Rakastunut puna

Vaikka huulipunaindeksi totteleekin nykyään enemmän nimeä kynsilakkaindeksi, ovat naiset aina halukkaita kuulemaan vinkit hyvistä huulipunista.
Tänään tarjolla jälleen siis yksi.
Olen aiemmin kehunut blogissani mm. Chanelin uudistuneen Rouge Alluren, Armanin Rouge d’Armani Lasting Satin Lip colorin sekä viimeisimpänä hieman edullisemman vaihtoehdon, Yves Rocherin Grand Rougen, mutta aina on tilaa yhdelle. Onhan se kuitenkin halvempi tapa hemmotella itseään kuin reissu Kanarialle.
Tällä kertaa tilaa on Lancomelle.
Kun asiakkaat tulevat töissä kysymään minulta kestävää huulipunaa, vien heidät aina Chanelin Rouge Alluren tai Lancomen Rouge in Love -punien eteen. Ne ovat ylivoimaisesti valikoimiemme kaksi parasta tuotetta.
Lancomen Rouge in Love on huulilla (lupauksensa mukaisesti) höyhenen kevyt, mutta loistavapigmenttinen puna, joka tosiaankin kestää huulilla aivan uskomattoman hyvin. 
Puna levittyy huulille ohuesti liukuen sekä huulille sulaen ja jättää huulille upean kiiltävän pinnan eikä se tosiaan edes oikeastaan tunnu huulilla miltään. Näyttää vain upealta.
Jos puna kuitenkin tuntuu huulilla joltakin, niin nimenomaan ihanan kosteuttavalta, mistä huulipuna saa aina lisäpisteitä. Kosteuttavuudesta huolimatta se ei silti ole paksu tai rasvainen tai lähde huulilta karkuun. 

 Omilla huulillani koreilee punan sävy 353M Rose Pitimini, joka on juuri sellainen ihanan pehmeä vadelmainen sävy, jollaisiin aina kallistun.
Sävyssä on potkua, mutta se ei ole liian räikeä.
Koko muu meikki voi olla olemattoman kevyt, mutta kun tätä sipaisee huuliin, on kasvoissa heti hehkua ja ilmettä. Jokaisella naisella pitäisi olla joku tällainen ”pick me up” -sävy, jonka pyyhkäisy huulille herättää kasvot heti eloon aamukoomasta!
Suositeltavaa onkin myös, että se pick me up -sävy kestäisi huulilla hyvin eikä siitä huolehtiminen aiheuttaisi lisästressiä muutenkin niin kiireiseen aamupäivään. Tämän kanssa huulista ei ole huolta, sillä vaikka itse kiiltäväpintainen puna kuluisi pois, jää huulille silti punan jäljiltä väriä.
Jos punaa vertaa esimerkiksi Chanelin Rouge Allureen, on se hieman voidemaisempi kuin tämä. Tämä myös tuntuu levittäessä hieman ”liukkaammalta”.  Yves Rocherin Grand Rougeen puolestaan verrattuna tämä on myös ohuemman ja kevyemmän tuntuinen.

 Rouge in Love on täydellinen puna, mutta ilmaiseksi se ei tule. Maissa se kustantaa (järkyttävät) 37 euroa, mutta tax freessä hinnassa säästä yli kymmenen euroa. Tervetuloa risteilylle säästämään, siis!

 Onko Lancome Rouge in Love teille tuttu huulipunalaatu?

5 kommenttia artikkeliin ”Rakastunut puna”

  1. Rouge in Love on kyllä todella kestävää tavaraa, itselläni on sävy 170N, Sequins D'amour. Kerran viihteelle lähtiessäni punasin huuleni sillä, ja etkojen, juhlien, meikinpoiston, syömisen ja suihkun jälkeen sain silti kommenttia siitä, että minulla on huulipunaa huulissa/olen unohtanut poistaa huulipunan huulista…

    Vastaa
  2. Toimisikohan tämä kuivillakin huulilla? Hinku huulipuniin on kova, mutta Roaccutan-kuurin aikanaan korputtamat huulet eivät vieläkään oikein raskaita punia siedä. :/

    Vastaa
  3. Rouge in love on huulipunana tuttu ja olen myös todennut että väri pysyy hyvin.Näissä kuvissa oleva sävy näyttää niin hyvältä että sitä täytyy kyllä kokeilla.

    Vastaa

Jätä kommentti