Löytö: Täydellisen ravitseva korealainen silmänympärysvoide

*Sis. mainoslinkkejä

Täyteläisen ravitseva ja tehokkaasti kosteuttava silmänympärysvoide on yksi ihonhoitorutiinini kulmakiviä, jota ilman en voi olla.

Ilman sitä silmänaluseni olisivat kuivat, ryppyiset ja surulliset enkä todellakaan tahdo niiden voivat huonosti.

Lue myös: Mitä tuotteita silmänympäryksillä voi käyttää? Mitä ainesosia kannattaa vältellä?

Ostolakossa Virve Vee silmänympärysvoide

Minulla on kaksi erityistä silmänympärysvoidesuosikkia: Louis Widmer Eye Contour Cream ja Clinique All About Eyes Rich.

Molemmat niistä ovat ihanan ravitsevia ja aivan täydellisen kosteuttavia, minkä ansiosta olen onnistunut pelastamaan niillä jopa hilseilevät silmänympärykset ja silmäluomet.

Olen kuitenkin jo pitkään halunnut löytää näille suosikkituotteilleni aasialaisia haastajia.

Homma ei kuitenkaan ole ollut helppoa, sillä yleisesti minusta on tuntunut, että aasialaiseen makuun menevät lähinnä kevyet geelit ja muut ohuet koostumukset, minkä vuoksi en meinannut aluksi millään löytää minulle sopivia silmänympärysvoiteita.

Nyt tilanne on kuitenkin lähtenyt korjaantumaan ja olen asiaan oikein kunnolla viimeaikoina paneuduttuani löytänyt jopa useampiakin hyviä aasialaisia silmänympärysvoiteita.

Lue myös: Paras silmänympärysvoide kuivalle iholle

Ostolakossa Mizon tuotteet kokemuksia

Esittelin vähän aikaa sitten tässä aiemmassa postauksessani kaksi hyvää löytöä, jotka molemmat olivat Mizonin tuotteita: Snail Repair Eye Cream ja Collagen Power Firming Eye Cream.

Molemmat ovat hyviä, mutta eivät silti vedä vertoja tälle tuottelle, jonka nyt esittelen.

Tykkään niistä erityisesti päiväkäytössä, mutta tämä silmänympärysvoide on kaikessa paksuudessaan ja täyteläisyydessään suorastaan öiden kuningatar ja jotain aivan mieletöntä, minkä vuoksi olen totaalisen rakastunut tähän – aivan kuten jo valmiiksi olin pariin muuhunkin tämän tuotelinjan tuotteeseen.

*Mizonin ihonhoitotuotteita voi ostaa suomalaisen Bearelin verkkokaupasta täältä.

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Olen kertonut aiemmin, kuinka kovasti olen ihastunut Etude House Moistufull Collagen -tuotelinjan kosteusemulsioon, josta voi lukea hypetystä täältä ja täältä.

Toinen ihastukseni on ollut saman tuotelinjan kaksi täyteläisempää voidetta yhdistävään Half & Half Cream -tuotteeseen (postauksen voi lukea täältä) ja nyt viimeisenä sydämeni on vienyt totaalisesti saman tuotelinjan silmänympärysvoide.

Lue myös: 13 tehokasta kosteuttajaa kuivalle iholle

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Etude House Moistfull Eye Cream on ihanan täyteläinen tuote, josta ei todellakaan oteta pisaraa – tästä otetaan nokare.

Tämä ei ole karitevoimaisen kovaa ja paksua, mutta pehmeän täyteläistä ja melko kiinteää. Oma silmänympärysihoni rakastaa tätä!

Tämä tuo iholleni todella tehokasta kosteutusta ja sopii käytettäväksi sekä päivällä että yöllä.

Päivällä sivelen tätä iholle kevyemmällä kädellä ja illalla kuorrutan silmänympärysihoni reippaammalla määrällä ja jestas, miten hyvänä tämä silmänympärysihoni pitääkään!

Lue myös: 5 vinkkiä kuiville silmänympäryksille

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Kuten muissakin tämän tuotelinjan tuotteissa, on tässäkin kosteutta tehokkaasti sitovaa pilkottua kollageenia, joka on tuotteen ainesosalistan ensimmäinen aine ja jota heti seuraa niin ikään kosteutta sitova glyseriini.

Muutenkin tuote on täynnä mielettömiä ihon kosteuttajia ja pehmentäjiä ja jos katsotte alla olevan INCI-listan kuvaa tarkasti niin huomaatte, että vesi löytyy lähes listan hänniltä!

Silmänympärysvoiteen täyteläisen koostumuksen ideana on nimenomaan saada lukittua kaikki ihoa tehokkaasti kosteuttavat aineet täyteläisen, ihoa pehmittävän kerroksen alle, minkä ansiosta hennot silmänympärysjuonteet katoavat ja iho pysyy kimmoisana ja heleänä.

