Maailman paras puhdistusgeeli: Huxley leansing Gel

*Sis. mainoslinkin

Nyt on kuulkaas aivan valtavia putsarirakkauden merkkejä ilmassa ja tällä kertaa ei edes puhuta puhdistusöljyistä, joita kohtaan kiivaimmat tunneryöppyni usein osoitan.

Nyt sydämeni nimittäin roihuaa puhdistusgeelille, josta olin kuullut paljon kehuja ja joka lopulta päätyi minulle testiin ihan sattumalta.

Kerroin kolmisen viikkoa sitten, että suuresti fiilistelemäni Huxley oli vihdoin tullut myyntiin meille Elevenille ja mainitsin samalla, että sain merkin maahantuojalta muutamia Huxley-tuotteita blogikokeiluun.

Olin kuitenkin juuri silloin lähdössä reissuun Souliin, joten en ehtinyt ottaa niitä aktiivikäyttöön vielä.

Soulissa ollessa kävin hyvin selväksi, että Huxley on yksi suosituimmista niche-merkeistä, joita Etelä-Koreassa oli tällä hetkellä myynnissä ja päädyin ostamaan reissultani muutamia muita Huxley-tuotteita, kun bongasin niitä hyvästä tarjouksesta.

Ostoksieni mukaan lykättiin myös valtavasti Huxley-näytteitä sekä jopa matkakokoisia tuotteita, joista useampi pääsi mukaani, kun viikko sitten lähdin I Love Me -messujen merkeissä kohti Suomea.

Lue myös: 7 vinkkiä parempaan ihonpuhdistukseen

huxley cleansing gel puhdistusgeeli kokoemuksia ostolakossa virve vee

Yksi näistä minulle sattumalta päätyneistä matkakokoisista Huxley-tuotteista oli Huxley Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist -puhdistusgeeli.

Myönnän, että vaikka olin kuullut puhdistusgeelistä valtavasti kehuja, en ehkä kuitenkaan olisi itse tullut ostaneeksi sitä ainakaan kovin pian, sillä minulla on kotona valtavasti puhdistusvaahtoja ja muita vastaavia ja ajattelin mielessäni myös hieman, että noh, geeli kuin geeli, eihän niissä nyt niin valtavasti voisi keskenään olla eroja.

Eipä!

Tämä puhdistusgeeli meni heittämällä kaikkien aikojen parhaaksi koskaan kokeilemakseni puhdistusgeeliksi ja olen tässä nyt jo viikon ajan fiilistellyt tuotetta aivan täysillä miettien, kuinka voin ikinä palata tämän jälkeen mihinkään muuhun kakkosvaiheen putsariin kaksoispuhdistuksessani.

Pesen kasvoilta aina meikin pois puhdistusöljyllä, mutta jatkan sen jälkeen ihonpuhdistusta puhdistusvaahdolla tai vaahtoavalla puhdistusgeelillä.

Minulla on paljon kokemuksia puhdistusgeeleistä, joita olen pitänyt ihan hyvinä, mutta täytyy sanoa, että niistä mikään ei ole ikinä ollut näin erinomainen.

Huxley Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist -puhdistusgeelissä on ensinnäkin ihanan ylellinen, huxleymainen tuoksu, jota itse rakastan.

Se on pehmeä ja miellyttävän mieto, mutta silti ylellinen ja varsin selkeästi erottuva. En tiedä, kuinka sitä voisi paremmin kuvailla, mutta olen aivan hulluna siihen.

huxley cleansing gel puhdistusgeeli kokoemuksia ostolakossa virve vee

Kirkas ja erittäin riittoisa puhdistusgeeli on ohutta ja jopa suorastaan juoksevaa.

Se vaahdottuu kosteissa käsissä hieman ja puhdistaa kasvojen ihon aivan täydellisesti.

Olen käyttänyt vaahtoa sekä yksinään että yhdessä FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteen kanssa ja homma toimii kummallakin tavalla.

