Tavarahaaste-projekti: Olisipa olemassa kosmetiikkalainaamo

Tänään luovuntavuorossa on jälleen muutama kosmetiikkatuote kun nyt niistä niin olen innostunut luopumaan.
Sain tämän Givenchyn Smile ’n Repair Wrinkle Expert -voiteen joskus töiden kautta palkinnoksi ja olen jemmaillut tätä oikeaa kohdetta tälle etsiessäni. Nyt sellainen löytyi, joten jemmailu sai loppua.
Samoin kävi Lancomen Visionnaire-seerumin kanssa. Minulla on ollut näitä aiemmin yksi ja koin sen vaikutuksen omalla ihollani lähinnä uskon asiaksi, joten tällekin löytyi hyvä uusi kohde.
Lisäksi halusin koota eräälle perhetutullemme pienen yllätyksen ja valikoin siihen muutamia minulta ylimääräisiksi jääneitä juttuja.
Kosmetiikasta luopuminen on ollut loppujen lopuksi yllättävän helppoa kun vaan on aina löytänyt juuri ne oikeat ihmiset, joille tuotteet päätyvät. Eniten ongelmia tuottaa se, että minulla on hirveästi tuotteita, joita haluan kokeilla, mutta joiden ei tarvitse jäädä minulle. En kuitenkaan meinaa millään ehtiä kokeilemaan noita tuotteita, joten ne vain odottavat kokeiluvuoroonsa pääsyä. Kuuluttaisinkin siis edelleen sen kosmetiikkabloggaajien tuotelainaamon perään… Minun ei ihan tosi tarvitsisi saada omakseni montaakaan tuotetta, useimpien kohdalla riittäisi vain muutamien kertojen kokeilu!
Oletteko te luonteeltanne enemmän kosmetiikan kokeilijoita vai käyttäjiä? Riittäisikö uusien tuotteiden kohdalla vaan se, että niitä saisi kokeilla vai tahdotteko aina omistaa tuotteet itse?

7 kommenttia artikkeliin ”Tavarahaaste-projekti: Olisipa olemassa kosmetiikkalainaamo”

  1. Mä mielelläni kokeilisin uusia tuotteita ennen ostopäätöksen tekemistä. Harmillisesti se ei peruskuluttajalle etenkään markettituotteiden kohdalla oikein onnistu, joten on kiva, että on asiantuntevia bloggaajia, jotka testailee uusia tuotteita muiden puolesta. 🙂 Sun vinkkausten perusteella on jonkin verran tuotteita tullut ostettua, jätettyä ostamatta ja laitettu kirjanmerkkeihin mahdollisia tulevia hankintoja varten.

  2. Tuohan on hyvä ajatus, teet pyynnön sposoreille lähettää sinulle tuotteita vain testauskoossa tai pienin näytepussein. Luulen että mielellänsä suostuisivat tähän.
    En koe enää mielekkäänä kokeilla useita tuotteita, toisin kuin parikymppisenä, sillä huomaan että iholle ja koko terveydelle (herkisyneenä henkilönä erityisesti) on paljon palkitsevampaa samoin säästeliäämpää pidättäytyä samantyyppisissä tuotteissa (ei tarvitse juuri sama olla mutta samankaltaisin sisällöin ja käyttötark.) Samoin lopputulos on huomattavan paljon parempi, tarkoittaen ulkonäköä ja tyyliä yleensä, kun ei jatkuvasti testaile tai vaihda tyyliä. Olen ajatellut monesti myöhemmin omaa hölmöyttäni tässä..

  3. Mulla on niin valikoiva akne iho, että puolet uusista tuotteista jää muutaman käytön jälkeen kaapin pohjille pyörimään sopimattomina, ja mielellään roudaisin ne esim. lainaamoon. Saattaisin jopa välttyä näiltä jatkuvilta harhaostoksilta. Huoh, tuntuu aina pahalta heittää niitä menemäänkään.

  4. Herkkäihoisille semmonen varotus tosta Lumenen vaaleanpunaisesta naamaputsarista, että ainakin mulla se alko polttamaan naamassa ja teki koko naaman ihosta kirkuvan punaisen, lukuunottamatta suun ympärystä 😀 mutta tykkään tosi kovin siitä oranssin värisessä tuubissa olevasta 🙂

Kommentointi on suljettu.