Lue myös: 5 vinkkiä silmänympärysjuonteiden ehkäisyyn

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Jos tykkäätte käyttää meikin alla kevyempää silmänympärysvoidetta, niin hankkikaa ihmeessä tämä edes silmänympärysihon yölliseen tehohellintään. Ihastutte varmasti!

Hyvin reilun kokoisen purkin (28 ml) saa eBaysta kotiutettua reilulla kympillä ja tuotteen myyjiä löytyy *täältä.

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Onko teillä suositella hyviä aasialaisia silmänympärysvoiteita?

19 kommenttia artikkeliin ”Löytö: Täydellisen ravitseva korealainen silmänympärysvoide”

 1. Juuri ostin suosittelemasi Luis Widmerin sy-voiteen. Nyt harmittaa jos tämäkin olisi ollut hyvä kun on paljon halvempi. Voihan räkä!

  • No mutta Widmerin isosta purkista riittää onneksi tavaraa melkein vuodeksi, joten oli loistava sijoitus! 🙂

  • Itsellä sama homma, Widmerin ostin viikko sitten. Ja tämäkin kuulostaa tosiaan niin ihanalta. Oisko tästä talveksi päiväkäyttöön ja Widmer yöksi

   • Tämä on aika tuhtia, joten laittaisin jopa Widmerin siinä tapauksessa päiväksi ja tämän yöksi. 🙂

    • Okei! 🙂 kiitos tiedosta, jätän tämän ostoslistalle harkintaan. Muutkin sarjan tuotteet pitäisi tilata, kun voidevarasto vähän hupenisi ensin;)

 2. Kuulostaa juuri sopivalta tuotteella talveksi , eikä näytä olevan hinnalla pilattu! Ei muuta kuin tilausta naaputtelemaan 🙂

 3. Pidin paljon tuosta Mizonin Collagen Powerista, mutta haluaisin vielä kokeilla innisfreen paljon kehuttua Orchid-sarjan silmänympärysvoidetta 🙂

  • Minulla lähti juuri tuo Innisfreen silmänympärysvoide vähän aikaa sitten tilaukseen kun niin moni on kehunut. 🙂

 4. Mikä olikaan se Korealainen kosmetiikkasarja, josta käytit muistaaksen nimitystä Senssain sisar-sarja? Tai sinnepäin? Sensai on hintava sarja, mutta olisi upeaa, jos löytäisin vastaavan huomattavasti edullisemmasta Korealaisesta merkistä!

 5. Täytyykin laittaa tuo Etude Housen ja Mizonin silmänympärysvoiteet tilaukseen, kun edelliset loppuvat. Vaikuttavat lupaavilta, ainakin hintasuhde on loistava. 🙂

 6. Laneigen uusi Eye Sleeping Mask saattaa olla (kirjoituksiesi perusteella) melko kevyt sulle suositeltavaksi, mutta pidin sitä varsin hyvänä. Ja kiinnostavana, sillä siinä on keraaminen levitin, jonka pitäisi vähentää turvotusta, ja vielä käyttöohjeet miten käyttää sitä silmänympäryshierontaan.

 7. Sain juuri tilauksen mukana näytteen Misshan Time Revolution Nutritious Eye Creamistä, se vaikuttaa ainakin koostumukseltaan hyvin samanlaiselta kun tuo Etude Housen sy-voide. Liian tuhtia omaan makuun, mutta kyllä se yökäytössä menee.

 8. Oi voi, miksi purkissa. En tykkää purkista yhtään. Samasta syystä en ole tuota LW:täkään hankkinut, vaikka pidän siitä näytteiden perusteella hurjasti.

  • Tätä tuotetta olisi todella hankala pakata mihinkään muuhun pakkaukseen sen kiinteän olomuodon takia. Tuubista olisi hankalaa tursottaa ja pummpupulloonkin liian paksua. :/

   • LW:n voidenäytteet ovat tuubissa. Tulee ulos ihan mukavasti. Metallituubeihin pakataan lääkepuolella aika tiukkoja voiteita ja hyvin tulevat ulos. Toki ihan pumppupulloon ei välttämättä sovellu.

    Mulla on sen verran vahva purkki-inho, että sen takia en ole LW:n voidettakaan hankkinut, vaikka näytteen perusteella se on juuri sitä, mitä silmänymmpärykseni kaipaavat.

    • Joo, Widmer sopii tosiaan tuubiin, sillä ei ole niin tönkköä. Tarkoitin, ettei tuubi ole tälle Etude Housen tuotteelle paras pakkausmuoto ellei valitse sitten lääkemäistä metallituubia, josta saa painettua tuubia pysyvästi lyttyyn. 🙂

Kommentointi on suljettu.