Hätähousun naamio

Olen hätähousu. Malttamaton. Kaikkimullehetinyt-ihminen. Pahimmillaan jopa miksienjosaanutkaikkea-tyyppi.
Siksi pidän kasvonaamioista, joiden kanssa ei tarvitse odotella ikuisuutta. En ole enää nykyään sitä tyyppiä, joka jaksaisi maata kotona illalla sohvalla puoli tuntia kasvonaamio kasvoilla telkkaria katsellen. En todellakaan. En ole muutenkaan edes sitä tyyppiä, joka tahtoisi omistaa telkkarin.
Nykyään minä tahdon kasvonaamioltani nopeutta ja viisi minuuttia on oikein hyvä ajanmääre kasvonaamioni vaikutusajalle.
Olen saanut joskus blogini kautta Yves Rocherin Sebo Vegetal Purity Maskin kokeiltavakseni ja koska otsani on viimeaikoina temppuillut kuin kuriton teinipojan iho puskien pinnalleen pintä röhelmää, on naamiokin saanut käväistä otsallani useampaan otteeseen.
Tämä on juuri niitä sellaisia käteviä kasvonaamioita, joista pidän: peruspuhdistava koostumus, viiden minuutin vaikutusaika ja helppoa huuhdella iholta vedellä pois. Ihoa ei kiristä tämän jälkeen, mutta se tuntuu puhtaalta. Ja ainakin psykologisella tasolla jään siihen uskoon, että se myös on puhtaampi.
 Koska tämä on Yves Rocheria, on tässä koostumuksen puolesta kohdallaan myös hinta: 8,90 euroa maksava tuubi on todellakin hintansa väärti. Eikö olekin mukavaa, kun halvalla voi saada vaikka mitä kivaa?
Näiden puhdistavien naamioiden kanssa kannattaa muuten muistaa, ettei näitä välttämättä edes tarvitse turhaan levittää koko kasvoille. Mikäli vain joku alue iholla kaipaa tehokkaampaa naamiohoitoa, voi tuotteen kohdistaa pelkälle toivotulle alueelle ja joko jättää muun alueen naamiotta tai levittää muualle vaikkapa sitten kosteuttavaa kasvonaamiota.
Millaisia naamion käyttäjiä te olette? Mikä on teille sopiva vaikutusaika ja kuinka usein te niitä käytätte?
Tämän Yves Rocherin puhdistavan kasvonaamion voi kotiuttaa itselleen tämän Yves Rocherin verkkokaupan affiliate-linkin kautta.

2 kommenttia artikkeliin ”Hätähousun naamio”

  1. Toi kuulostaa mielenkiintoiselta ~

    Oon naamiotyyppiä, käytän turvenaamioita, vulkaanista tuhkanaamiota, sheet maskeja ja kaikenlaisia 😀 Tykkään sheet maskeista eniten, koska ne voi vaan läntätä naamaan ja ottaa pois kun se on imeytynyt ihoon eikä tarvitse pestä pois tai kosteuttaa vielä lisää. Lisäksi tykkään yöksi laitettavista syväkosteuttavista sleeping pack-naamioista 🙂

  2. Olen laiska naamioiden käyttäjä, en jotenkin hirveästi tykkää niistä. Jos laittaa naamion suihkussa, pitää värjötellä suihkutilassa vaikutusajan, tai sitten jos laittaa suihkun lopuksi naamion ja lähtee pyyhkeessä ja kasvonaamiossa pois kylppäristä pitää palata pesemään naamio pois tovin päästä. Ja sitä menee hiuksiin ja pyyhkeeseen ja vaatteisiin ja ties minne ja tuntuu ikävältä kun joku mönjä kiristää naamaa..
    Naamioita tulee kuitenkin käytettyä aina välillä, kun iho on mitä on ja koen että naamiot vähän auttaa ja puhdistaa ihoa.

Kommentointi on suljettu.