Hiusten arkkivihollista vastaan

Sain jonkun aikaa sitten kokeiltavakseni John Friedan paljon kehutun Frizz Ease Moisture Barrier -hiuslakan, joka on ollut aivan omiaan näinä mukamas kesäisinä päivinä, joina kiharrettujen hiusten suurin arkkivihollinen on ollut sadepilven irvokkaasti repeilevä reuna.
Kihartelen itse hiuksiani melko paljon erilaisilla metodeilla ja hiukseni kyllä taipuvat kiitettävästi, mutta tahtoisin kiharoiden tietysti pysyvän parhaalla mahdollisella tavalla. Yksi meidän suomalaisten perisynneistä on, että kampausta ei pohjusteta ja hiukset vaan yritetään muotoilun jälkeen lukita paikoilleen mahdollisimman runsaalla kerroksella hiuslakkaa. Olen itse yrittänyt päästä tästä synnistä eroon jossain määrin, mutta hyvä hiuslakka on minullekin tärkeä juttu.
Kun hiuksia nimittäin kihartelee, tahdon minä ainakin kiharoideni pysyvän kimmoisina ja eloisina, mutta silti kestävinä. En tahdo lakan suihkuttavan niitä jäykiksi koppuroiksi, jotka varmasti pysyvät toki kiharalla, mutta jonka aikaansaamilla kiharalekoilla voi iskeä miehiä. Ihan kirjaimellisesti. Kivuliaasti ja niskoja vain nakkelemalla.
Arvostan siis pysyvää lopputulosta, joka kuitenkin pitää hiukset eloisina ja liikkuvina ja juuri sellaista olen onnekseni tällä hiuslakalla hiuksiini saanutkin. Tämän voisikin siis sanoa kiinnittävän hiuksia sopivasti
 Mitä tulee lopputuloksen jo tuotteen nimessä lupailtuun kosteudenkestävyyteen, niin tämän kanssa on kyllä pärjätty hyvin tämä vähäaurinkoinen kesäkin, jossa kosteaa on muuallakin kun terasseilla. Olen itse ainakin kokenut kiharoideni pysyneen hiuksissani aivan poikkeuksellisen hyvin, mutta hiusteni jääneen silti mukavan pehmeiksi ja miellyttävän tuntuisiksi lakkapilven jäljiltä.
John Frieda varmasti osaa tällaisissa kosteusasioissa hoitaa hommansa, sillä brittimerkki taitaa todellakin tietää, millaista on, kun sateen mahdollisuus on jatkuvaa ja ilmankosteus huitelee trooppisten sademetsien suunnalla.
Minulta tämä sai siis pisteet kotiin ja käytän tätä mielelläni läpi kesän ihan siltä varalta, ettei se kesä oikeasti vielä olekaan tullut.
Oletteko te kokeilleet tätä?

2 kommenttia artikkeliin ”Hiusten arkkivihollista vastaan”

  1. Kiharat+sade kombon mahdollinen pelastaja, joten todellakin alkoi kiinnostamaan. Muistan joskus vuosia vuosia sitten kokeilleeni John Friedan _jotain_ hiuslakkaa, mutten muista sen olleen kovin ihmeellinen. Tosin silloin hiustaiturointini ei ollut muutenkaan kovinkaan kehuttavaa… Ehkä annan uuden mahdollisuuden 🙂

Kommentointi on suljettu.