Lancome Grandiose Mascara

Kun Lancome julkaisee uuden ripsivärin, on kohkaus sen ympärillä aina kovaa. Kaikilla on mielettömiä odotuksia ja kaikki tahtovat päästä kokeilemaan, miltä mascara omissa ripsissä näyttää. Pakkohan sen on tehdä jotain aivan uskomatonta, onhan se sentään Lancomen ripsiväri.
Lancomen viimeisin mascarajulkaisu kulkee pizzamaisella Grandiose-nimellä. Koska itse kuulun tuohon ylläesitettyyn yleistettyyn kaikkien kategoriaan, tahdoin minäkin kokeilla mascaraa. Olin tehnyt sillä parit testit jo aiemmin, mutta nyt nappasin vielä kertaalleen hyttiini uuden testerin lainaan ennen sen myymäläkäyttöön viemistä dokumentoidakseni mascaran aikaansaannokset teillekin.
Pahoittelen kuvien laatua. Mascaralla aikaansaatua lopputulosta kuvaavia kuvia lukuunottamatta kaikki muut kuvat on kuvattu keskellä yötä hämärässä hytissä unisen kuvaajan toimesta. Minua jaksoi silti naurattaa ripsiväripakkaukseen ihan painettu kielto levittää mascaraa liikkuvassa kulkuvälineessä… Kiitos huolenpidostanne, tahtoisin kuulla tekstin painamiseen johtaneen esimerkkikeissin!
Grandiose-mascara lupailee pituutta, taivutusta ja tuuheutta, eli lähes kaikkea mitä nainen vaan ripsiltään toivoa saattaa. 
Mascara on pakattu kauniiseen hylsyyn, jonka muotokieli ja kärjestään läpikuultava hylsy viehättää ainakin minua.
Tuotteen suurin salaisuus piilee kuitenkin sen massan lisäksi mascaran harjassa.
Joutsenkaulamainen harja vaikuttaa veikeältä tapaukselta ja onkin osaavissa käsissä oikein mallikelpoinen yksilö.
Kun kokeilin mascaraa ensimmäisen kerran en tiennyt yhtään, miten harjaa tulisi käyttää ja olisiko sen levityksessä jokin erityinen tekniikka. Sudin mascaraa ripsiin asiaa sen kummemmin miettimättä enkä ollut ihan tyytyväinen lopputulokseen. Kun sitten kuulin koulutuksessa käyneeltä kollegaltani virallisen levitystekniikan tahdoin kokeilla mascaran uudelleen ja suoritinkin kokeiluni paremmalla menestyksellä.
Ideana on kuulemma, että mascaramassa harjataan ripsiin ulkonurkasta alkaen kevyesti siksakaten pitäen harjaa kädessä kuvassa esitetysti päin (mietin itse mielessäni, että ensin ällän mallisesti). 
Tämän jälkeen harja käännetään ympäri ja sen lyhytharjaksisella kärjellä päästään hyvin käsiksi silmien sisänurkkien ripsiin. Nyt harjalla voi vielä lisätä efektiä suorin, ei-siksakkaavin vedoin. Harja pidetään alaripsiin laittaessa samoin päin ja vedot ovat edelleen suoria.
Ja tiedättekö, tekniikalla todellakin on merkitystä, sillä tämän virallisella tekniikalla tehdyn levityksen jälkeen ripseni olivat todellakin huomattavasti paremman näköiset kuin ensimmäisillä kokeiluilla, joilla vaan sohin mascaraa ripsiini kuten itse parhaaksi katsoin saamatta niihin aikaa kunnon runsautta ja siistiä erottelua.
Mascara antoi ripsiin tuuheutta ja pituutta sekä auttoi harjansa ansiosta ripsiä kaartumaan. Koin sen erottelevan riseni melko hyvin, mutta ihan ultimaattisiin lopputuloksiin en sillä hennoissa ripsissäni päässyt.
Itse koin mascaran jättävän ripseni hieman ”tikun” näköisiksi ja paikoitellen kärjistään jopa vähän sinne tänne harittaviksi. Uskoisin tämän kuitenkin johtuvan siitä, että omat ripseni ovat todella hennot ja ohuet, eli mascara toimii varmasti upeasti niillä, joiden omat ripset ovat vahvemmat ja paksummat.
Onnistuin itse myös joka kerta mascaraa levittäessäni sotkemaan yläluomeani mascaralla ripsirajan vierestä, mitä en normaalisti kovin helposti tee. Tämä johtunee siitä, että tarkalla harjalla todellakin pääsi aivan ripsien tyveen ja massa todellakin tarttui ripsiin (sekä sitten myös ihoon siihen osuessaan) hyvin.
Ripsiväri jätti kuivuessaan ripset koviksi, eli massaa ei ole mahdollista kerrostaa niihin lisää jäljikäteen välttymättä paakuilta ja hämähäkkiefekteiltä mistä itse annan pienen miinuksen suosiessani enemmän vahamaisempia, ripset pehmeiksi jättäviä mascaroita (esim. YSL Volume Effet Faux Cils).
En oikein osaa täysin sanoa, mitä mieltä olen tästä mascarasta. Minusta se vaikutti hyvältä tuotteelta, jolla saa hyvää ja runsasta lopputulosta aikaiseksi, mutta omat ripseni taisivat olla liian hennot sen runsaalle massalle ja jäivät jotenkin liian piikkimäisen näköisiksi. Kelpo tuote siis, mutta ei ehkäpä kuitenkaan minun juttuni.
 Lancomen uutuusmascaralla on hintaa n. 33 euroa ja se on juuri tullut kauppoihin.
Onko joku muu jo ehtinyt kokeilla Grandiosen? Miltä se on teidän ripsissänne näyttänyt?

