Kulttituote: By Terry Baume de Rose

*Sis. mainoslinkin

Rakastan saada vihiä kosmetiikkatuotteista, jotka ovat supehypetettyjä, mutta joista en jostain syystä ole itse koskaan ennen kuullutkaan.

By Terry Baume de Rose

Yksi tällainen tuote oli minulle töiden kautta tutummaksi tulleen By Terry -merkin Baume de Rose -monitoimisalva, joka on kuulemma suorastaan kulttituotteen maineessa. Tuote lanseerattiin jo vuonna 2003 vailla pienintäkään aavistusta siitä, että se nousisi nopeasti suoranaiseen kulttiklassikon maineeseen.

By Terry Baume de Rose

Sain tuotteesta töiden kautta näytekoon ja otin sen innolla testiin. Salvan ylellisen pehmeä koostumus sopii käytettäväksi sekä ravitsemassa huulia että kynsinauhoja ja se lupailee tehdä huulista täyteläisen pehmeät. Tuotteessa on ylellisen pehmeä, ruusuinen tuoksu, joka saa pienen näytepurkkinikin tuntumaan täydeltä luksukselta.

By Terry Baume de Rose

Hauskaa By Terryn tuotteissa on ollut se, että ne ovat joka ikinen kerta ylittäneet odotukseni. Joka kerta, kun olen kokeillut jotain tuotetta ja ajatellut sen vain olevan taas yksi tällainen meikkivoide/puuteri/poskipuna/luomiväri/mikä-ikinä-tahansa, on se yllättänyt minut erinomaisuudellaan. Tuntuu siltä, että By Terry vaan jotenkin taianomaisesti osaa tehdä jokaisesta tuotteesta mestariteoksen.

By Terry Baume de Rose

Myönnän, etten ole ihan kauhesti raaskinut läträtä tätä kynsinauhoilleni, mutta huuleni ovat rakastuneet tähän täysin. Voiteen pehmeä koostumus levittyy huulille ohuen ravitsevana, muttei tunnu tippaakaan klähmäiseltä. Tuote on samaan aikaan sekä pehmeän mattainen että heleän kiiltävä – miten se nyt ikinä voikaan olla mahdollista!

By Terry Baume de Rose

Kosteuttava ja pehmentävä koostumus ei tuo huulille väriä, mutta saa ne näyttämään luonnollisen nudeilta. Kyseessä ei missään tapauksessa ole huulia pullistava, kihelmöintiä aikaansaava tuote, mutta tehokas koostumus ravitsee huulia niin hyvin, että ne näyttävät ja tuntuvat täyteläisemmiltä.

By Terry Baume de Rose

En varsinaisesti ole purkkituotteiden ystävä, mutta tämän myötä voin kyllä vähän ollakin. En tiedä, kuinka By Terry onnistuu tekemään yhdestä huulivoiteestakin näin erityisen, ylellisen ja luksuksenomaisen sekä vieläpä mielettömän hyvin toimivan, mutta annan jälleen kerran aplodit ja kumarran kuningattarelle. Terry todellakin tietää, millaista kosmetiikan tulee olla!

*By Terry Baume de Rose -salva löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

By Terry Baume de Rose
Onko joku tutustunut tähän tai muihin By Terryn kosmetiikkatuotteisiin viimeaikoina?

Yksi kommentti artikkeliin ”Kulttituote: By Terry Baume de Rose”

  1. ..Tältä ei juuri voi blogi maailmassa välttyä, ja itsekkin erehdyin yhden Baume de Rosen erään beauty gurun innoittamana ostamaan. Purkki on kyllä ylellisen oloinen, mutta mielestäni samalla hinnalla (ja puolta halvemmallakin) saa kyllä huomattavasti tehokkaammin hoitavia ja kosteuttavia tuotteita. Itselläni se kauniin sävyinen Mauve Moon versio, mutta kuten sanottu; ei hinta-laatu suhteeltaan mikään paras valinta ainakaan kuiva ihoiselle :/ Ainoa By Terryn tuotteistani, joka on vastannut odotuksia on oikeastaan ollut viime kesän Sun Designer Palette 2, joka on kyllä sekä kaunis että toimiva 🙂

    Vastaa

Jätä kommentti