Kätevät finnitarrat – hyvästit ihonalaisille pahkuroille

*Sis. mainoslinkin

Yksi erikoisen oloinen, mutta samalla varsin järkevän ja erityisesti tarpeeseen tulevan oloinen tuote olivat Missha-merkin Speedy Solution Anti Trouble Patch -finnitarrat.

Missha Speedy Solution

Olen käynyt ihoni kanssa vuosien aikana monta finnitaistelua, jotka ovat sisältäneet mm. kaksi Roaccutan-kuuria, pari antibioottikuuria sekä lukuisia hoitovoiteita ja täsmätuotteita – osa reseptillä ja osa ilman.

Vaikka viimeisestä lääkekuurista on jo useampi vuosi aikaa ja ihoni on suurimman osan ajasta varsin hyvässä kunnossa, tulee aina välillä kausia, joina esiin pukkaa jonkun verran näppyjä.

Pahimpia ovat aina tietysti ne ihonalaiset pahkurat, jotka kestävät ikuisuuden ja ovat välillä jopa varsin kipeitä.

Viimeisin tehotuotelöytöni on ollut Mario Badescun supersuosittu Drying Lotion, joka toimii ihollani loistavasti ”tavallisiin” näppylöihin.

Ihonalaisiin pahkuroihin se ei kuitenkaan pure niin hyvin, mutta onneksi olen löytänyt niille avuksi nämä Misshan tarralaput.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilasin loppukesäksi puhtaasta uteliaisuudesta paketillisen finnien hoitoon tarkoitettuja Missha Speedy Solution Anti Trouble Patch -tarroja.

Yksi paketti sisälsi kahdeksan liuskaa, joissa jokaisessa on 12 läpikuultavaa tarraa. Näppyjen päälle liimattavat tarrat sisältävät mm. salisyylihappoa, teepuuöljyä ja hyaluronihappoa, jotka auttavat taikomaan epäpuhtauksia kadoksiin.

Missha Speedy Solution

Minulla ei ollut minkäänlaisia ennakko-odotuksia lappuja kohtaan enkä rehellisesti sanottuna uskonut, että ne voisivat tehdä sen kummempia temppuja.

Yllätyinkin suuresti kun huomasin, kuinka loistaviksi laput osoittautuivat  nimenomaan ihonalaisten pahkuroiden hoidossa.

Parhaimmillaan olen saanut niiden avulla ihonalaiset finnit katoamaan jopa yhdessä yössä ja yleensä selkeä apu on tullut viimeistään toisena yönä.

Laput onnistuvat loistavasti taikomaan ihonalaisia pahkuroita kadoksiin ilman, että ne kuitenkaan kuivattavat ihoa.

Niitä voi käyttää myös muunkinlaisten näppyjen hoitoon, mutta itse koen nämä parhaiksi nimenomaan pahkuroille, jotka eivät ole puhjenneet ihon pinnalla näkyviksi näpyiksi.

Missha Speedy Solution

Vaikka laput on läpikuultavia, ei niitä silti tahdo välttämättä käyttää iholla päivällä – näkymättömiä ne eivät nimittäin ole. Itse olen lykännyt lapun paikoilleen illalla ihonpuhdistuksen jälkeen ja poistanut sen sitten aamulla ennen kasvopesua.

Omat lappuni ovat jälleen eBaysta ostettuja ja lappujen myyjiä löytyy täältä*.

Vastaavanlaisia finnitarroja voi ostaa Suomessa *Elevenin verkkokaupasta Holika Holikalta täältä tai *COSRX-merkiltä Cocopandan verkkokaupasta täältä.

Lue myös: Näppylät kuiviksi imevät korealaiset finnitarrat

Missha Speedy Solution

Onko joku muu kokeillut näitä tai vastaavia finnitarroja?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

10 kommenttia artikkeliin ”Kätevät finnitarrat – hyvästit ihonalaisille pahkuroille”

  1. Ooh, tämähän on tuttu tuote! Omani ostin Tallinnasta Kaubamajassa käydessäni. Kätevää näissä on kanssa se, että suojaa samalla 🙂 Liian usein havahtuu siihen, että tuli pyyhittyä likasilla käsillä ärtynyttä ihoa.. 😀

    • Joo, tai pahimmassa tapauksessa jopa vähän salaa puristeltua näppylää… 🙂

  2. Samanlaisia on monella merkillä, mm. COSRX. Voi kumpa vastaavia olisi ollut saatavilla vuosisatoja sitten, kun taistelin aknen kanssa… Silloin oli tarjolla lähinnä tujuja ’vessanpesuaineita’, joilla sai aikaan enemmän haittaa kuin hyötyä..

  3. Ei toiminut yhtään mulla. Ei ihonalaisiin taida oikeasti muu auttaa kuin aika ja kuivatus.

  4. Paras samanlainen tuote löytyy cosrx merkiltä, sen aknetarroja on hehkutettu ympäri internetiä. Itsekin testasin ja toimii jo puhjenneille finneille loistavasti (ei siis ihonalaisille ’näkymättömille’ pahkuroille). Käytin aina puhjenneen finnin päälle ja seuraavana aamuna sitä finniä enää tuskin näki. Suosittelen siis cosrx:n acne patch tarroja.

  5. Joo, COSRXin vastavia on kehuttu paljon. Nykyään on hoitavia vaihtoehtoja ja tepsiviä tuotteita paljon enemmän kuin muinoin, kun taistelin oman akneongelman kanssa .. 🙁 Silloin lähes järjestään joka ikinen finnientappoaine oli jotain vahvaa myrkkyä, joka näppyjen lisäksi tuhosi kaiken elollisen mennessään ja jätti jälkeensä karrelle palaneen ihon ..

Kommentointi on suljettu.