NEOGEN – yksi korealaisen kosmetiikan lempparimerkeistäni

*Sis. mainoslinkin

Olen viimeviikot jälleen näyttänyt töissä yhdeltä virnistävältä riemuidiootilta, sillä valikoimapuolellemme on sadellut niin hyviä uutisia jatkuvalla syötöllä.

Voitte varmasti arvata, että minun kohdallani ne leveimmät hymyt on saanut aikaan jatkuvasti kasvava korealaisen  kosmetiikan valikoimamme ja minun pitää jopa melkein istua sormieni päällä etten jo näpyttelisi teille tietoa siitä, millainen aivan huikea ja ihan valtavasti odotettu K-Beauty-brandi ollaan saamassa alkuvuodesta valikoimaamme – jos kaikki sujuu hyvin eikä matkaan tule yllätyksellisiä mutkia.

Onneksi ihan kaikkea kivaa ei ole tarvinnut odottaa niin pitkään, sillä sain jo viime perjantaina melkoiset viikonloppufiilikset, kun saimme verkkokauppaan liveksi yhden lempparisarjoistani. Valikoimaamme lisättiin nimittäin vihdoin korealainen NEOGEN!

Rakkauteni NEOGEN-tuotteita kohtaan ei varmasti tule blogia seuranneille yllätyksenä, sillä olen fiilistellyt merkkiä täällä blogissa jo useaan otteeseen.

Suurimpia haaveitani onkin ollut saada se meille myyntiin, jotta mahdollisimman moni pääsee sen tuotteisiin käsiksi. Olemme aloittaneet kompaktilla valikoimalla, mutta toivon, että voimme kasvattaa sitä tulevaisuudessa.

NEOGEN tunnetaan ihonhoitotuotteista, joista monet ovat saavuttaneet kulttistatuksen korealaisen ihonhoidon tähtituotteina ja ne nimetään lähes poikkeuksetta artikkeleissa, joissa luodaan korealainen ihonhoitorutiini suosikkituotteilla.

Tällaisia paljon esiin nostettuja tuotteita ovat esimerkiksi NEOGEN Real Fresh Foam -puhdistusvaahdot, joista löytyy useita versioita. Minulla on ollut käytössä NEOGEN Real Fresh Foam Green Tea -versio, josta voi lukea aiemman postaukseni täältä.

Erilaisten vaahtojen hauskana yksityiskohtana ovat pumppupullon pohjalla olevat aidot luonnon antimet, eli pullon pohjalla olevasta säiliöstä löytyy tuotteen versiosta riippuen vihreän teen lehtiä, mustikoita, karpaloita tai riisiä.

Toinen paljon uteliaita katseita puoleensa vetänyt tuote on NEOGEN Real Fresh Cleansing Stick Green Tea -puhdistuspuikko, joka on hurmannut minutkin.

Kiinteä puhdistuspuikko on tehty erityisesti matkalla kätevästi kulkevaksi tuotteeksi, joka sopii käytettäväksi sekä meikinpoistoon että ihon puhdistukseen.

Puikon pH on optimoitu iholle ystävälliseksi ja omien kokemusten mukaan se toimi hyvin myös jatkuvassa käytössä kakkosvaiheen putsarina.

Puikon levittämä puhdistustuote alkoi vaahdota kostealle iholle hierottaessa ja lopputuloksena oli miellyttävän puhdas iho.

Puikko myös kuivui hyvin käyttökertojen välillä ja pysyi minusta hygieenisenä.

Itse olen käyttänyt yhden puikon alusta loppuun ja se osoittautui hyvin riittoisaksi.

Puhdistuspuikosta voi lukea lisää tästä ja tästä aiemmasta postauksestani.

Ehkä se kaikkein suosituin NEOGEN-tuote ovat kuitenkin merkin kuorintalaput.

Ihoa hellävaraisen, harsoliinaa hyödyntävän taskumaisen lapun ja happojen avulla kuoriva tuote on varmasti yksi kaikkien aikojen kehutuimpia korealaisia ihonhoitotuotteita ja korealaisista kasvokuorinnoista puhuttaessa se nousee aina esiin.

Lappuja on saatavilla kolmena versiona, joista suosituin on NEOGEN Bio-Peel Gauze Peeling Wine.

Itse olen seuraavaksi kiinnostunut kokeilemaan vihreät NEOGEN Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea -laput. Aiempi postaukseni näistä kuorintalapuista löytyy täältä.