Kuten moni tietää, jättävät jotkut puhdistusgeelit kasvoille hyvin puhtaan ja jopa suorastaan hyvin kiristelevän tunteen.

Sitten on kuitenkin paljon myös niitä puhdistusgeelejä, jotka jättävät kasvoille puhtaan tunteen, mutta ilman mitään kiristelyä.

Hyvin harvassa ovat kuitenkin ne puhdistusgeelit, jotka jättäisivät kasvoille sekä puhtaan tunteen, että myös silkkisen pehmeän ja suorastaan jopa kosteutetun fiiliksen.

Tämä Huxleyn puhdistusgeeli lukeutuu tuohon jälkimmäiseen kategoriaan, enkä usko, että olen koskaan kokeillut näin kosteutetun tunteen antavaa puhdistusgeeliä.

Tuotteessa lukeva teksti Be Clean, Be Moist pitääkin paikkansa suorastaan yllättävän kirjaimellisesti enkä olisi koskaan voinut uskoa, että puhdistusgeeli voi tuoda tunteen siitä, että iholle on jopa lisätty kosteutta eikä kyse ole vain sitä, että puhdistusgeeli on niin hellävarainen, ettei se vie pois iholla ollutta kosteutta.

En vain pääse yli siitä, kuinka täyteläisen kosteutettu ihoni on puhdistusgeelin käytön jälkeen.

Voiko se edes olla mahdollista?!

Kaiken lisäksi geeli vaikuttaa myös erittäin riittoisalta ja omasta viikon ajan aamuin illoin käytössä olleesta ja pariin otteeseen myös muillekin sillä aikaa lainanneesta 30 ml matkakoosta on kulunut tuskin kolmannestakaan, mikä hämmentää minua ihan erityisesti.

Olen huono arvioimaan tuotteiden kulutusta, sillä minulla on samanaikaisesti käytössä tavallisesti useita tuotteita, mutta rohkenen väittää, etteivät muut puhdistusgeelini todellakaan ole tavallisesti olleet näin riittoisia!

huxley cleansing gel puhdistusgeeli kokoemuksia ostolakossa virve vee

Postailen myöhemmin vielä lisää Huxley-tuotteista, mutta täytyy tähän väliin tosiaan sanoa, että tämän puhdistusgeelin lisäksi käytössäni ovat viimeisen viikon aikana olleet myös Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It -kasvovesi sekä Huxley Sleep Mask; Good Night -yönaamio, jotka molemmat ovat olleet aivan uskomattomia tuotteita.

Mietin juuri eilen, että kuinka ihmeessä onkaan mahdollista, että viimeisestä varsin stressaavasta, vähillä yöunilla varustetusta ja kuivissa laivan hyteissä, messukeskuksen halleissa ja hotellihuoneissa vietetyistä vuorokausista huolimatta ihoni ei ole tippaakaan kuiva vaan jopa ehkä kosteutetumpi kuin mitä se on aikoihin (vai jopa koskaan??) tuntunut olevan.

Ei siis todellakaan ihme, että Huxleyn on useaan otteeseen mainittu korealaisten lentoemäntien suosikkimerkkinä juuri siksi, että se kykenee pitämään ihon täyteläisen kosteutettuna äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Testattu ja todistettu todellakin!

*Huxley Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist -puhdistusgeeliä voi ostaa täältä.

huxley cleansing gel puhdistusgeeli kokoemuksia ostolakossa virve vee

Kuka muu on ihastunut Huxleyn puhdistusgeeliin?

9 kommenttia artikkeliin ”Maailman paras puhdistusgeeli: Huxley leansing Gel”

 1. Hei sun instastorysta tuli mieleen että miten ois postausta kosmetiikkakoulukalentereista? Itsellä on jo Fortnum & Maso. Feeluniqueja Decleor -kalenterit mutta elevenin kalenteri kiinnostaa vielä lisäksi… 🙂 Onko elevenin kalenterissa viime vuoden tapaan valtaosa ihonhoitotuotteita? Suosin ihonhoitopainotteisia kalentereita (valikoima yleensä on muuten tänä vuonna valtava erityisesti jos tilaa Brittien puolelta!).

