I’m going bananas with Tony Moly!

Minut tuntevat ihmiset tietävät, että olen melkoinen banaanifani. Laivalla töissä ollessani söin niin paljon henkilökunnalle tarjolla olevia banaaneja, että kollegani vitsailivatkin, että palkkani voitaisiin maksaa suoraan banaaneissa. Lapsuudesta asti kotonani on aina ollut banaaneja ja syönkin niitä lähes poikkeuksetta pari päivässä: yhden aamiaisella jogurtin/rahkan sekaan pilkottuna ja toisen (tai jopa kolmannenkin) päivän aikana yksinään tai kuten aamullakin. Vuositasolla puhutaan siis n. 700-1000 banaanista, eli kyllä, minua voi kutsua jo kovan luokan apinaksi.

Tony Moly Banana Sleeping Pack

Tämän pohjustuksen vuoksi ymmärtänette, miksi tämä tuote kiinnitti Tukholman Sephorassa käydessäni huomioni.

Tony Moly on korealainen kosmetiikkamerkki, joka on maailmalla tunnettu erityisesti veikeistä tuotteistaan. Merkillä on myös ”tavallisia” tuotteita, mutta nämä kujeilevamman näköiset tapaukset ovat niitä, jotka kiinittävät monien huomion. Sephora on ottanut Ruotsissa Tony Molyn tuotteita juuri valikoimiinsa ja iskin kärppänä apajille kotiuttaen niistä muutaman.

Tony Moly Banana Sleeping Pack

Banana Sleeping Pack on nimensä mukaisesti yönaamio, joka paitsi näyttää banaanilta myös tuoksuu sille. Tuoksu on kuin pehmeissä banaanikarkeissa, eli todella, todella herkullinen!

Tony Moly Banana Sleeping Pack

Paitsi että naamio on hauskan näköinen ja kuuloinen, on se myös tuotteena aivan loistava. Yönaamio on täyteläinen, muttei silti mikään klähmäisen paksu ja kosteuttaa ihoa todella hyvin. Rakastuin tähän jo ensimmäisellä käyttökerralla ja nyt kun käyttökertoja on takana muutama, olen kuljettanut tätä päivisin käsilaukussani esitellen tätä töissä jokaiselle, joka vaan on suostunut kuuntelemaan.

Naamio on kosteuttanut kasvojeni kuivia kohtia ja saanut ihoni tuntumaan ihanan pehmeältä aamuisin. Voisin käyttää tätä vaikka joka yö!

Tony Moly Banana Sleeping Pack

Katselin Tony Molyn tuotteita Koreassa käydessäni sillä silmällä, mutta en ostanut mitään. Tämän naamion myötä useampikin merkin tuote alkoi kuitenkin kiinnostaa kovasti, joten voi olla, että vaikka pitäisinkin näppini kurissa täällä Tukholmassa ollessani, kotiutuu kesäkuun Japanin reissulta muutama kiinnostava Tony Molyn tuote…

Tony Moly Banana Sleeping Pack

Onko joku muu kokeillut Tony Molyn tuotteita?

6 kommenttia artikkeliin ”I’m going bananas with Tony Moly!”

 1. Korealaisen kosmetiikan fanina yllätyin kun Tony Molyn tuote päätyi blogiisi 😀 Itse en sinänsä hirveästi ole Tony Molya kokeillut, ainoa tuote jota käytän säännöllisesti heiltä on Panda’s dream brightening eye stick joka on itseasiassa todella hyvä, varsinkin kun silmäpussit alkaa näkymään kauas asti 😉 Vaikka tuotteet on muotoillu niin että niitä voi helposti luulla ”halpistavaraksi” ja huonolaatuisiksi niin korealaiset osaavat kyllä hommansa, olen kokeillut todella monia merkkejä ja ainoastaan etude housen olen kokenut laadultaan hieman huonompana.
  Rakastan korealaisten kosmetiikkamerkkien käsirasvoja, toivottavasti sinäkin Virve saat käsiisi niitä kun käyt japanissa. Ne on paitsi hoitavia niin todella mukavan tuoksuisia ja usein pienissä pakkauksissa jotka on helppo kuljettaa eivätkä vie paljon tilaa. Toinen jota haluan suositella jos vain käsiisi saat niin on Nature Republicin Aloe vera 98% soothing gel, kaikki kaverini jotka ovat tätä kokeilleet ovat ikihyviksi ihastuneet. Minäkin erään kaverini suosituksesta ostin kun viimeksi koreassa kävin ja täytyy sanoa että en pettynyt, aivan kertakaikkisen ihana.

 2. Moi! En ole kokeillut kyseistä tuotetta, monia muita kylläkin 🙂 Vinkkinä vaan että Ebaysta löytyy edullisesti huikean paljon korealaista kosmetiikkaa, toimitukset yleensä ilmaisia ja saapuvatkin parissa viikossa 😉 Varmaan tiesitkin tän kyllä jo! Omia suosikkejani merkeistä on Tony Molyn lisäksi mm. Lioele, Cosrx ja Skinfood 🙂

 3. Wau, onko TonyMoly-merkkiä jo myynnissä Tukholmassa? Ruotsi on kaikessa nopea 🙂
  Tiesin tämän merkin söpöistä hedelmäpakkauksista, niitä on sekä yönaamiona että käsivoiteena (banaani laukussa päivän mittaan kulkee mukavasti…).. kuin myös huulirasvan muodossa.
  Itse olen kokeillut sitä persikantuoksuista huulivoidetta, ja oli ihan kiva tuote, vaikka ei kosteustehoiltaan parasta ollutkaan..
  Jo tuoksun takia voisin kokeilla joskus Mango-käsivoidetta.

  Katsoin jokin päivä sitten YouTube-videon korealaisesta fashion-mentaliteetista, ja siinä viitattiin yleisemminkin tähän Aasian söpöys-, koristelu-, ja kauneusihanteeseen. Siinä, missä länsimainen ajattelu ihailee käytännöllisyyttä niin vaatteissa kuin pakkauksissakin, (poikkeuksia aina on)… Koreassa esteettisyys ja kauneuden tavoittelu on omalla tasollaan. Näkyy niin vaatteissa, kuin kahvilojen koristelussakin.
  Näkemieni korealaispakkausten perusteella voin vain sanoa niin ja amen, mm. Etude House, Holika Holika ym. oikein kilpailevat söpöydellään.. tosin, virtaviivaisiakin pakkausmuotoja näkee, mm. COSRX, joka on tosi pelkistetty sisältönsä ja pullon muotojen suhteen.

 4. Tuo on niin parhautta! Oma putelo jo puolessa välissä ja tilaukseen menee kyllä uudestaan (kylläkin suoraan Koreasta kun on sen verran halvempi sieltä).

 5. Siis onko tää tosiaan sellainen, joka jätetään koko yöksi kasvoille? Hmmm… kuulostaa jännältä, en tiedä uskaltaisinko kokeilla. Itsellä kasvoissa iho on aika herkkä ja tuntuu olevan tosi tarkkaa, mistä se suuttuu ja mistä ei.

  • Kuuluu jättää yöksi, mutta jos iho on herkkä en ainakaan ensimmäisellä käyttökerralla uskaltaisi jättää yön yli iholle, vaan kokeilisin mielummin muutaman tunnin ajan illalla ettei vaan tule aamulla ikävää yllätystä. 🙂

Kommentointi on suljettu.