FOREO LUNA fofo – maailman älykkäin kasvoharja analysoi ihosi ja puhdistaa sen mukaan

*Sis. mainoslinkin

Kuten epäilemättä jo tiedättekin, olen valtava FOREO-fani. Minulta löytyy käytöstä (töiden ja blogin kautta saamani) FOREO ESPADA -finnintappolaite ja silikoninen FOREO ISSA -sähköhammasharja, mutta ennen kaikkea olen FOREO LUNA -kasvoharjojen fani. Olen käyttänyt erilaisia FOREO LUNA -kasvohjarjoja nyt jo kolme vuotta enkä voisi kuvitellakaan, että jättäisin ne pois käytöstäni. Niiden silikoninen pinta ja mikrovarähtely tehostavat ihonpuhdistustani erinomaisesti ja saavat ihoni tuntumaan ihanan pehmeältä ja puhtaalta.

Huomaan ihossani selkeän eron, jos jätän kasvoharjan käytön hetkeksi. Ihoni pintatekstuuri ei ole yhtä sileä, iho ei tunnu yhtä pehmeältä ja erityisesti nenän alueen mustapäät lisääntyvät. FOREO-kasvaharjat vaikuttavat siis selvästi ihoni kuntoon ja vaikka vaikutusta ei huomaa laitetta käyttäessä, huomaan eron, jos jätän laitteen pois käytöstä.

Olen kokeillut läpi lähes kaikki FOREO LUNA -mallit saatuani niitä testiin töiden ja blogin kautta. Aloitin FOREO LUNA -laitteisiin tutustumisen ostamalla omatoimisesti alkuperäisen FOREO LUNA Mini -kasvoharjan ja siirryin siitä sitten töiden kautta saamaani päivitettyyn FOREO LUNA Mini 2 -kasvoharjaan. Sittemmin olen kokeillut myös pikkuruisen, noin sataan käyttökertaan riittävän FOREO LUNA Play -kasvoharjan, sen paristokäyttöisen ja minusta paremman kokoisen FOREO LUNA Play Plus -version sekä matkakokoisen FOREO LUNA Go -kasvoharjan, jotka olen kaikki saanut blogin kautta.

Sain lähes kaksi vuotta sitten käyttööni FOREO LUNA 2 -kasvoharjan normaalille iholle tarkoitetun vaaleanpunaisen version ja se on ollut ykköslaitteeni siitä lähtien. Mies puolestaan liputtaa FOREO LUNA Play Plus -laitteen nimeen sen sopivan koon vuoksi.

(Jos olet jo ihan hukassa kaikkien mallien keskellä, löytyy tästä aiemmasta postauksestani selvennys eri mallien eroista.)

Olin melko varma, että FOREO on hetkeksi ainakin jättänyt kasvoharjojen kehittelyn ja keskittynyt muihin laitteisiin, sillä mitä ihmettä se voisi enää edes keksiä. Noh, olisihan se pitänyt tietää, että FOREO voi keksiä vielä vaikka mitä ja ettei FOREO-porukan mielikuvituksella ja nerokkuudella ole mitään rajaa. Vaikka erilaisia LUNA-ihonpuhdistuslaitteita onkin nimittäin myynnissä jo useita malleja, on ne kaikki silti tehty varsin nerokkaalla tavalla toisistaan eroaviksi ja toisiinsa verrattuina ovelasti hinnoitelluiksi. Toisenlaiselle FOREO LUNA -kasvoharjalle voi siis aina olla tarvetta.

FOREO LUNA fofo

FOREO LUNA -perheen uusin, lanseeraustaan vielä odottava jäsen kantaa nimeä FOREO LUNA fofo ja FOREO kutsuu sitä vaatimattomasti maailman älykkäimmäksi kasvoharjaksi.

Tämän älyharjan ulkomuoto näyttää hyvin pitkälti samalta kuin vanhojenkin FOREO LUNA -kasvoharjojen, mutta sen erityisyyden huomaa, kun katseen kiinnittää laitteen takaosaan. Paitsi että sieltä löytyy virtanappi, löytyy sieltä myös vihjeen antava kohopainatus kameraa pitelevistä käsistä sekä kaksi anturia.

Jep, FOREO LUNA fofo ottaa kuvan ihostasi. No ei ihan oikeaa valokuvaa kyllä, mutta antureidensa avulla se mittaa ihon kosteustasapainoa ja lähettää siitä tiedon kännykkään ladattavaan sovellukseen Bluetoothin avulla. Laite paljastaa ihon yleisen kosteustasapainon ja ihotyypin sekä kuulemma myös ihon todellisen iänkin. FOREO LUNA fofo ei siis vain puhdista ihoa vaan se myös auttaa ohjaamaan sen hoidossa. Käytännössä se on siis oma taskukokoinen ihovalmentaja, joka auttaa hoitamaan ihoa sen tarvitsemalla tavalla. Aika huikeaa!

Ihonhoito aloitetaan tekemällä FOREO LUNA fofo -laitteella ihoanalyysi. On hyvä muistaa, että FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteet on tehty nimenomaan ihonpuhdistukseen eikä meikinpoistoon, joten se on mitä loistavin kaveri kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa.

Ihoanalyysin teko on vaivatonta: puhelimeen ladattava FOREO-sovellus avataan, Bluetooth laitetaan päälle ja kasvoharjan nappia painetaan sen jälkeen niin kauan kunnes siinä alkaa vilkkua valo merkiksi siitä, että se on yhdistetty Bluetoothiin ja valmis analysoimaan ihoa.

