Tehovinkki talven kuivattamille käsille

*Sis. mainoslinkkejä

Nyt olisi jaossa ihan ässä vinkki niin omaan käyttöön kuin niiden työkavereiden, naapureiden, harrastuskavereiden kuin muidenkin sellaisten naisten pakettiin, joille pitäisi ehkä antaa jotain ihan pientä, mutta ei millään keksi, että mitä antaisi. Tällaisen voi myös vaikka kääriä nimettömään hätävarapakettiin, jonka voi sitten äkkiä antaa lahjaksi, kun oven taakse ilmestyy yllättäen tuomaan joululahjan joku, jolle ei ollut osannut varata vastalahjaa!

Yves Rocher Hand Exfoliating Care Oil

Tuote on *Yves Rocher Hand Exfoliating Care Oil -kuorintaöljy, joka on kehitetty nimenomaan käsien hoitoon. Käsikuorinta sisältää karheaa ihoa kuorivia rakeita, jotka jo itsessään tekevät käsistä pehmeämmät, mutta niiden lisäksi tuotteeseen on lisätty myös ravitsevia öljyjä ja muita ihoa kosteuttavia ainesosia.

Sain tämän käsikuorinnan Yves Rocherilta blogikokeiluun ja ihastuin siihen välittömästi. Kukapa ei hullaantuisi tuotteesta, joka palauttaa kärsineille käsille niiden pehmeyden ja sileyden!

Yves Rocher Hand Exfoliating Care Oil

Erityisesti talvi on ainakin minun käsilleni usein kovaa aikaa. Käsien iho kuivuu helposti ja saattaa jopa hilseillä kuivuuttaan. Ravitsevat käsivoiteet ovat varsinkin yöaikaan käytettynä välttämättömyys (suuri suositus myös *Yves Rocher Cold Weather Hand Balm -käsivoiteelle!), mutta välillä tuntuu, etteivät edes nekään aina auta ja hommaan on saatava pientä lisäpotkua.

Yves Rocher Hand Exfoliating Care Oil

Käsikuorinta onkin loistava tuote irrottamaan ihon pinnalta illalla ensin kuolleen ihosolukon ja varmistamaan, että yöksi käsiin hierottava täyteläinen kosteusvoide pääsee varmasti ravitsemaan ihoa mahdollisimman tehokkaasti. Tämän käsikuorinnan öljyt jättävät jo itsessään iholle ravitun tunteen, mutta itse tykkään tehostaa sitä vielä hyvällä käsivoiteella, jolloin käsien ihosta tulee entistä pehmeämpi.

Yves Rocher Hand Exfoliating Care Oil

Käsikuorinnan voi toki tehdä itsekin vaikkapa oliiviöljyn ja sokerin sekoituksesta, mutta loppujen lopuksi harva tulee sitä tehneeksi. Kuorintatuotteen tuubi kylpyhuoneessa muistuttaa sitäpaitsi jo olemassaolollaankin käsien kuorinnasta.

Itse tykkään myös enemmän käyttää puhtaan ruokaöljyn sijaan tällaisia öljysekoitteisia tuotteita, sillä toisin kuin puhdas öljy, ne huuhtoutuvat iholta vedellä hieman pois ja iho jää niiden jäljiltä vain ravitun tuntuiseksi eikä niinkään klähmäiseksi.

Käsikuorinta onkin helppoa lahja lähes jokaiselle, sillä sitä ei tule välttämättä ostaneeksi itse, mutta kun sellainen on, tulee se usein sitten kuitenkin käytettyä. Yves Rocherin edullinen käsikuorinta löytyy myynnistä *täältä.

Yves Rocher Hand Exfoliating Care Oil

Kuoritteko te käsiänne?

4 kommenttia artikkeliin ”Tehovinkki talven kuivattamille käsille”

  1. Mitä nuo kuorivat palat on? Muovia, kasviperäisiä? Vilkaisin merkin nettisivuja, mutta siellä en nähnyt Inci listaa tai mainintaa asiasta.

    • Tuotetietojen mukaan ”Kosteuttava ja ravitseva öljy sisältää mansikan siemeniä, jotka kuorivat ihon pehmeästi ja 100 % luonnollisesti.” INCI-luettelossa näkyy olevan ”fragaria vesca seed” eli ahomansikan siemeniä. INCI-luettelossa on myös prunus armeniaca seed powder eli aprikoosin siemen puuteri, joka varmaan myös on mukana kuorivina partikkeleina. Eli ei sisällä synteettisiä rakeita. 🙂

  2. Suomalaiselta Lemon Juice & Glycerine -merkiltä löytyy hyvä ja edullinen käsikuorinta, jossa on käytetty luomuriisirakeita. Ja löytyy vielä helposti marketeista!

    • Kiitos vinkistä! Täytyykin kurkata tuote, jos käyn taas joskus Suomessa. 🙂

Kommentointi on suljettu.