Hurrikaani mittakupissa

Moni teistä tietäneekin, kuinka syvästi rakastan erilaisia hiusvempaimia. Hiukseni eivät tosin aina näytä siltä, että minulla olisi niihin kiihkeä suhde, mutta se johtuu vain siitä, että yritän jatkuvasti löytää sitä helpointa ja parasta tapaa hiusteni kihartamiseen.
Muotoiluraudat, piipparit, sauvat, rullat ja kaiken maailman tikut kokeiltuani olen jälleen päässyt yhden uuden laitteen jäljille. Jä tällä kertaa laite vaikuttaa jopa helpommalta kuin se kerran aiemmin esittelemäni kiharrin, joka hoitaa kiharruksen puolestasi!
Föönaan hiukseni lähes jokaisen pesukerran jälkeen, minkä jälkeen sitten vielä kihartelen tai taivuttelen ne. Olisipa siis kätevää, jos hiukseni kihartuisivat jo föönattaessa. 
Ja nyt te luulette, että tähtään ilmakihartimeen, vai mitä? Eeeeheei, se on kuulkaas jo ihan vanhanaikainen juttu. Katsokaapas, mikä nyt on pop:
Air Curler, mutta hyvin erilainen kuin se perinteinen ilmakihartimeksi suomennettava vempain. Tällä kertaa myydään nimittäin vain lisäosaa hiustenkuivaajan suulle.
Kuva täältä.
Oman föönin suuttimeen asetettava reijällinen kuppi on siis apuväline, jonne hiusten latvat föönatessa asettaessa saadaan aikaan pienimuotoinen tornaado, jonka avulla hiukset pyörähtelevät kiharoille. Uskomatonta, mutta usean YouTube-videon perusteella myös toimivaa!
Kuva täältä.
 Ja tiedättehän te minut… Luikin heti eBayhin ostoksille ja kotiutin oman litramittani jääden innolla odottamaan sen kotiutumista Kiinasta. Raporttia sen aikaansaannoksista siis tulossa.
Mitä mieltä olette? Innostuitteko?

15 kommenttia artikkeliin ”Hurrikaani mittakupissa”

 1. Heti tämän luettuani suuntasin ebayn sivulle 😀 oon vielä aikamoinen noviisi, millä hakusanoilla tälläisen sieltä mahdollisesti löytäisi? oma hakuni tuotti lähinnä jenkkimyyjiä..

 2. Vaikuttaa jännittävältä. Minulla on joskus 10 vuotta sitten joululahjaksi saatu ilmakiharrin; eikös se ole sellainen joka hurisee ja jossa on pyöröharja? En ole vuosikausiin sitä käyttänyt. Nyt yleensä föönaan tai paremminkin kuivatan hiukset ja laitan siihen patukat. Tykkään vähän kiharaisesta kampauksesta. Nyt tosin ei mikään kikkara pysy pysy päässä, kun pitää käyttää pipoa, on kostea ilma ja jalan tai pyörällä menen vielä töihin.

 3. Eiiih! 😀 Vaikuttaa kyllä kamalalta, aika suttuiset hiukset varmaan saa aikaan. 😀 Mutta mikäs siinä, kyllä mua tulokset ainakin kiinnostaa.. 😀

 4. Melko mielenkiintoisen näköinen härveli. Laitahan kuvaa kun saat masiinan ja laitettua hiuksesi sillä.
  Nanni

 5. Mulla on myös toi Remingtonin vastaava Spin&Curl, mutta se ei kyllä minun suomalaista piikkisuoraa tukkaa kiharra juuri ollenkaan. Tai kihartaa vähän, mutta hius suoristuu alta aikayksikön. 🙁 Eli minulle tuollainen vempain oli pettymys, mutta mukana tullut kuivain oli kyllä supertehokas, joten käytän sitä nyt ihan vain kuivattamiseen….ilman tota lisähärpäkettä. 😀

  Anna

 6. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta jäin miettimään, että mitä tapahtuu kun sitä käyttää oikeasti märkään tukkaan? Mainoksessa kaikilla oli kuivat hiukset jo entuudestaan. :O

 7. Uuu jeah! innolla odotan raporttia tuotteen toimivuudesta! Itsekkin etsin SITÄ kiharrinta jolla olisi helppoa ja nopeaa tehdä kaniit kiharat. Muotoiluraudalla olen onnistunut saamaan aikaisemmin puolipitään tukkaani kauniit kiharat mutta nyt kun hiukseni ovat jopa kasvaneet hieman pituutta on kihartaminen jäänyt yksin kertaisesti laiskuuden vuoksi. Olen siis laiska kihartaja joka rakastaa kiharrettuja hiuksia 😀 joten jos tämä tuote toimii niin voi olla että se täytyy itsellekkin tilata 🙂 toivottavasti myös kerrot miten tämän tuotteen kotiuttaminen onnistuu 🙂

Kommentointi on suljettu.