, että olen jo parisen vuotta sitten lopettanut nyppimisen lähes täysin ja keskittynyt vain yksittäisten hajakarvojen poistoon, etsin jatkuvasti ongelmakulmilleni tasapainoksi täydellisiä kulmatuotteita.

Yksi viimeisimmistä blogikokeiluun saamistani tuotteista on ollut IsaDoran uudehko Precision Brow Pen, joka tekee nimensä mukaisesti todella tarkkaa jälkeä.

IsaDora Precision Brow Pen

Kulmakarvat ovat se meikin osa-alue, jotka mittaavat ja ilmentävät meikkaajan kuvateiteellisia lahjoja. Meikäläisellä ne lahjat ovat täysin olemattomat, joten varsinkin tarkkaa vetoa tekevät pienet kulmakynät ovat mukava valinta. Niillä on helppoa hahmotella pieniä karvoja sinne, mistä karvoja puuttuu ja luonnollinen lopputulos tulee melko vaivatta.

IsaDora Precision Brow Pen

IsaDoran Precision Brow -kulmakyniä on saatavilla kolmessa sävyssä: Tummanruskea 70 Dark Brow, lämpimänruskea 72 Medium Brown sekä viileähkö 74 Taupe. Kokeilin kaikki sävyt kulmiini ja ylivoimaisesti parhaaksi vaihtoehdoksi kaltaiselleni vaaleaverikölle osoittautui sävy 74 Taupe, joka on oikestaan varmasti todella monille sopiva sävy ja ansaitsee siksi ihan erityistä hypetystä ja huomiota.

IsaDora Precision Brow Pen
70 Dark Brow, 72 Medium Brown ja 74 Taupe.

Taupe antaa kulmiin sävyä sopivasti ilman, että lopputulos on liian punertava tai kova. Kierrettävän kynän kapealla kärjellä on kätevää hahmotella kulman muotoa hieman uusiksi ja lisätä kulmiin sävyä, joka näyttää luonnolliselta. Tykkään itse eniten melko luonnolliselta näyttävästä lopputuloksesta enkä edes osaisi tehdä vahvalinjaisia Instagram-kulmia, joten varsinkin kulmien muodon hahmottelussa ja korjaamisessa tämä pikkutarkka kynä on ollut loistava.

IsaDora Precision Brow Pen

Erityisen mukavaa kynässä on sen vedenkestävä koostumus, joka varmistaa, että kulmakarvat pysyvät kauniina myös näin hikoiluttavilla kesäkeleillä (joita ainakin toivottavasti on tulossa). Kynien koostumus on muutenkin sopivan vahamainen, eli ei liian pehmeä ja sen myötä suttaantuva, mutta ei  myöskään liian kova, kuiva tai puuterimainenkaan.

IsaDora Precision Brow Pen

Heittäisinkin jopa kehiin väitteen, että tämä pikkutarkka tapaus voisikin kyetä jopa haastamaan huippuhypetetyn Anastasia Brow Wiz -kulmakynän, jolla on tähän verrattuna tuplasti hintaa. Jos haussa on siis uusi kulmakynä, niin tämä IsaDoran kynä ja erityisesti sen sävy Taupe kannattaa laittaa harkintaan!

*IsaDora Precision Brow Pen -kulmakynät löytyvät myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

IsaDora Precision Brow Pen

Onko joku kokeillut IsaDora Precision Brow Pen -kulmakyniä? 

2 kommenttia artikkeliin ”Kulmakynälöytö: IsaDora Precision Brow Pen, 74 Taupe”

  1. Täytyykin panna muistiin tuo kynä!

    Viitisentoista vuotta sitten muuten teininä ihmettelin, miksi kaikki julkimot tuntuivat naistenlehdissä nimeävän tärkeimmäksi meikkituotteekseen ripsarin. Eihän se edes näy juuri mihinkään (ainakaan omien miinusmerkkisten lasieni takaa), kun taas kulmakynällä saa tehtyä oikeasti näkyvää ja kokonaisuuteen vaikuttavaa jälkeä, vaikkei mitään instagram-kulmia tavoittelisikaan.

Kommentointi on suljettu.