Iho mitataan painamalla laitteen sensorit vuoron perään otsan, poskien, nenän ja leuan iholle. Kännykkäsovellus kertoo selkeästi, minkä ihoalueen se haluaa mitata ja ohjaa käyttäjää. Hommaan menee noin puoli minuuttia ja tämän jälkeen laite analysoi ihon kosteustasapainon ja ihotyypin sekä suunnittelee iholle sopivan hoitorutiinin, jonka se synkronoi ihonpuhdistuslaitteen kanssa.

FOREO LUNA fofo

Ihoanalyysin jälkeen iho puhdistetaan normaaliin tapaan. Erityistä on kuitenkin se, että laite hyödyntää ihosta juuri keräämäänsä dataa ja suunnittelee ihonpuhdistuksen värähtelyn sen mukaan! Arvelisin, että rasvaisemmalla iholla se värisisi tehokkaammin ja kuivemmalla iholla vähemmän. Laite muistaa aina viimeisimmän ihonpuhdistukseen luodun rutiinin, eli sitä voi käyttää myös ilman kännykkäsovellusta. Ihon tilaa kannattaa kuitenkin seurata kännykkäsovelluksella, jotta rutiini kehittyy aina iholle optimaaliseksi.

Itse ihonpuhdistusprosessi sujuu värähtelevällä laitteella tavalliseen tapaan. Laitteessa on kahdenlaisia silikoniharjaksia, joista ohuemmat sopivat ihon yleiseen puhdistukseen ja paksummat tehokkaampaa puhdistusta vaativille alueille. Kasvot puhdistetaan laitteen ja puhdistustuotteen avulla neljässä alueessa ja laite antaa 15 sekunnin välein värähdyksillä ilmoituksen, että puhdistettavaa ihoaluetta on aika vaihtaa.

Minulle on jäänyt hieman epäselväksi vielä, minkä kokoinen FOREO LUNA fofo on muihin malleihin verrattuna, mutta olen ymmärtänyt, että se olisi aika tarkalleen FOREO LUNA Play Plus -laitetteen kokoinen (ilmeisesti iiiihan vähän isompi), mikä on minusta hyvä asia, sillä pienemmät FOREO LUNA -laitteet ovat minusta ärsyttäviä käyttää jatkuvasti. FOREO LUNA Play Plus -laitteesta siihen on ainakin ladattu  paristoilla toimiva akku, joka kestää jopa 400 käyttökertaa AAA-paristoilla.

Bongasin verkosta, että laitteella tulisi olemaan hintaa n. 89 dollaria, eli ilmeisesti ihan vähän vähemmän kuin FOREO LUNA GO- ja FOREO LUNA Mini 2 -malleilla. Kuulin sisäänostoltamme huhua, että laite tulisi myyntiin elo-syyskuussa ja minä ainakin jään jännityksellä odottamaan sitä!

Edit: *FOREO LUNA fofo löytyy nyt myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Edit 2: Tästä uudemmasta postauksesta voi lukea omia käyttökokemuksiani FOREO LUNA fofo -kasvoharjasta.


FOREO LUNA fofo

Mitäs sanotte tästä älylaitteesta?


Lue myös:

Älyhiusharja, joka kuuntelee hiuksiasi – Kérastase Hair Coach

Rannekoru, joka mittaa aurongon UV-säteilyä

Nerokas must have -keksintö: mustapääpinsetit

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

 

5 kommenttia artikkeliin ”FOREO LUNA fofo – maailman älykkäin kasvoharja analysoi ihosi ja puhdistaa sen mukaan”

 1. Mulla taitaa olla postissa odottamassa Foreon Luna Fofo ja innoissani odotan, että pääsisin testaamaan sitä. Ennestään löytyy Play plus malli, joten melkeinpä ainut ero on tuo Fofon ihoanalyysi.

  • Mä olen nyt kaksi kertaa ehtinyt testaamaan Foreon Luna Fofoa ja tämä on kyllä mielenkiitoinen laite. Kännykkään ladattava appi on vielä beta versiona, joten kehittelevät sitä koko ajan vielä paremmaksi, mutta silti laite analysoi ihon iän sekä kosteustasapainon. Itse sain arvioksi kaksi vuotta nuoremman ihon, kuin ikäni oikeasti on. Laite on samankokoinen ja harjakset samanlaiset kuin omistamassani Play plus versiossa. Paras ero on siinä, että laite ohjaa pesemään kasvot alueittain ja koska minulla on sekaiho, niin värähtely on paljon voimakkaampaa t-alueella eli se mukautuu ihotyypin mukaan.

  • Mielenkiintoista! Mietinkin, että ohjaako laite myös tuote kasvojen puhdistusjärjestystä ja räätälöi rutiinin ihoalueen mukan. Mahtavaa, että on niin tarkka! 🙂

   Luin monen laitetta kokeilleen sanoneen, että sovellus antaisi ihon iäksi poikkeuksetta oman iän (joka sovellukselle oli profiilia luotaessa kerrottu), mutta ehkä se on ollut vain beta-sovelluksen ongelma aluksi, kun ei ole ollut yhtä laajaa vertailua muihin ihoihin tai jotain. Kiva kuitenkin kuulla, että joku saa jonkun muunkin iän! 🙂

   Kiitos, että jaoit kokemuksia! 🙂

Kommentointi on suljettu.