20 kommenttia artikkeliin ”Lancome Grandiose Mascara”

 1. Mä oon taas tykännyt tästä tosi paljon! Antoi mun pikkuripsiini kivasti volyymia ja pituuttakin. Pitäis itekin vääntää jonkinmoinen postaus 🙂

 2. Hyvä, että ovat kieltäneet tuotteen käytön liikkuvassa kulkuvälineessä 😀 Mua nimittäin pelottaa aina kaikkien niiden naisten puolesta, jotka julkisissa laittaa ripsarii. Tökkäävät viel suoraan silmään ripsarinsa ja sokeutuvat tai jotain…. 😀

 3. Looove it <3 Paras ripsiväri moniin vuosiin mitä olen ostanut. Mutta totta, että myös minä osaan joka kerta sotkea luomeni vaikka ikinä en sitä muilla ripsareilla ole tehnyt. . ? muuten aivan loistava ripsiväri! Joka euron arvoinen.

 4. Viime vuosina Lancomen ripsarit ovat olleet melko pettymyksiä, mutta muutama klassikko lukeutuu edelleen suosikkeihin. Mutta tärkeämpään asiaan! Ihmetystä ovat herättäneet pari viimeistä otsikointia, niin tylsää ja niin asiallista. Ethän ole muuttamassa tyyliä, fanitan sanailevia otsikoitasi <3 -Johkis-

 5. Mikäli tuotteella on noin innovatiivinen harja, ja sen käytöllä on todellakin väliä, niin mun mielestä pakkauksessa pitäisi kyllä olla ihan "käyttöohje"! 😀
  Onko tuosta markkinoilla vedenkestävää versiota?

 6. Toimii minulla erinomaisesti. Paras ripsari mitä on minulla ollut 🙂 Tosiaan, itsellä ei ole kovin hennot ripset, joten siksi ehkä toimiikin!

 7. Jos saa esittää toiveen, niin voisitko lisätä tuleviin ripsiväripostauksiisi vielä maininnan siitä, missä sävyissä tuotetta saa? Musta ripsari on varmasti myydyin ja parhaiten tarjolla oleva vaihtoehto, se vaan ei ole ihan kaikille se paras. 🙂 Kaiken kaikkiaan kiva blogi sinulla, luen juttujasi tosi mielelläni. Erityisesti kiinnostaa, miten tukkaprojektisi etenee. Tosi hyvältä näyttää tähän mennessä!

  • Kiitos toiveesta, hyvä pointti! Ongelmana on vaan se, ettei minulla ole välttämättä tietoa saatavuudesta ja lukijan google löytää tuon tiedon usein paremmin. En siis halua mennä sanomaan asioita, joista minulla ei ole faktaa. Tutustun nimittäin moniin tuotteisiin vain myymäni taxfree-valikoiman kautta joka on huomattavasti maavalikoimaa suppeampi usein. Mutta ehdottomasti pidän tämän asian mielessä jatkossa! 🙂

 8. Tykkään tuosta ripsarista! Olen Lancômen mainosten uhri ja ostan lähes aina sen uuden ripsarin, joka sitten menee tyttärelle, kun ei itselle käy… Mutta tuo on hyvä. Minulla on ohuet ja melko lyhyet ripset ja tuolla saa näköä ja tuuheutta. Ohje on hyvä, mutta aamulla menee aikaa "sahaamiseen" ja normaaliin harjaamiseen, mutta tulos on hyvä. Tuolla muuten saa samalla luomen sisäpuolelle rajauksen – tai sitten vaan tökin vahingossa tuota väriä sinne 🙂

 9. Kyllä on hyvä tuote. Levittyy hyvin ja antaa yhdellä kerroksella ohuille hennoille ripsille sekä runsautta, pituutta että kaarevuutta. Ainoa pikkumiinus on tuo mojova hinta. Testasin tuotteen kosmetologilla tänään. Menee varmasti hankintaan kunhan sopiva ´tarjous´osuu eteen.

Kommentointi on suljettu.