Kuten tosiaan totesin, olen ollut aivan innoissani siitä, että saimme NEOGEN-tuotteet tarjolle ja toivon, että mahdollisimman moni löytää niiden riemun.

Mielestäni niitä ei nimittäin todellakaan kehuta turhaan!

Oli myös ihanaa huomata, etten ole ollut ainoa, joka näiden tarjolle tulosta innostui ja ne ovat jo nyt saaneet erinomaisen vastaanoton.

Arvatkaa vaan kuinka kivaa on saada tehdä töitä  tällaisten juttujen parissa!

Edit. NEOGEN-tuotteita löytyy nykyään paras valikoima suomalaisen korealaista kosmetiikkaa myyvän *Bearelin valikoimasta täältä.

Onko teillä kokemuksia NEOGEN-tuotteista?


Lue myös:

Korean suosituin kasvokuorinta: Neogen Bio-Peel Gauze Peeling

Nämä kulttimaineiset kosmetiikkatuotteet ostin Soulista

8 kommenttia artikkeliin ”NEOGEN – yksi korealaisen kosmetiikan lempparimerkeistäni”

 1. täytyy joskus kokeilla. ite tilailen myös korealaista kosmeettikka silloin tällöin!

 2. Mä rupesin tietenkin heti pohtimaan että mikä merkki teille on tulossa, ja mun arvaus on Cosrx, tiedän kyllä ettet voi kertoa osuinko oikeaan 🙂 Neogenin tuotteita en ole toistaiseksi kokeillut.

  • COSRX olisi ihanaa saada takaisin valikoimaan ja toivon, että merkki saa pian järjestettyä jakeluasiansa kuntoon. 🙂

 3. Mukavaa, että Neogen on saapunut elevenille! Oletkos kuullut kyseisen merkin hajusteettomista ja todella herkälle iholle tarkoitetuista Real Cica Pad -kuorintalapuista? Olisi hienoa, jos niitäkin saisi valikoimaan!

 4. Voi tulisipa Near skin valikoimiin… 🙂 ja Skinfood! Ja The skin house(oho sitä onkin jo kun tarkistin) mutta kaikki etanalinjan tuotteet pliis. Niitä mulla on tällähetkellä iltaisin käytössä silmänympärysvoide, ampullietanaa lasipipettijutussa ja se wrinkle etana kasvovoide.
  Oli ihana huomata elevenin uusia tuotteita katsellessa että Neogen oli saapunut valikoimiin. Itseltäni löytyy jo valmiiksi tuo greenteapuhdpuikko sekä myöskin nuo redwine kuorintalaput jotka tuoksuu niiin ihanilta<3! Nyt pääsee myös tilaamaan jonkun niistä puhdistusvaahdoista mitä oon kovasti odottanut. Voi kiitos jatka samaan malliin, teet ainakin minut super onnelliseksi kun elevenistäkin saa tilailtua monia varsinkin korealaisia tuotteita joita olen aiemmin saanut tilattua vain muutamista paikoista.

 5. Pakko tulla korjaamaan aiempaa kommenttiani siten että The skin houselta mulla onkin vain se tuubissa oleva etana wrinkle system cream, muut etanatuotteet(silmänympärysvoide ja ampullipipettilasiputeli) onkin mizon merkkiä 🙂 Kaikki nuo ovat ruskeissa pakkauksissa joten muistin väärin kun sanoin kaikkien olevan The skin housea.

 6. Veikkaukseni teille tulevasta, suuresti odotetusta K-Beauty-merkistä on Etude House. Olet ollut siitä vuosien mittaan niin innoissasi, että se tuli mieleeni ensimmäisenä. Ja itsekin toivon, että se olisi juuri se, koska olet onnistunut nostamaan kiinnostukseni esimerkiksi Moistfull Collagen -emulsiosta pilviin 🙂

  • Haluaisin ihan hirveästi jättää ihmiset suureen ja toiveekkaaseen jännitykseen, mutta valitettavasti täytyy tämän merkin kohdalla jo heti myöntää, ettei kyse (harmi kyllä) ole siitä, vaikka sitä ihan mielettömästi olisinkin toivonut. :/ Tämän merkin kanssa uskon, että suuren suosionsa vuoksi se tulee Eurooppaan nimenomaan omien myymälöidensä kautta. 🙂

   Merkki on kuitenkin sellainen, että sillä on omat valtavat myymälänsä Soulin kosmetiikkakeskittymissä ja myös maan ulkopuolella. 🙂

Kommentointi on suljettu.