I (heart) Revlon Colorstay

Olen kysellyt blogissani usein teiltäkin hyvien meikkivoideiden perään, joista löytyisi vaalea sävy. Moni on suositellut minulle Revlonin Colorstay-meikkivoidetta sen vaaleimmassa sävyssä, mutta meikkivoide on jäänyt minulta testaamatta, sillä sitä ei saa Suomesta.
Sain tuotteen kuitenkin vihdoin käsiini JT Beauty Outletista, josta se lähetettiin minulle blogitestailuja varten. Arvoin pitkään kahden vaihtoehdon välillä pohtien, ottaisinko rasvaisemman ihon version vai kuivan ihon version päätyen lopulta kuivemman ihon versioon. Jälkikäteen ajateltuna se on ollut oikein fiksu päätös nimittäin.
Pelkäsin nimittäin alunperin, että tämä kuivan ihon versio olisi iholleni liian rasvainen. Pöh, vielä mitä, tämä on nimittäin varsin rasvattoman tuntuinen ja minua jäikin jopa kiinnostamaan, miltä rasvaisemman ihon versio tämän rinnalla tuntuu.
Valitsin itselleni kokeiluun meikkivoiteen vaaleimman sävyn 110 Ivory ja voi jestas, kuinka ihanan vaalea ja neutraali se onkaan!
Suuret kiitokset siis niille, jotka tästä ovat minulle vinkkailleet!
Siitä huolimatta, että Blogger tykkää tunnetusti photoshoppailla kuvia omavaltaisesti tehden bloggaajan ihosta heleämmän, tasaisemman ja freesimmän, näkyy meikkipohjattomista kuvista silti, että ihoni kaipaa tasoitusta. 
Kuinka mahtavaa olisikaan, jos Blogger voisi antaa minun julkaista kuvia ihostani siinä kunnossa kuin mitä se on ilman, että se tahtoo häivytellä sen punoitusta ja pisamiani.
Kuten noista kolmesta kuvasta kuitenkin saa osviittaa, tahdon ohuen tuntuisen ja näköisen meikkivoiteen, joka kykenee tasoittamaan poskillani ja nenänpielissäni olevaa punoitusta, häivyttämään pisamiani, peittämään tummia silmänalusiani ja tekemään ihan mitä tahansa otsaani yhtäkkiä iskeneelle teini-iälle. 
Ja arvatkaapas mitä? Suureksi ilokseni tämä ihanuus on tehnyt juuri noita kaikkia!
Ensinnäkin tämä tuntuu ja näyttää iholla todella ohuelta eikä tunnu pätkääkään rasvaiselta. Tämä suorastaan katoaa iholle ilman, että pintakuivuuteen taipuvaista ihoani kiristää, mutta niin, ettei tämä silti tunnu iholla oikeastaan yhtään ihoa koskettaessa.
Tässä kuvassa mukana on jo puuteria kiinnittämässä meikkipohjaa, mutta tämä on tainnut olla parhaiten ihollani ilman puuteriakin pysyvä meikkipohja. 
Vaalea sävyvalintakin menee täysin yhteen aatelisen kalpeuteni kanssa ja saan jopa hieman lisäillä kasvoilleni sävyä aurinkopuuterista, etten näyttäisi aivan kaikkia veriäni valuttaaneelta vamppyyrilta. Onnekseni (ja samalla tavallaan harmikseni) sävy kuitenkin mätsäsäi täydellisesti kaulani kanssa.
Täytyy sanoa, että tämä ihanan kevyt, mutta kerrostettavissa oleva ja peittävä sekä hyvin iholla kestävä meikkivoide on ollut yksi parhaista meikkivoidelöydöistä, joita olen tehnyt.
Tuotteen ainoa negatiivinen puoli on sen annosteluaukko, joka siis tosiaankin on vain iso aukko. Tästä kyllä tulee hyvin tavaraa ulos, mutta itse ehkä pitäisin enemmän pumpusta tai ihan mistä tahansa muusta ratkaisusta kuin vaan lasipullossa olevasta isosta aukosta.
Muuten meikkivoide on todellakin ollut aivan ässä ja suosittelen sitä suuresti kaikille rasvattoman tuntuista meikkivoidetta hakeville sekä varsinkin niille, joiden on vaikeaa löytää tarpeeksi vaaleaa ja neutraalia meikkivoidesävyä.
Meikkivoiteen voi kotiuttaa itselleen JT Beauty Outletista tämän linkin kautta.

Keiden muiden suosikkeihin tämä tuote lukeutuu?

11 kommenttia artikkeliin ”I (heart) Revlon Colorstay”

 1. Onkohan koostumusta muutettu, sillä (2000-luvun alussa, kun Revlonia vielä myytiin kaupassa) vaalein sävy oli minusta possunpinkki ja kaukana neutraalista? Muistan, että ostin sitten seuraavaksi vaalean Buff-sävyn, joka oli liian tumma ja kamalaa jankkia, se rasvaisen ihon versio.

 2. Nörtti täällä hei!

  Googlen auto enhance-toiminnon saa pois päältä kun kirjaudut omalle Google-tilille, menet Google+ -etusivulle, sieltä vasemmalta drop-down-menusta valitset 'Asetukset', scrollaat alas 'Valokuvat ja videot' -kohtaan ja sieltä 'Automaattinen parannus' ja yksinkertaisesti täppäät asetuksen asentoon 'Pois'. Toivottavasti auttaa!

  hannamaria
  http://www.hannamariav.com

 3. Itselläni tuo ei pysynyt ollenkaan, katosi vain kasvoilta parin tunnin aikana.. Annoin meikkivoiteen sitten kaverille, joka on kyllä tykännyt siitä. (:

 4. Kuulostaa hyvältä meikkivoiteelta.. Harmi että tuo pullo on tollainen. Lasipullo ja sitten vaan iso ammottava reikä, eikö sieltä tule kamalasti voidetta kerralla?? Eiks tohon sais jotain pumppua ostettua..

 5. Tätä sai aikanaan Anttilasta ja oli sillon mun luottotuote rasvaselle iholle ja käytinkin tätä purkkitolkulla. Olin ehtiny jo unohtaan mun kaipauksen tätä kohtaan 😀 Pakko varmaan tilata kun muistais mitä sävyä käytin.

Kommentointi on suljettu.