 2. Höh, olin jo tilaamassa kunnes huomasin että tietty se on jo päässyt loppumaan teiltä. Onko tietoa millon olisi mahdollisesti tulossa varaston täydennystä? 🙂 Odotan myös innolla arvosteluja noista muista Huxleyn tuotteista!

  • En osaa nyt sanoa ihan varmaksi asiaa, kun meillä on tapahtunut tässä juuri pieniä varastouudistuksia ja järjestelmämuutoksia enkä pääse katsomaan tilausjärjestelmää, mutta nuo Huxleyt näyttävät menevän Suomeen kaupaksi sen verran kivaa tahtia, että luulisi uuden toimituserän olevan pian ajankohtainen… 😀

   Yritän pian tehdä noista muistakin tuotteista juttua, ovat niin ihania!

 3. Huxley kuulostaa juuri ’miun maun mukaiselta’ merkiltä. Kiva kun esittelet kulttimerkkejä tai sellaiseksi muodostuvia, joista ei ole täällä aiemmin kuultukaan. Tai no, ehkä joku tosi kosmefriikki on, mutta minulle merkki on tuttu vain blogistasi. Pidät meidät todella hyvin ajan tasalla siitä, mitä markkinoilla on tapahtumassa ja mikä on kuuminta kamaa juuri nyt tai kohta ainakin.

  Siinä vaiheessa kun eri lehdet alkoivat rummuttaa Korea-kosmetiikkaa, oli helppo olla nokka pystyssä, että tuohan on ihan vanha juttu, kun Virve on sen meille kertonut jo vuosia sitten 😀

 4. Kuulostaa ihanalta tuotteelta ja muutenkin kiinnostavalta merkiltä.
  Osaatko sanoa, mikä tämän puhdistusgeelin pH on? Käsittääkseni kaksoispuhdistuksessa jälkimmäisen putsarin pH:n olisi hyvä olla mahdollisimman matala? 🙂

  • Mittasin ja oli 7, mutta koska sisältää niin paljon hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, ei ”riisu” ihoa natisevan kuivaksi kuten korkean pH:n putsareilla on yleensä ongelmana ja mikä on myös syy siihen, miksi niitä kehotetaan välttämään. Sama pH siis kuin sillä vesijohtovedellä, jolla putsari iholta huuhdellaan ja tämä on ihollani parempi, hoitavampi ja tasapainottavampi kuin yksikään pH 5 putsari on ollut, eli ei jää sitä kiristelevää tunnetta. 🙂

 5. Tilasin tämän puhdistusgeelin itselleni, ja tuli kyllä isona yllätyksenä, miten oma iho siihen reagoi. Ensimmäisen pesun jälkeen kasvojen iho helotti punaisena, iho hilseili ja tuntui rutikuivalta. Tuosta pesukerrasta on nyt pari päivää, eikä punoitus ja kuivuuden tunne ihossa ole edelleenkään helpottanut, vaikka olen koittanut hoitaa sitä parhaani mukaan. Lisäksi iho rupesi tämän kokeilun jälkeen reagoimaan myös jo vuosia käyttämääni Avenen pesuaineeseen, joskin reaktio on lievempi. Varmaan kyseessä on joku outo yliherkkyysreaktio? Kyllä harmittaa, ei kai auta toivoa että iho tästä rauhoittuu. Tähän asti iholla on esiintynyt vain pientä pintakuivuutta, enkä olisi osannut odottaa tällaista reaktiota vaikka olisin pessyt kasvot suihkusaippualla 🙁

  • Tuo kuulostaa minustakin enemmän jo herkkyysreaktiolta johonkin ainesosaan, jota oma iho ei siedä. Todella harmi, ettei sovi ihollesi. :/

Kommentointi on suljettu.