Kosmetiikka, NASA ja Mars kohtaavat

Kosmetiikkateollisuus on hauska business ja siellä pyritään kokoajan keksimään jotain uutta, joka on niin tarpeetonta, että se voisi jopa olla tarpeellistakin.
Yksi tällainen hauska innovaatio on IOMA Paris -merkin Youth Booster.
Veikeäkorkkisessa tuotteessa on käytössä sama MEMS-mikrosensoriteknologia kuin kuun pintaa tutkimaan lähteneellä NASA:n robotilla ja tuotteen ideana on, että se mittaa ihon kunnon ja kosteustasapainon aina ennen käyttöä kertoen, kuinka usein käyttäjän tulisi tätä ihoa kosteuttavaa ihmetuotetta käyttää.
Periaatteessa idea on veikeä. Laitteen antamassa LED-valoilla indikoitavassa asteikossa on kuusi tasoa, jotka kertovat asteikolla yhdestä kuuteen kuinka kuiva ja hoidon tarpeessa ihosi on ja pidettyästi sensorin pintaa ihollasi kaksi sekunttia saat kuulla, tuleeko sinun ihon kosteustasapainosi mukaan käyttää tuotetta kerran päivässä vai kahdesti päivässä. Käytännössä voit siis konkreettisesti seurata jatkuvasti ihosi kuntoa.
Hauska idea yhdistää teknologia ja kosmetiikkamaailman kaupallisuus, mutta minusta tuossa on menty hieman aidan matalimmasta kohdasta siinä, ettei mittaustulosten jälkeen ole kuin kaksi toimintamallia: käytä tuotetta aamulla tai käytä sitä aamulla ja illalla.
Itse kuitenkin innostuin kovasti siitä, että kosmetiikka alkaa yhdistyä teknologian kanssa ja kuluttaja pääsee välittömästi näkemään konkreettisia tuloksia tuotteen käytön hyödyistä.
Mitä mieltä te olette?
Tuotteesta voi lukea lisää merkin kotisivuilta täältä.

3 kommenttia artikkeliin ”Kosmetiikka, NASA ja Mars kohtaavat”

  1. Vaikuttaa aika mielenkiintoiselta, mutta olisivat nyt samantien vienyt vähän pidemmälle asian. Enemmän erilaisia mittaustuloksia ja ratkaisuja.

  2. Höh luulin otsikon perusteella että kyse on NARS-merkistä 😀

    Mutta hmm kovin… mielenkiintoinen tuote.

  3. Veikkaisin, että tuotteeseen on ohjelmoitu vain se kaksi kertaa päivässä tulos. 😉 Saahan sillä tavalla tuotetta kulumaan enemmän ja nopeammin.

Kommentointi on suljettu.